Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kde to přesně je?

A víte určitě že bude bydlet přesně tam?? A jestli jo nevíte kde to je přesnějc?Ta ulice to je široký pojem.Dík *3*
  • Vin Diesel

Je prostě super a je moooc sexy,kdybych ho tak mohla vidět na vlastní oči a homatat si ho, je to prostě maso. *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sexy vin sex sex sex sex sex sex *14* *14* *14*
  • Lukás Pintér : ale,ale? Copak? Má něco, co nemáš ty? Závidíš mu a proto ho nesnášíš... *5* On je vynikající herec a má ohromné charisma *14*
    • Rajka nezávidím mu jen se mi nelíbí jeho filmy je podla mna priemerný a slabý herec mne je nesympatický každý má svoj názor.Nemusím ho Vina Diesela proste!!!
      • asi jen proto,že mu nesaháš ani po kotníky *4* *4*
      • Vin Diesel má narozdíl od ostatních svaly které nemá upravene počítačem a když hraje tak hraje jako profik...je to nejlepší herec kterýho znám. Nikdo z nás tady by nedokázal to co on tak klidek...
  • ja ho lubkam *14*
  • no ale me by hlavne zajimalo jestly ma ženu a deti to ja vubec nevim,pač ja ho žeru je to přesne muj typ chlapa njn ja ho chciiiii *3*
  • Babylon AD

A ja ho dneska videla na vlastni oci kdyz u nas natacel Babylon AD. Je jeste hezci nez na fotkach a vypada mile a pohodove, supr zazitek. *3*
  • Luky1987
    Je good Vin Diesel
  • b.a.d

taky sem ho viděla a aji sem se ho dotkla.ve skutečnosti je fakt hezčí než na fotkách. *14*
  • Ahojky tak vydím že je tu hodně Ostraváků *3* Taky jsem Vina vyděla a podal mi ruku.Byla to vážně nádhera.Fakt je ještě lepší než ve filmech.A byl krásně opálenej.Půjdu se na něj podívat ještě do Vítkovic!!Tak jestli si chce někdo o Vinovi psát tak se ozvěte na email!Těším se papa
    • Re: Já

Cauves muzem si psat spolem,jsem jeho hodne velky fanda,a znam jednoho cloveka ktery mu je podobny jako vejce vejci,ale vys oreginal je vzdy jen jeden *4* Nevys kdy bude zase v CR??
      Diky za odpoved *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit