-
Fandim ti.
Fandim ti. -
Čau Vlasto
Jsi skvělej a to ne jen na povrchu ale i uvnitř :-) -
Vlastik je nejlepsi chlap, co znam, ta uprimnost a nezkazenost me uplne zahriva u srdce, preji mu hodne stesti v manzelstvi a at mu vyjde vse, co si preje
-
Milý Vlastíku
Milý Vlastíku, tak jako vetsina vasich fanouskui já jsem vám uz od zacátku drzela palce aposílala SMS a mela jsem velkou radost ze slov pana Horácka, který kdyz hodnotil vasi osobnost po télidské stránce-jako by mi mluvil z duse, mela jsem z vás stejný pocit, jste krásný clovek, zustat takový i v tom co na vás ceká bude asi hosne tezké. Preji vám abyste to zvládl. Gratuliji i vasim rodicum, mohou hrdí na takového syna, který má uprímnou dusi a velký talent, kterým muze potesit mnoho lidí. Verte, ze jsem jeste zádnému zpevákovi nenapsala a to uz na svete dost dlouho. Budu setesit na vase uspechy. Fíbí -
čauky vlasto!moc jsem ti fandila, fandím a budu fandit!eso dnes dobrý,těším se v neděli na koncert!jen tak dál
-
Vlastík
Vlasta si podle mě vítězství zasloužil! Dokázel nám, že jeho hlas je dokonalý a že s ním umí zacházet! Děkujeme za něj!!!!!!!!!!!!! -
jasne ze je vlasta skvelej...u nej mi vubec nevadi ze je rom protoze je jeden z mala z nich,kterej je slusnej a sympatickej k tomu jeste umi krasne,uprimne zpivat...co vic dodat,snad jenom...vlastiku,jen tak dal!!!
-
Vlasta je skvělej
Vlasto jsem rada že si druha česka superstar a nevadi mi že si rom ale zpivaš užasně byla jsem ina koncertě a tam si zpival taky užasně.Seš prostě nenahraditelnej.A vidaš nejaky cedečko snad jooo hned si ho koupim tak se měj Tvoje faninka Gabča. -
muj nej osobnost
ahojky vlasto! jsi nejlepší. prosim pošli mi svoji fotku s podpisem moc moc prosím ADRESA:Michaela Mikysková Hevlín 118 671 69 -
????
Čau lidičky,zítra by se podle všeho měl uskutečnit konzert VLASTÍKA v Čerčanech. Neví tady někdo v kolik hodin to začíná????? Díky Jarda