-
super wallpapers
Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!! -
Nevim jestli to budes cist,ale i tak ti musim napsat,ze jsi to vyhral pravem a doufam,ze te budu moct poslouchat HODNE dlouho. At se ti dari!
-
vlasta
zdravim te vlastíku,a kašli na ty co te pomlouvaj.pro nás si hvězda pa -
Snaž se
www.snazse.wz.cz -
FITNESS TYRAN
Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN -
uvaha
vim,že ti to píše každy,ale ještě nikdy jsem nepotkala takového člověka jako jsi ty,drž se svých zásad, lidé dokáži velice lehce ublížit a rozdrtit tvé srdíčko na sto kousků, obdivuju tvoje rozhodnutí stát si za svým a žit s Marketou i když věřim že nabídek máš spoustu,víš v dnešní době je tohle moc velká vzácnost a pokud tě tento svět nezkazí a ty dostojíš svým cílům které si uložil,změním názor na tento zkažený svět a začnu věřit tomu že ještě existují lidí hodni obdivu, petra -
pro vyhrabanou Janinu
Teda ty si ale s prominutím totální kráva.....Jak můžeš někoho tak sprostě urážet....Chtěla bych vědět, jak vypadáš, už dlouho jsem neviděla člověka, který nemá v hlavě vůbec nic v pořádku. Dej se prosím tě dohromady a neotravuj Vlastu ani kohokoliv jiného, ty tvoje kecy jsou na úrovni IQ pod bodem mrazu....... -
máš nádherný hlas
ahoj Vlasto, moc moc ti přeji, aby jsi byl se svou budoucí ženou moc štastny, protože si to opravdu zasloužíš. Máš opravdu nádherný hlas a jsi velký sympaták. Nedej na hloupé kecy tech, co tě nějakým způsobem uráží....ahojky -
souhlasim je to super chlap kterej krasne zpiva
-
jasne,vlastik je super...doufam ze nezpychne a zustane takovej jakej je...