-
No comment, prošikolení soudruzi!
-
-
O můj bože. V Ukrajině jsou masakrové protesty (EU chce mít Ukrajinu ale Putin to jak si přemluvil janukovičovi) a prezident odjel do Ruska se poradit, putin řekl at policie zabíjí. (mladá studentka přišla o život). putin se vám (s nejmenším v)líbí proto že jste rostli za komunistu a všichni jste taky takový hnusááááááááááááácííííííííííííííííííííííí.
-
-
Ano hezký den ,mají ho rádi v době míru anektuje uzemí pro rusko a zastává se svých občanů na ukrajině a osnuje provokace na ukrajině , evropa a amerika přihlíží opět se rodí novodobý fašizmus a dějiny se opakují, ted ale vzchází z ruska je to politik opětovné studené války a evropa se bojí o nerosty a robu plyn , je to jaderná velmoc a začalo to pomalinku expandovat putin a rusko vyvolávají nesnášenlivosti mezi občany jak historie ukazala na zemi už nejednou, jek se tohle zastaví , já se mu nemužu ani do tváře podívat, cítím jak je spokojený s vývojem na ukrajině , a dál spekuluje, lidé přestávají bdít nad mírem a chtěji další lekci pohromy
-
-
Pot slzy a krev,evropa už zapoměla potřebuje Churchila
-
Ty si sezrala vse co ti zapadni media nabidly. Fasizmus je na ukrajine, ne v rusku. Historii mozna znas ale soucasna realita je pro lidi jako jsi ty ZAKAZANA! Takhle oblblý lidi americkou propagandou me vzdy dostanou na kolena. :) Zijte stastne, dokud vam to jeste zapad dovoli. Pak ale nebrecte vy tupe ovce.
-
Tak se mu podívej do prdele,dál se svojí inteligencí stejně nedohlédneš!
-
-
Prezident Ruska.
-
Rusko a Vladimir Putin musí bejt potrestáno!!!!!!!!!
-
Prezident Ruska.
-
Rusko a Vladimír Putin musí bejt potrestáno!!!!!!!!!!!!!
-
Já tedy s Putinem a jeho nedemokratickým chováním rozhodně nesouhlasím. A rozhodně bych k Napoleonovy nepřirovnal někoho takového. Myslím že bez rusů by na světě bylo lépe viz. SSSR, vznik KLDR, severní Vietnam a nebo Islamistický blízký východ. A teď ještě teror Evropy. To spíš každý americký prezident je spasitel, že tohle všechno zvěrstvo musí napravovat!
-
-
S takovými blby,jako jsi ty bude po revoluci nejrozumnější je na katovských mučírnách odporážet co nejkrutějším způsobem za nebetyčnou troubovitost.
-
bez amikov by dnes svet bol bez teroristov,ktorú vytvorili amici svojou politikov - zasahovať všade ( zaujmy USA .... )
-
Tak jako Amerika se chová demokraticky?! A v čem a pro koho jsou americké prezidenti spasitelé?! Kdo pak zasáhl do záležitostí 50 zemí, více než 130 krát? 8 krát zasáhli záležitostí Panamy, 6 krát na Kubu, 4 krát do Gaiti, 3 krát do Koreje. Bombardovali Japonsko. A co Jugoslávie, Sirie, Irak, Livie ? To jsou "spasitelé"? Myslím, že s tebou 150 milionů rusů by nesouhlasilo, že bez nich je život lepší.
-
-
moje slova!!!!
-
-
-
Prezident Ruska.
-
ten Josef je pěkný v... že podporuje blbce, vy si myslíte že je lepší než medvěděv? ne není.
-
Rusko a Vladimír Putin musí bejt potrestáno!!!!!!!!!!!!