-
Vlasta
Teda,normalne by me zajimalo co na tom Vlastovi vsichni vidi.Vzdyt je to obycejnej kluk jako ja,ty no proste vsichni,akorat si vybral cestu a smer kterym by mel jit.A co se nestalo.Vlastik je SUPERSTAR! Proc musi mit vzdycky(hlavne holky)davovou psychozu,kdyz se vzdycky objevi nekdo novej na prknech co znamenaji SVET. Vlasta je sice superstar,ale hlavne je to obycejnej kluk kterej se nemusi pretvarovat.Prejme mu to a drzme mu palce na te ceste v hudbe/a nejen v hudbe/. -
Vlastík
Ahoj Vlastíku, moc jsem ti fandila, jsi prostě zlatíčko, ani neví jak jsi změnil spousta lidem ivot k lepímu, a to jenom tím, e tu jsi mezi námi. Moc ráda bych si s Tebou někdy popovídala,ale vím, e je to nadlidskej výkon, tak snad někdy se mi potěstí. Je to krásný pocit mít okolo sebe spoustu dobrých lidí a cítit se s nimi fajn. I kdy někteří klamou a pak to moc bolí, a hlavně zůstává v srdíčku. Tak Ti přeji, aby jich bylo co nejmíň. Vlastíku měj se moc fajn a nezapomeň taky odpočívat a relaxovat. Martina Beneov -
VLASTICKU SEM A TAM .,ABY S TE SE Z NEJ VSICHNI NEUDELALI.POSERTE SE.
-
Na Hrad s tebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ICQ Vasta Horvath
283814809 -
Vlastík
Ahoj Vlastíku, ty nejsi jenom naše pěvecká SuperStar, ty jsi i SuperStar lidských duší a pamatuj si, že nejhorší životní srážka je srážka s blbcem. Takoví lidé nestojí ani za ohlédnutí. Mnoho štěstí v další tvorbě a pohody v životě přeje Týna. -
gratuluji a děkuji
Milý Vlasto, gratuluji k vítězství-držela palce a SMS zasílala celá rodina. Děkujeme za čestnost, slušnost a skromnost, které jsou v dnešní době vzácné jako šafrán.Držíme palce do dalších dnů i v osobním životě. Mnoho lidí je nedobrých, ale hodně jako Vy. Jsem moc ráda, že charakter pro tolik posluchačů znamená a dali to najevo navíc k obdivu k pěveckým kvalitám, které máte. Jen pilní a ještě pilnější obstojí a Vy to víte. Držíme Vám celá rodina palce. A že nás je... Krásné dny a hodně štěstí. Za celou rodinu mamka Alice/v skoro 50 vím, co říkám/ -
DEKUJU
DEKUJU VŠEM ZA VAŠI PŘIZEN DEKUJU VŠM ZA PODPORU DEKUJU VŠM CO MAJI RADI MOJI MUZIKU. A ZACHOVEJTE MI PŘIZEN MOJI KAPELE FRENZY KTERA MA V PLANU KONCERTY PO CELE ČESKE REPUBLICE I SLOVENSKO PROJEDEME ZAHRANIČI. V LETE JE HODNE FESTIVALU KAM SNAD BUDE FRENZY MOJE KAPELA POZVANA TAK SE PTAM BUDETE SI KUPOVAT MOJE CEDEČKA BUDETE CHODIT NA KONCERTY? VLASTA HORVATH -
Super
Ahoj Vlastiku!jseš ten nejnejnej zpěvák.Co tě dělá výjimečným je tvá skromnost,hlas,a veliký srdíčko.Moc jsem ti fandila a jsu hrozitánsky ráda,že jsi vyhrál.Držím palečky s Markétou.Doufám,že Vám to spolu vydrží strááášně dlouho.pa mám tě ráda -
nechtěl bys jet na tábor?
Ahoj Vlasto, nechci, aby to znělo jako cliché, ale musím říct, že jsi byl naprosto skvělý a neznám nikoho, kdo by ti ten úspěch nepřál. Vyhrál jsi naprosto zaslouženě a moc ti to přeju. Touto cestou bych se tě chtěla zeptat, jestli by jsi nechtěl udělat radost malým dětem(některé i s postižením Prader-Willi syndromu, problémem s výškou a mentálním postižením)? Jsem studentkou Pedagogické fakulty a spolu s ostaními studenty a lékaři pořádáme dětský tábor-Zátaví(blízko Písku,od 24.7-31.7.) právě pro tyto děti.Byl by jsi pro ně skvělým zpestřením, neboť stejně jako loni budeme pořád soutěž "Zátaví hledá Superstar" a nemusím asi popisovat, jakým úžasným zážitkem by pro ně tvoje návštěva byla. Je mi ale také naprosto jasné, že máš spoustu jiných povinností a o takovou to službu tě asi prosí každý. Nebudu se zlobit, pokud nebudeš moci přijet, byla bych ti ale za děti moc vděčná, kdyby jsi o tom alespon uvažoval.Děkuju. Měj se moc hezky a at máš v životě samé štěstí.Tvoje fanynka Zuzka Hodboďová:-)