Přejít na výpis diskuzí

Vladimir Putin

OSOBNOST 22.3.2011 
261 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kokot

Putin je lakomej,blbej a ještě ke všemu hnusnej dědek.At si v tom Rusku shnije.Hajzl!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* .Tedka nám nechce pustit plyn i když to slíbil a podepsal smlouvu.PORUŠIL JI!!!!!!!!!!!!A vyhrožuje nám atomovými bombami když ty posraný američani chtěj postavit raketovou základnu tady u nás a ten gay Topolánek s tím srdečně souhlasí s tou základnou.On jim to američanům taky dovolil a samotnej prezident byl proti tomu *10* *10* *10* *10* *10* *10* ale on je to rozmazlenej fracek!!!!!!!!!!!Jo a ten Puta(španělsky děvka) nebo jak se jmenuje je absolutní kretén.At jde do piči a vysere se tou svojí starou prdelí.Nechápu jak ho nikdo může mít rád.Já ho nesnáším.Kreténa jednoho vyšukanýho s každou kurvou za pár prachů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • Re: Kokot

Ty kráávo blbá vypatlaná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Reakce na titulek ,,Kokot"

Tvoje názory a vulgarita jsou tak stupidní a omezený že k tomu není co dodat. Jde vidět že tohle může napsat jen zaujatej ubožák kterej nic neví o globální politice natož něco o RF.Putin udělal pro Rusko a jeho občany víc než kdokoliv před ním a vrátil zemi její přirozené místo ve světě. At se ti to líbí nebo ne Rusko bylo je a bude navždy světovou velmocí a díky Putinovy je i po letech zase resepktované.
      UPŘÍMNĚ TĚ LITUJI!
      P.S. Když už znáš tak dobře význam španělského slovíčka Puta, tak rusky je to suka, kdyby tě tak někdo oslovil tak at víš co to znamená.
      • Re: Reakce na titulek ,,Kokot

Ty jseš blbej a Puta znamená španělsky slovo děvka. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • prezident ruské federace,agent kgb.

• Také peníze nejsou v životě vše!!!

• MartinDyntar

Fajn, souhlasím s tebou, díky že to říkáš, ale pokud to myslíš skutečně upřímně a vážně zkus si přečíst muj předešlí (a doufám že ne poslední) komentář právě k Wimmu Wendersovy. A pochopíš mě proč s tebou souhlasím, předem díky. At se ti daří.

• zlo.

• Měl by jít do důchodu dědek.
  • MartinDyntar

oprava: pravděpodobně jeden z posledních komentářu... nevím.

• Luky1987

Rusko je najlepšie pre mňa 

• MartinDyntar

Vladimír Putin má na sobě krev Ukrajinského lidu a Ukrajinského národa! Kterou už nikdy nesmyje. Pasivní ekonomicky prospěchářská Evropa musí poznat bolest a utrpení Ukrajiny, kterému nečinně pasivně přihlížela. Tahle zkurwená amerikanizace celé Evropy, politiky EU je pohřbením jí samé. Je jejím hrobem. Politika Ruska má jediné možné řešení - návrat ke Slovanství, návrat ke svým dějinným kulturním křestanským kořenum v Ruském pravoslaví. Není s Vladimírem Putinem možné, navždy zpusobyl samotným Rusum takové hystorické kulturní sebeponížení a takovou bolest v srdci stejně jako před ním Stalin Rusum a Adolf Hitler samotným Němcum, když ve veřejných prostranstvích na ulicích spálil knihy německých velikánu-klasiku od Rainera Maria Rilka po Bertolta Brechta. Vladimír Putin udělal to samé, dopustil se stejné hystorické chyby. Neponížil jen Rusko, ale samotné Rusy, pošpinil a pošlapal a očernil samotné pravoslaví navždy a musí za to lidsky trpět. Věřím v návrat Rusu k jejím hystorickým kulturním tradicím, ale válečný konflikt na Ukrajině navždy rozdělil Rusko a Ukrajinu stejně jako Bosnu a Hercegovinu, Rusové a Ukrajinci Putinovi ty válečné zvěrstva a zločiny proti lidskosti nikdy nezapomenou, Evropa jen ekonomicky profitovala a ekonomicky prospěchářsky pasivně přihlížela, celá politika EU skončila. Nehlásím se k Evropě, nejsem hrdý Evropan, stydím se za Naši nesjednocenou Evropu a za špinavou politiku EU. Hlásím se hrdě k Ruské pudě, v Rusku jsou naše kořeny Slovanství. Nepatříme západu a USA! Budu nadále se svým klidným svědomím schvalovat a podporovat právě nakonec se svým klidným svědomím terroristické utoky na USA a její ubohé špinavé kapitalistické praktiky jak nedustojně zacházet se slušnými lidmi v Česku, kterých moc nezbylo a profitovat na nich, přiživovat se na nich americkým kapitalismem k hodnotám konzumního životního stylu. Amerika nesmí být nikdy podporována Českou Republikou a naopak. Američané už nejsou vítáni v této zemi, v České Republice ani jinde. Já nenávidím Českou Republiku a pohrdám touto pro západní zemí, ve které stejně jako v Americe samotné média ztrácejí nezávislost na politice, roste korupce, nikomu nic nepatří, vše politicky patří nadnárodním korporacím a vytrácí se národní hrdost a hystorické povědomí o této zemi. MARTIN DYNTAR za Rusko a Slovanství, a za Svobodnou Ukrajinu bez Ruské politické agrese, bez násilí. Nesouhlasím s legálním držením střelné zbraně v České Republice po vzoru západu a především USA. Dopadneme všichni nakonec stejně jako v USA. Vystřílíme se postupně navzájem. MARTIN DYNTAR, Hradec Králové. S láskou navždy k Ukrajině.

• Luky1987

TV vôbec nesledujem, lebo ma to nebaví pri tom ani sedieť vôbec. A Putin je lepší ako Ukrajinský Zelenský sto a jedno. Bidena mám tiež na háku totálne. Ja politiku nijak moc nesledujem a netiahnem k nej! 

• Filip9

Nechápu jak takovýhle zlý člověk může mít nějaké fanoušky 😡

• Dyntar ty nejsi politik,většina civilizovaného světa je proti Rusku a sankce proti Rusku budou.

• Vladimír putin je blbec *16*
    • Myslím, že blbec je tu někdo úplně jiný, že Filípku.:-)
      • Myslím že blbec jsi ty jedině sám ubožáku.
      • přestaň mě urážet jdi do háje.
      • táhni k čertu.
      • a žádný filípku to na mě neplatí.
      • tak hele abych si to vyjasnili kdo je tu blbec Josífku.Já snad no co si to dovoluješ.
      • no jistě jenom rádoby nic jinýho.
      • Josefe co tím chceš naznačit? já osobně putina nenávidím. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit