Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju tě Vlastíku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Pro vlastu!!!

Miluju Vlastíka a on je super a hezký Frajer a dobrý zpěvák!!!!!!!
  • Ahojky Vlastíku!!!Seš suuuuupeeeeer!!!Dáš mi svoje číslo???Promiň asi ne co?
  • Ses SUPER!!!!

Ahoj!!!Vlastiku ses nejlepsi!!!Mam te nejradsi z celyho SuperStar2!!!!A moc ti drzim palce,at to daleko dotahnes!!!!Pa pa Martinka!!
  • Vlastík

I love you!!!!!!!!!!
  • Vlasta je super ale je to nefér kvůli MArtině Balogový!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vlastík je super

Vlasto,jsi skvělý,jen doufám,že tě ten dnešní příšerný svět nezmění,věřím že ne.Zůstaň pořád tak skvělý,jako jsi teď.Vítězství jsi si opravdu zasloužil,protože máš překrásný hlas.Přeji ti mnoho úspěchů........a hodně štěstí s tvojí budoucí ženou..!!!!!!§§
  • VLASTIK :-)

Jo a moje adresa je: Veronika Plisková Fibichova 11 Šumperk 787 01. Byli bysme vsichni radi kdyby si prijel do ŠUMPERKA!!! Prosim te odepis
  • VLASTIK :-))

Ahoj Vlastiku!! Ty si nej nej nej nej na svete. Jeste ze si vyhral SUPERSTAR ty!!! Mas skvelej hlas a image! Nejlepsi pisnicka co si kdy zpival byla countdown!!!!!Ta mela vzdycky uspech, a jeste ma!!A jestli by si byl tak strasne moc hodnej a poslal by si mi autogram s podpisem. Diky moc Tva faninka !!!!!
  • Mám tě ráda!

Ahoj Vlastíku.seš fakt super-milej,hodnej,skromnej...moc jsem ti v Superstar fandila a stále fandím:-)Už se moc těším,až vydáš desku.mám Tě fakt moooooc ráda!!! P.S.Kdy máš narozky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit