-
Milý Tome.Nemusíš se bát.K horšímu se nezměním, protože zůstávám sám sebou a sláva to nijak nezmění.Díky za podporu Vlasta
-
SuperStar
Čau! Jsi opravdu bezvadný zpěvák a i když jsem na holky musím uznat, že jsi fakt skvělí!!!!!!!!!!!! Moc Ti fandím. Jen aby ses nezměnil k horšímu. Prosím, odepiš něco. -
Popularitu si nijak neberu k srdci, jsem pořád takovej, jakej jsem byl před vítezstvím v SuperStar.Svatbu s Markétou plánujeme ještě tento měsíc. Měj se pěkně.Vlasta
-
Koncert
Kdy a jestli vůbec budu mít koncert v Brně zatím není jisté, ale já doufám že ano.Zatím budu mít 24. 9. koncert v Praze, ale pokusím se vyhovět.Mám Tě rád Tvůj Vlasta -
Vlastovi!!!!!
Nazdar Vlasto. Jak se vede a jak zvládáš Tvou popularitu? Jak se tak dívám máš hodně fanoušků..... A co svatba? -
Pro Vlastu!
Ahoj Vlasto. Moc a moc Tě zdravím! Jsi úžasný a jsem Tvá velká faninka. Chtěla jsem se Tě zeptat kdy budeš vystupovat v Brně? Určitě tam přijedu. Předem děkuji za odpověď!Měj se krásně!!! -
Datum vydání CD zatím nevím, ale nechci to uspěchat, aby to stálo za to
-
Pro fanoušky
Narozky mám 18.října.Telefon Vám neřeknu nezlobte se (((o: Už tak mi volá plno lidí od televize a z novin, a ani teď nestíháím zvedat telefon.Pište mi sem své dotazy.Budu se snažit na všechny odpovídat Vlasta -
Vlasta
Vlastíku, zpíváš nádherně, s citem, opravdově. Budeš určitě nový Karel Gott! Kdy vydáš CD? V pořadu o nejlepšího hokejistu jsi byl opravdová jednička. Přeji ti hodně úspěchů ve zpívání i v osobním životě. leo -
ahoj
jseš super cukroušek ta tvoje Mandy je super ito tvoje The final countdown zpíváš líp než zpěvák co to zpívá je radost to poslouchat Měj se hezky tvoje věrná fanynka Katka.