-
Rusko a Vladimír Putin musí bejt potrestáno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Rusko a Vladimír Putin musí bejt potrestáno!!!!!!!!!!!!
-
Rusko a Vladimír Putin musí bejt potrestáno!!!!!!!!!!!!!
-
Rusko a Vladimir Putin musí bejt potrestáno!!!!!!!!!
-
Každý člověk a každý Rus zemře,bez vyjímky!Rusko musí bejt potrestáno!!!!!!!
-
-
Jdi tu do prde...!!!!! se svým vlastním pokrytectvím Obraz se svými nenávistnými komentáři k celému Rusku ty idio.., nežiješ v ní tak sám nemužeš vědět o Rusech a o jejich Slovanství vubec nic!!!! Jseš jen demagogický prolhaný neuvědomělí sebepokrytecký zmetek co by měl být sám souzen za své nenávistné komentáře vuči Rusum a Slovanum. Ty Špinavá proamerická kurwo!!!! Kdybych takové osobně měl možnost potkat budu z nich jen osobně zvracet a střílet rád do nich!!!!!
-
-
Kaýdý člověk zemře,bez vyjímky.
-
Každý člověk zemře,bez vyjímky.
-
Zemřeš Putine,na každou svini se najde řezník!
-
Ještě že mám rád polární lišky Vladimíre Putine, jinak bych si k vám jako Slovanský pravoslavně lutheránský jeptiškář do Ruska za tebou osobně došel podívat se jestli nějaké lišky stojí vubec po tom všem při tobě a jestli si u Vás v Rusku nevypálil vaše pravoslavné kostely a neházeli při tom do ohně knihy Puškina, Čechova, Tolstého anebo Dostojevského a všeho krásného tolik Ruského Vladimíre? Nevzali mě už Vladimíre na konkurz na roli Františka do Kouzelné Školky na Déčku, František se z toho uchlastal Vladimíre a bez obav, i tebe tvé svědomí taky jednou dožene, mě už tu dohnalo. Je třeba mit čisté záchody a pravé přátelé Vladimíre a to ty nemáš, už jsem ted na svém invalidním vozíčku s celím resortem MPSV s doprovodem pana Machance (nese k vám všem do Ruska svěcenou vodu, budeš ji potřebovat) Vladimíre na cestě k vám do Ruska a vezmu to cestou s celím resortem MPSV s panem Machancem přes Ukrajinu na koncert svých oblíbených folk rockově metalových Veremiy, pokud vubec přežili tvou ruskou okupaci a tvé neštastné bombardování Vladimíre, budu tam na invalidním vozíčku přibližně za 1 rok a pul možná 2 roky nevím, a kdyby mezi tím válka Vladimíre pro celé Rusko skončila pojede na svém invalidním vozíčku na Ukrajinu a do Ruska dál Vladimíre hrdě v ruinách, potřebuji totiž Vladimíre cihly na stvavbu baráku u vás v Rusku, neptej se mě prosím, vše ti vysvětlím při naší ruské ruletě až tam teprve Vladimíre budu! S pozdravem český invalidní partyzán-jeptiškář s invalidním duchodem MARTIN DYNTAR ze Zoo!
-
Konec tolerance nenávistné totalitní diktatury Vladimíra Putina i jeho Ruska!!!!! To bude mít fatální dopad na celou naši Evropu nejen další migrační krizí nevinných Ukrajinských lidí-obyvatel-civilistu, kteří nemají už s válkou vubec nic společného!!! Vladimír Putin chce tolik rozpoutat potencionálně už jadernou ,,3" světovou válku, Rusko disponuje jadernými zbraněmi a testuje je!!! Vladimír Putin je osobně nebezpečný celé naší Evropě!!!! Bude mit na rukou krev civilních obyvatel a nevinných lidí!!!! U mě je to další pro celou Evropu osudový totalitní diktátor, je to trochu ruský Adolf Hitler!!!!! Myslím že Rusové se ho asi obávají, nikoliv s ním souhlasí!!!! Rusko a její vysoká kultura je kurv. uplně někde jinde!!! Vladimír Putin ji svou politikou skutečně popírá!!!! Muže začít pálit knihy Tolstého i Dostojevského, největší ruský kulturní vzor (toto je pravá tvář Ruska!!!!!) a ruský odkaz celému světu, muže pálit a ničit Ruské kulturní tradice ruského křestanského Pravoslaví, která je mnohem blíže pravdě než samotná římskokatolická církev v Evropě a ve světě!!!!, stejně jako to dělal podobně ne-li uplně stejně Adolf Hitler!!!! Nedávejme to nikdo prosím za vinu Rusku!!!!! Je to dobrá země, ale Vladimír Putin si ničeho v této zemi už vubec neváží!!!! Neváží si už vubec dějinných kulturních tradic své země nejen ruského Pravoslaví a literárních děl krásy této Slovanské země (jakým Rusko je) Puškina, či Tolstého nebo Dostojevského, v Rusku jsou naše hrdé Slovanské kořeny!!!!! To nikdo ovšem neví!!! Do hajzl. se samotným Vladimírem Putinem, ničí svou agresivní politikou celé Rusko i celou naši Evropu!!!!! Vzkazuji tu jediné - netolerovat a nepodporovat!!!!!! Miluji Rusko a její kulturu, ale tímhle jí Vladimír Putin uplně fatálně jen překroutí, zamlčí a zničí navždy!!!!! Tohle mě nejvíce v srdci nepopsatelně a nepředstavitelně bolí!!!! Rusko dalo celému světu to nejhorší i nejlepší uplně už stejně jako samotné Německo!!!!! Vítám pomoc NATO i Ameriky!!!!! MARTIN DYNTAR, Rychnov nad Kněžnou..