Přejít na výpis diskuzí

Vin Diesel

OSOBNOST 31.12.2006 
413 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Praha

Vin je dobrej člověk, osobně jsem si snim pokecal, když byl v Praze na natáčení XXX. Fajn milej človíček kecal jsem snim o českých holkách, a prej jsou to ty nejkrásnějši holky co kdy viděl.
  • Kdy bude zase ten svalovec hrat ??? *5*
  • Happy birthday Vin Diesel *14* *14* *14*
  • Viníkovi

S kým že to chodí??Kde jsi to vyhrabal, jestli máš nějaký mailový stránky, ráda se podívám....PS: Zajímavej příspěvek *4*
    • Re: Viníkovi

JJ má slečnu no spíš ženu Rachel jméno ale na You tube zadáte Vin Diesel tak tam je?? *3*
  • luc

Diskutovali a ne provokovali, což se v tvým případě nedá říct *9* a to jestli někdo vypadá jako králík podle mě není diskuze, ale to ty asi nechápeš.....tak pááááááá *1*
  • jééééééééé

neznáte nejáky zpusob jak mu napsat?????, *14* *14* *14* *14*
  • já s ním mluvil naživo chvíli byly jsme na jedný akci ve španělsku a on tam byl taky tak jsem se za ním vydal čekal jsem ,že mě nechá odtáhnout od něj ,ale lidi kolem ho braly jako kámoše takže nikdo u něj nebyl a on si se mnou povídal fakt moc borec NA nic si nehraje ;) *3*
  • V Praze

Vin Diesel v Praze. Ubytoval se v ul. Korenskeho 1, Praha 5. Pronajmul byt na jeden rok. Nastehuje se zitra odpoledne))) Pockam na nej pred vchodem Informator
    • Re: V Praze

Cus,fakt tam bude byvat??Aj bych za nim dojel,sem jeho velky fanda
      napis na meil
  • HITMAN

Vin Diesel se příští rok(2007) ukáže jako HITMAN (silent assasin-z počítačové hry) Nevim jak vy, ale ja na to určitě pujdu!!!!!!!! Hitmana totiž hraju a jsem hodně zvědavá jak Vinovi půjde ztvárnit TICHÝ ZABIJÁK. *1*
  • KDY HO ZASSEV UVIDIME NE OBRAZOVCE NASI TV *14* *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit