-
Vlastík
Vlasto jsi náš favorit moc jsme ti fandili.Už se těšíme na tvoje CD.Zůstan takový jaký jsi,což je fajn -
Vlastíček
Zdá se mi o tobě, těší mě, že existuje tak skvělý člověk. Zasloužíš si Vlastíčku v životě jen to nejlepší. -
Vlastíček
Vlastíčku,si ak pěknej,skromnej a nádherně zpíváš.Si nejnejnej zpěvák jakýho sem kdy viděla a slyšela.Kdy ti vyjde nová deska už se moc těším.Přeju hodně úspěchů ať se ti daří. -
Vlastík je ten nejlepší kluk,kterýho sem kdy viděla a navíc překrásně zpívá.
-
Díky
Ahoj Vlastíku,jsem ráda že jsi vyhrál.Moc se mi líbí tvůj zpěv,věřím,že s ním budeš bořit divadla i stadiony.Ale mnohem víc se mi líbí Tvoje milé a skromné chování a vztah s Tvojí láskou.Zůstaň pořád stejný,proto Tě máme rádi.Přeju Ti moc úspěchů a štěstí s Markétkou. Díky -
Vlastíku,
Vlastíku buď pořád tak skromný,jako doposavad.Peníze ve velkém kazí člověka,věřím,že Tebe né..... a hezky Nám zpívej a uvidíš,že budeš spokojen s přítelkyni. -
Vlasta Horvát
Mili Vlastiku seš dobrej jsem ráda že aspon ty si to výhrál stal se zazrak ze vybrali roma ale stoho si nic nedělej si fakt super!!tak zatím tvúj fanoušek Ivanka...................... -
Vlasta Horvát
Vlasto jsi skvělej na to že si rom a nechceš si to přiznat!!! -
vlasta
Ahojky Vlasto,si dobrý jsme tvoji fanoušci moc se nám líbíš pa pa pa -
Bende je lepí
Bende a Hudček u mne bodujou nejvíc