Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Železný

OSOBNOST 31.12.2006 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • úvaha o budoucnu

Jsem starší člověk a možná se toho sám ani nedožiji, ale jsem přesvědčen o tom, že jednou budou v kriminalistických sbornících,časopisech, či knihách vycházet údaje o jistém mimořádně "fikaném" až skoro genialním zločinci a ten se jmenoval Vladimír Železný. Ten dokáže přelstít kohokoliv a je stašně mnoho lidi v čechách (bohužel)kteří mu věří, někdy dokáže být tak přesvědčivý, že i sám tomu, možná, věří. Ale za jeho každou aktivitou, za každým slovem je jasný záměr získávat, ne pro lidi, ale od lidi, pro sebe.
  • Původ řiká vše....

Snad ani nepamatuju,že bych někdy slyšel o větším gaunerovi,než je Vlad.Železný. Neznám jeho původ,ale určitě má velmi blízko k lidem typu Bin Ladin a podobných. Neštítí se ničeho,největší lhář a podvodník Už je největší čas,aby ho odsoudili a na dlouho ho zavřeli.
  • Onasis...

Tak se mi zdá že čim větší DAREBAK tim větši osobnost v týhle republice.Asi si tě budu muset vážit.ONASISU.
  • Železný = gauner

Proč vůbec toho gaunera Železného pustili do naší republiky.On zřejmě utekl před nějakou zlodějnou z Ruska,ať se tam vrátí. Je to ruský žid,to stačí.
  • Vladimíre, jak je možné, že ještě běháš po svobodě???!!! *9*
  • Máte můj hlas

Pane Železný,mám 33 let, takže nejsem důchodce, který od rána do večera kouká na telenovely a uznávává Vás jako "Pana ředitele".. *4*.Vždy jsem volila ODS.To co vidím je katastrofa!!!Ať z leva , ať z prava.Sdílím názory Vaší strany,asi jen ekologii by jste se mohli věnovat více!Vím, že Vy byste jim tam pěkně zatočil křesílky a mohl pohnout skálou.Proto máte můj hlas.!
  • Židé?

A ještě něco...Copak je tak důležité Marceli, zda je někdo žid, nebo ne?Snad se nechceme vrátit do doby 1939...
    • Re: Židé?

Je nepopiratelné, že Židé dali základ evropské ekonomice, zejména zavedením půjčování na úrok. Proto často financovali evropské panovníky a spravovali jejich finance. Potřebné znalosti pravděpodobně získali ve své pravlasti, ze které přišli do Judeje. Je také zajímavé, že Islám půjčování na úrok zakazuje. Snadno lze porovnat, komu jde to hospodaření lépe.
  • Je to debil.

Ukrad Novu a je to strašnej manipulátor...a navíc by mě zajímalo,proč dělá takovej debil europoslance....holt ho někde potřebujou zašít..aby měl prachy! *16*
  • klid.

Nicméně je to jen můj názor...takže... *4*
  • Železný měděný plechový dřevěný

něco mě našeptává,že je to úspěšný lump *13* *9* *7* *8* *9* a splachovací a čas ukáže ,jak to je *13* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit