Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Železný

OSOBNOST 31.12.2006 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Železný = gauner

Proč vůbec toho gaunera Železného pustili do naší republiky.On zřejmě utekl před nějakou zlodějnou z Ruska,ať se tam vrátí. Je to ruský žid,to stačí.
  • Onasis...

Tak se mi zdá že čim větší DAREBAK tim větši osobnost v týhle republice.Asi si tě budu muset vážit.ONASISU.
  • tyvoe co to je za kraviny.. coze je ten pallanich? A jaka jeho zena???
  • Původ řiká vše....

Snad ani nepamatuju,že bych někdy slyšel o větším gaunerovi,než je Vlad.Železný. Neznám jeho původ,ale určitě má velmi blízko k lidem typu Bin Ladin a podobných. Neštítí se ničeho,největší lhář a podvodník Už je největší čas,aby ho odsoudili a na dlouho ho zavřeli.
  • úvaha o budoucnu

Jsem starší člověk a možná se toho sám ani nedožiji, ale jsem přesvědčen o tom, že jednou budou v kriminalistických sbornících,časopisech, či knihách vycházet údaje o jistém mimořádně "fikaném" až skoro genialním zločinci a ten se jmenoval Vladimír Železný. Ten dokáže přelstít kohokoliv a je stašně mnoho lidi v čechách (bohužel)kteří mu věří, někdy dokáže být tak přesvědčivý, že i sám tomu, možná, věří. Ale za jeho každou aktivitou, za každým slovem je jasný záměr získávat, ne pro lidi, ale od lidi, pro sebe.
  • šmejd

je to a manipulátor, sice šikovnej, ale o to větší. Zavřít a nepustit.
  • Europoslanec trestně stíhaný..

Všichni si dobře na Železného pamatujem,nikdy neříkal pravdu a neštítil se ničeho.Vždyť věděl,že jeho " věrná ODS " ho vždy ochrání před jakoukoliv lumpárnou. Připravil své spoluobčany skoro o 11 miliard Kč . Už kdyby seděl a hodně dlouho.
  • Váš seriál o víně v sobotních lidovkách je vynikající a velmi dobře "čtivý".Manžel je vzděláním vinař a profesi se věnuje téměř 40 let. Je to typ člověka,který chválou šetří i na dětech,ale vaše články o víně ho dostaly. V sobotu ráno se o noviny přetahujeme. Potěšilo by mě, kdyby seriál vyšel knižně.Uvažujete o tom?
  • Velice dulezite

Hallo-Hallo!!!! Moc rada by jsem s Vami (velice kratce)hovorila . Jsem prvni zena pana Pallanicha. Dekuji Pallanich
  • přítel

Vážený Vladimíre Dostal jsem se na tvou stránku po dlouhé době přemýšlení. Vždy jsem Ti fandil a obhajoval TĚ ve všech kontraverzních kauzách, proti lidem v naší obci. Těď když si europoslanec a máš pokoj od "bojůvek" v ČR, si snad najdeš čas a přijmeš pozvání malého podnikatale ze Slovácka. Přijeď ochutnat naše víno a oslavit mou čtyřicítku. Mail je pravý i mé jméno. Tel. 603 983 946. Rád se s Tebou potjám. I v Mikulově mám své dobré kamarády. Rád se s Tebou uvidím. Libor Valenta Bzenec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit