-
pozdrav a dotaz
Přeji hezký den. Zdravím všechny lidi dobré vůle a měl bych takový všetečný dotaz. Zajímalo by mě, jestli je pan Vladimír Železný Žid nebo má alespoň přímé židovské předky. Děkuju a mějte se hezky. -
žádost o sponzorství
Ahoj,sháním nějakého sponzora.Reprezentuji naši ČR ve sportu Endurance(vytrvalostní dostihy)Prosím o jakoukoli pomoc,mám doma velmy dobré a dobře připravované koně,bohužel nemáme peníze abych si je mohla dovolit,startovala sem na spoustě prestižních závodů at už to bylo mistrovství Evropy,či ve Spojených Arabských Emirátech v prezidentově poháru,kde sem byla na pozvání šejka.Loni sem měla se svým koněm kvalifikaci na mistrovství světa,které se konalo v Argentině,bohužel pro nedostatek peněz sem jet nemohla.Příští rok bych se opět chtěla zůčastnit mistrovství Evropy ve Španělsku na 120km,mám velmi dobrého koně a dobře připravovaného,bohužel příprava,startovné,přeprava,... je až příliš drahá.Doma nemáme skoro ani na chleba,vše jde do koní¨.Ale co doma s dobrým koněm,na kterého se tak akorát mohu dívat.Proto moc prosím o jakýkoli kontakt na někoho,kdo by mi mohl pomoci,dobře vím,že to jsou peníze,které se mohou,ale nemusej vrátit,je to risk,ale byla bych opravdu nesmírně vděčná,a ne jen já ale i jiní lidé,kteří mají s tímto sportem co společného,budu vděčná za jakoukoli pomoct.Nabýdnout mohu možná úspěch při reprezentaci,ale tyhle závody jsou natolik obtížné,že výsledek nemohu zaručit.Mohu jen říct,že dělám vše co je v mých silách.Jediné co mohu ještě nabýdnout je účast na závodech jako můj sponzor,...Předem moc děkuji za jakoukoli pomoc,jakýkoli kontakt na někoho,kdo by byl ochoten se do tohoto sportu zapojit a umožnit mi start na těchto obtížných závodech -
-
Pokud chce nějakej kůň sám od sebe běžet 120 km, tak jo, ale jen proto, že LIDI, SAMOZVANÍ PÁNI TVORSTVA, vymysleli, že poběží 120 km... Na to se ti asi celej kůň může... Vykašlat?
-
-
hledám
Hledám sponzora pro opravu kostela v Jedlce u Děčína z roku 1234, nebo alespoň příspěvek na opravu – za dva roky bude mít 777. výročí založení. Děkuji i za tip. Jaroslav Dostál -
chachacha
no na sex není!!! -
šmejd
je to a manipulátor, sice šikovnej, ale o to větší. Zavřít a nepustit. -
Váš seriál o víně v sobotních lidovkách je vynikající a velmi dobře "čtivý".Manžel je vzděláním vinař a profesi se věnuje téměř 40 let. Je to typ člověka,který chválou šetří i na dětech,ale vaše články o víně ho dostaly. V sobotu ráno se o noviny přetahujeme. Potěšilo by mě, kdyby seriál vyšel knižně.Uvažujete o tom?
-
Europoslanec trestně stíhaný..
Všichni si dobře na Železného pamatujem,nikdy neříkal pravdu a neštítil se ničeho.Vždyť věděl,že jeho " věrná ODS " ho vždy ochrání před jakoukoliv lumpárnou. Připravil své spoluobčany skoro o 11 miliard Kč . Už kdyby seděl a hodně dlouho. -
je to taaak a nebo
nesilte a myslete.Rus a zid.ktery nekam zdrhl a vratil se ponevac neodhadl situaci.Cech jenz privedl velmi solidne Novu k prosperite a oblibenosti.Opet neodhadl tak ji velmi ekonomicky zdarile opustil a dnes je europoslancem.Je mi fuk na co bude myslet az bude umirat,ale mam pravo se ptat,tedy nez me prejede sluzebni Volha,co ma tendle chlapik vlastne za lubem?Bezesporu manky to nejsou tak co muze clovek tak kultivovany a in ?zere snad ty svoje obrazy a nebo chce byt vecny?To je asi fenomen mocnych.Panove chemie vas miluje-ale ne tak jak si myslite.Skoda,ze tak schopni lide podlehaji vizim,ktere nekoresponduji-ne s realitou-ale s dobou. -
Vzali mu (autor se pozvracel) telivizi NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNOVU, tak to všem v EU teď nandá, chudák jeden - žena mu utekla, když je na malý děti.
-
přítel
Vážený Vladimíre Dostal jsem se na tvou stránku po dlouhé době přemýšlení. Vždy jsem Ti fandil a obhajoval TĚ ve všech kontraverzních kauzách, proti lidem v naší obci. Těď když si europoslanec a máš pokoj od "bojůvek" v ČR, si snad najdeš čas a přijmeš pozvání malého podnikatale ze Slovácka. Přijeď ochutnat naše víno a oslavit mou čtyřicítku. Mail je pravý i mé jméno. Tel. 603 983 946. Rád se s Tebou potjám. I v Mikulově mám své dobré kamarády. Rád se s Tebou uvidím. Libor Valenta Bzenec