-
Kissi
US-5 ist Super Band *4* Vinni ist sehr,sehr gut Junge *4* und auch sehr schön singt *3* -
hledám právě tebe
Ahoj asi hledám právě tebe!!!
Hledám na pomoc aspon 2 človíčky na pomoc s tímhle blogem a na vytvoření new webu o us5.
Můžeš mi napsat sem do komentářů nebo na e-mail: keally@seznam.cz nebo na icq : 473738377
nebo na tel.:731958606 všem se ozvu jen mi napište něco o sobě a koho máte nejradši
doufám že mi napíšeš a teším se na spolupráci -
Chcete US5 v ČR?
CAUVES vsichni. Nevim jestli vite o oficialnim czechfan webu, ale podnika se tam akce, aby kluci prijeli do ČR. Stranka je www.us5-czech.cz. Jo a s tim koncertem, potřebuje se 4000fans aby byla moznost ze sem prijedou a tak se udelal mail, na ktery kazdy sam za sebe posle svoje jmeno, vek a mesto. Je to neco jako takovy scitani, ale vic se toho doctete tam. Ten mail je jinak koncert@us5-czech.cz Fakt nas musi byt 4000 egistrovanych aby prijeli. Tak to kdyztak rozsirte. Dikes -
rozkošné děvčátko:D:D
ja myslela,ze je to BOYband....tahle plochá slečinka mezi ně nějak nezapadá *1* *1* *1* -
Viniesek
aaaa VINIE nejviiic krasnej aaa strasne sexy jak ma vyzehleny vlasky upa nejviic mocky moc ho miluju *14* *14* *14*
nejvííííííc love *14* -
-
Re: Viniesek
mě se taky líbí *1* ale myslím že mu víc slušely ty kudrlinky *14* vypadal s nima jako mimčo *14* teď vypadá na některých fotkách *8* no.............jako holka ale i tak je krasnej *1* -
-
Re: Re: Viniesek
ale náhodou s vyžehlenýma vlasama vipadá šexy!!! ale s kudrlinama je takovej k pomilování takej roztomilej..... ach jo... já ho žeru!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
-
-
-
Vinie
*14* -
US5!!
Vincent je úplně úžasnej!! A jak to má sežehlený je mocinky krásnej ho Laskuju!!! A v té nové písničce mu to takkk sekne! (Round a Round!)
*1* *14* *14* *14* -
-
Re: US5!!
jooo máš recht *14* tam vypadá fakticky k nakousnutí *14* cukroušek je to!!! *1* ho láskuju, ale eště víc lákuju moje dva brouschy - Danečka a Kubíška *14* *14* *14* -
Re: US5!!
máš tam chybu *1* to není round a round ale *13* round and round
-
-
i love you
i love you izzy gallegos,richie,chris *14* -
-
Re: i love you
i love izzy a Vincent *14* *14* *14* *3*
-
-
Hmm...
US5 je nej skupina! *14*
1:Richie a Vincent
2:Chris
3:Jay
4:Izzy (Jako né že by nebyl špatnej!) -
Jj
Ahojík no ten novej styl jsem viděla ale víc se mi teda líbil v těch kudrnatých vlasech.No ale co souhlasím že i ted je krásnej! *4* -
-
Re: Jj
plně stebou souhlasím *1*
-