Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo,málem sem na to zapoměla...přeju vše nejlepší ke svatbě,hodně štěstí a lásky do společného života:-)
  • Děkuju !

Moc Vám všem děkuju za Vaše názory.Jsem rád, že jsem do SuperStar nešel úplně zbytečně a že o mě alespoň někdo stojí a je někdo, kdo by byl ochotný poslouchat moje písničky.Mám Vás moc rád a nejen Vás, ale i všechny svoje fanoušky.Pište dál, je to super, číst si, co si o mně lidi myslí-to dobré, i to zlé.
  • ! ! ! VLASTÍK JE KING ! ! !

Nechápu, jak mu někdo nemohl fandit.Stejně jako nechápu, jak někdo v minulém ročníku nemohl fandit Balogové.Jo, asi to nejspíš bude tím, že jsou oba romského původu.Někdo je možná rasista, a ani si to nepřipouští.Zavrhují romy, aniž by je vůbec poznaly.Ale i když bych třeba romy nesnášela, Vlastu budu stejně zbožňovat.Vlasta je úplně nejlepší a nikdo na něj nemá.Brány showbysnysu mu byly, jsou a budou otevřeny dokořán.Vlasta měl vítězství jistý už na začátku.Jak říkám (respektive jak píšu) tak !!! VLASTÍK JE KING !!!
  • je to ten nejhodnější člověk na světě! má charisma což takový samir fakt nemá!!! vůbec neni nafokanej a je sám sebou to je to,co z něho dělá opravdovou hvězdu!!!
  • vlasta

ahoj vlasto jsi užesný přeji tobě a tvé přítelkyni vše nejlepší k svadbě a těším se na tviji desku tvoje fanynka terka
  • super wallpapers

chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com
  • čistá duše Vlasta

JO Vlasta to je člověk, kdyby bylo více takových lidí na této planetě, hned by tu bylo lépe.....
  • Vlastík

Souhlasím s předchozím názorem, Vlastík je malý velký muž. Slyšela jsem tě s kapelou už dřív, když jste hráli na zábavách a vždycky jsem si říkala, že v tobě něco je. Něco navíc, co dává tvému zpěvu třetí rozměr a o tom bylo i tvé letošní vítězství, o tvé povaze, která se v tom projevuje, o té skromnosti a upřímnosti, proto se tomu, co zpíváš dá věřit a lidi to vždycky chytne za srdíčko.
  • Jsi maly velky muz
  • VLASTIK

Je fakt SUPROVEJ.A měli By udělat dětskou SUPERSTAR-vyhrála bych hvězdnou pěchotu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit