Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je tam tak 5 chyb ten kdo to psal at se stydi
  • oprava 5angels neumí zpívat ani tančit.
  • Nejlepší a super klučina.
    Narozdíl od ANGELS umí zpívat.
  • myslíte si že má vít holku...to já jen tak že mě to zajíma...mimochodem já nejsem jedna s fanynek které jsou do nj zamilované ja kluka ´mám už 2roky.
    • Ahoj, ano Víťa má holku... Jmenuje se Tereza..
  • Tady slintáte na někým, kdo stejně váš nikdy nebude!!
  • Ano, máš pravdu *4* *4* konečně názor pořádnej jo no McDonld,bája,lens-zalezte
    • myslím tebe hihi, pravda *3*
  • Dop--ele vy trapky ubohý*16* , každej si sem může psát co chce...neštvite se furt do nich- tak sem nelezte když vám to vadí takový lidi miluju co káždýho buzerujou *12* *12*
  • Bája a lens-radši zalezte vy .... si sem můžou psát co chtěj ..tak sem vy blbky nelezte, když vás to tak sere *16* *16* *16* *16* nikoho vaše názory nezájímaj, je to každýho věc co sem píše... *11* *10* *10* *10* *7* *6*
    • Je to věc každýho,ale neměly by se tady objevovat blbosti a lži!
  • Je děsně krásnej a sladkej *4* *4* *4* *14*
  • me prijdou trapny jak holky ktere sem pisou ze ho miloujou tak i hoky ktere tam okrikujou... a taky je trapna katulina-mcdonald si laskave ty uvedom ze taky nikdo nestoji o tvy chytry reci o tom ze ho neznaji a ze by ho milovali jen kvuli slave...neser se jim toho tebe to nema vubec proc stvat jasny
    • asi tak no stejně jim to nikdy nesplní ....a to jejich trápný achh víťa je uplně boží ať strčej někam... a ty co řikaj že jsme trapný my tak ať si taky někam zalezou *7*
    • Svatá pravda Hihi *3*
    • Konečně správný názor *3* *3* prostě si McDonaldka,lens,Bája a vy ostatní co je okřikují uvědomte, co sem píšete za sr---- pipky *10* *10* každý si tady může napsat co si myslí takže zalezte jo???? *11*
    • No vlastně promin... *3* , máš prostě pravdu...ale nejvíc mě přijde trapná Bája a Lens......i když McDonaldka taky
    • Sama si trapná tak sem nepiš když ti to vadí *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit