Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlasta je skvělej

Vlasto jsem rada že si druha česka superstar a nevadi mi že si rom ale zpivaš užasně byla jsem ina koncertě a tam si zpival taky užasně.Seš prostě nenahraditelnej.A vidaš nejaky cedečko snad jooo hned si ho koupim tak se měj Tvoje faninka Gabča.
  • muj nej osobnost

ahojky vlasto! jsi nejlepší. prosim pošli mi svoji fotku s podpisem moc moc prosím ADRESA:Michaela Mikysková Hevlín 118 671 69
  • ????

Čau lidičky,zítra by se podle všeho měl uskutečnit konzert VLASTÍKA v Čerčanech. Neví tady někdo v kolik hodin to začíná????? Díky Jarda
  • Vlastík

Vlastovi fandím od té doby co mě zaujal písní Mandy.Je nejlepší a těším se na jeho CD.
  • vlastik

vlastik je nej!!!vsech¨ny pisne v jeho podani(hlavne mandy)jsou skvely!!!vlastik je proste nejlepsi!!!
  • pozdrav

Ahoj Vlasto jsem rada ze jsi to vyhral ty jsi byl nejlepsi fandila jsem ti od zacatku preji ti hodne stesti mej se moc pekne zdravi te Bara
  • PRO VLASTIKA

VLASTIKU JEN TAK DAL ŠEŠ NAŠE SUPERSTAR GRATULUJU FANDIM TI VTVE PEVECKE KARIEŘE
  • vlastik :-)

jasne,souhlasim ze vlastik je skvelej a ma super povahu a u nej mi vubec nevadi,ze je rom(jinak je moc rada nemam)ale vlastik je opravdu vyjimka a je fakt dobrej
  • Jen tak dál, Vlastíku!

Vlastíkovi fandím již od samého začátku,moc se mi líbí jeho zpěv,projev i chování.Je hrozně sympatický a vůbec mi nevadí (jako někomu),že je Rom, nemůže za to a myslím si,že už dokázal v životě mnoho, možná dokonce více než kdokoli jiný. Určitě to kvůli svému původu neměl v životě jednoduché a proto i z tohoto důvodu jsem ráda, že vyhrál právě on. Opravdu si to zaslouží a moc mu to přeju! Doufám jen,že i nadále zůstane takový,jaký je,a že se mu bude v budoucnu dařit jak v soukromém životě s přítelkyní (doufám,že svatba bude brzy),tak po stránce hudební.Hodně štěstí!Určitě se přijdu podívat na koncert.Jen tak dál!Držím palce!
  • děkuji

Vlastikovi moc fandim už od začátku líbí se mi jeho stil zpěvu to jak zpívá vod srdce atd je skvělej doufám že mu to vyjde a držim mu palce at zpiva dal a jen pro nas ps Martinka
  • d

DI DO PRDELE!!!!!!!!!!
  • naposled pro Omara

Přestanme se vyjadřovat k příspěvkum od Omara jsou všechny stejné a směřované k více osobnostem na tomto webu Bendová,Foret,Nosková ad...
  • Já osobně vlastikovi hodně fandim. Doufám že mu to vyjde a nespychne......
  • nic moc

Lidičky Vlastík byl dobrej zpěvák ale mě osobně se víc líbil Petr takže vás dost nechápu jak jste mohli fandit vlastíkovi. Děkuji že jsem zde mohla vyjádřit svůj názor
  • Podiv

Noi tak to je hustý-neumíte česky nebo co .IQ tykve,že?
  • Omárku hezký den

Kašlete na Omárka ,vždyt mu to dělá dobře,že někdo neustále reaguje na ty jeho milé příspěvky.Věnujme se jenom Vlastíkovi,od toho tato diskuse je.
  • KRAVO SEM ČINAN

• TU RADOST TI NEUDĚLÁM! BĚŽ SE VYCPAT! UDĚLEJ SE O PATNÍK! JEN LASKAVĚ NESTRKEJ SVŮJ HNUSNEJ ČERNEJ KSICHT NA TUHLE STRÁNKU!!!!!!!!
  • KRAVO UŽ NEPIŠ

• omarovi

Já na to kašlu! Tohle dohadování mě bude stát tak akorát zbytečné minuty na internetu. Tak jo, nejsi rasista...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit