Přejít na výpis diskuzí

Vladimir Putin

OSOBNOST 22.3.2011 
261 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toť se ví, že je nejoblíběnější! Adolf Hitler byl svého času také nejoblíbenější politik Německa!
    Veliký Kim je také nejoblíbenější!
    Ivan Hrozný byl také nejoblíbenější.
    Jindřich VIII. Anglický byl také nejoblíbenější:
    Kdo jen ceknul, šel na Sibiř nebo k popravčímu špalku!
    *1* *1* *1* *1* *1*
  • O Velikonočním pondělí jsem byl namši v kostele a co vy pane Putin?
    Odpoledna jsem šel k ovcím filmovat s fotákem obyčejným za dva tisíce starým pět let a z lesa jsem si přinesl tyčovinu s tou tak vymrskat Kwitovou i Pejškovou i Schafářovou jake nehorázné výhry jim dopřáváte vy kapitalisti z ruské ropy plynu zlata diamantů které prodáváte mafie západních firem s korupcí vás politiků.
    Tyčovinu mám na kolky k jabloním,ale ruské jablka jsou od Myčuryna moc velké a trpké plody,neb hnůj který kydají v uvozovkách agentury na Rusko je trpce přehnojený.

čest práci

Brachtl Antonín Morava
  • Putin je špatný člověk a špatně skončí,boží mlýny melou pomalu ale jistě.

• Ašibka

Eto něbylo dlja minja. To ja pripajus k Karlu Gottovi, u nás, znajete, vmjestě song "Kak muž s ženoj..." Irína Jurijevna Pemova V Prage, 25togo Novembrjá 2006 togo goda. BOG S VAMI *4*
  • Putin eto gadost kotoruju nado bilo ubit v zarodyse.Teper etot ryzij karlik budet ozen dolgo sidet y vlasti.....on ne zelovek a sywestvo kotoroe dorvalos k vlasti.Ozen nadeus zto etot karlik dolgo zit nebudetNEJ
  • zmrd

Putin je zmrd, kterej chce v Rusku zase totalitu a nové zbrojení! Fuck off Putin!!! *10*
    • Re: zmrd

A co je podle tebe nase vlada? My jsme daleko horsi v jinych vecech, u nas nevladne komunismus, ale jsme naprosto
      ovladani obcanskou demokratickou starnou, za podpory naseho ,,uzasneho prezidenta", ktery neprimo podporuje vladu Mirka Topolanka.
      Jak napsal Roman ,,Rusko je a BUDE!!!!!
      • Re: Re: zmrd

Vladimír Putin je po dlouhé historické cestě v Rusku konečně tím, co národ potřeboval - věrný ochránce a zastánce nejen před západem, ale i před samotným Bohem !!!
        Plně souhlasím s Romanem a Sirkou přede mnou!!! *3* *4* *3*
        • Re: Re: Re: zmrd

No, tak to jste všichni tři na palici... Jděte si pod toho ochránce žít a bydlet... Hodně štěstí!!! *13*
  • prezident ruské federace,agent kgb

• interview s Vladimírem Putinem

Exkluzivní interview s Vladimírem Putinem o gruzínském konfliktu ------- v mnoha státech bylo zakázané vysílat (1)
    http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=2961
  • Je to ambiciózní a nebezpečný člověk, čili h...l.
  • prezident ruské federace,agent kgb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit