Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastík

Vlastovi fandím od té doby co mě zaujal písní Mandy.Je nejlepší a těším se na jeho CD.
  • vlastik

vlastik je nej!!!vsech¨ny pisne v jeho podani(hlavne mandy)jsou skvely!!!vlastik je proste nejlepsi!!!
  • pozdrav

Ahoj Vlasto jsem rada ze jsi to vyhral ty jsi byl nejlepsi fandila jsem ti od zacatku preji ti hodne stesti mej se moc pekne zdravi te Bara
  • PRO VLASTIKA

VLASTIKU JEN TAK DAL ŠEŠ NAŠE SUPERSTAR GRATULUJU FANDIM TI VTVE PEVECKE KARIEŘE
  • vlastik :-)

jasne,souhlasim ze vlastik je skvelej a ma super povahu a u nej mi vubec nevadi,ze je rom(jinak je moc rada nemam)ale vlastik je opravdu vyjimka a je fakt dobrej
  • Jen tak dál, Vlastíku!

Vlastíkovi fandím již od samého začátku,moc se mi líbí jeho zpěv,projev i chování.Je hrozně sympatický a vůbec mi nevadí (jako někomu),že je Rom, nemůže za to a myslím si,že už dokázal v životě mnoho, možná dokonce více než kdokoli jiný. Určitě to kvůli svému původu neměl v životě jednoduché a proto i z tohoto důvodu jsem ráda, že vyhrál právě on. Opravdu si to zaslouží a moc mu to přeju! Doufám jen,že i nadále zůstane takový,jaký je,a že se mu bude v budoucnu dařit jak v soukromém životě s přítelkyní (doufám,že svatba bude brzy),tak po stránce hudební.Hodně štěstí!Určitě se přijdu podívat na koncert.Jen tak dál!Držím palce!
  • děkuji

Vlastikovi moc fandim už od začátku líbí se mi jeho stil zpěvu to jak zpívá vod srdce atd je skvělej doufám že mu to vyjde a držim mu palce at zpiva dal a jen pro nas ps Martinka
  • d

DI DO PRDELE!!!!!!!!!!
  • naposled pro Omara

Přestanme se vyjadřovat k příspěvkum od Omara jsou všechny stejné a směřované k více osobnostem na tomto webu Bendová,Foret,Nosková ad...
  • Já osobně vlastikovi hodně fandim. Doufám že mu to vyjde a nespychne......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit