-
DEKUJU
DEKUJU VŠEM ZA VAŠI PŘIZEN DEKUJU VŠM ZA PODPORU DEKUJU VŠM CO MAJI RADI MOJI MUZIKU. A ZACHOVEJTE MI PŘIZEN MOJI KAPELE FRENZY KTERA MA V PLANU KONCERTY PO CELE ČESKE REPUBLICE I SLOVENSKO PROJEDEME ZAHRANIČI. V LETE JE HODNE FESTIVALU KAM SNAD BUDE FRENZY MOJE KAPELA POZVANA TAK SE PTAM BUDETE SI KUPOVAT MOJE CEDEČKA BUDETE CHODIT NA KONCERTY? VLASTA HORVATH -
Super
Ahoj Vlastiku!jseš ten nejnejnej zpěvák.Co tě dělá výjimečným je tvá skromnost,hlas,a veliký srdíčko.Moc jsem ti fandila a jsu hrozitánsky ráda,že jsi vyhrál.Držím palečky s Markétou.Doufám,že Vám to spolu vydrží strááášně dlouho.pa mám tě ráda -
nechtěl bys jet na tábor?
Ahoj Vlasto, nechci, aby to znělo jako cliché, ale musím říct, že jsi byl naprosto skvělý a neznám nikoho, kdo by ti ten úspěch nepřál. Vyhrál jsi naprosto zaslouženě a moc ti to přeju. Touto cestou bych se tě chtěla zeptat, jestli by jsi nechtěl udělat radost malým dětem(některé i s postižením Prader-Willi syndromu, problémem s výškou a mentálním postižením)? Jsem studentkou Pedagogické fakulty a spolu s ostaními studenty a lékaři pořádáme dětský tábor-Zátaví(blízko Písku,od 24.7-31.7.) právě pro tyto děti.Byl by jsi pro ně skvělým zpestřením, neboť stejně jako loni budeme pořád soutěž "Zátaví hledá Superstar" a nemusím asi popisovat, jakým úžasným zážitkem by pro ně tvoje návštěva byla. Je mi ale také naprosto jasné, že máš spoustu jiných povinností a o takovou to službu tě asi prosí každý. Nebudu se zlobit, pokud nebudeš moci přijet, byla bych ti ale za děti moc vděčná, kdyby jsi o tom alespon uvažoval.Děkuju. Měj se moc hezky a at máš v životě samé štěstí.Tvoje fanynka Zuzka Hodboďová:-) -
Vlastík
Vlasto jsi náš favorit moc jsme ti fandili.Už se těšíme na tvoje CD.Zůstan takový jaký jsi,což je fajn -
Vlastíček
Zdá se mi o tobě, těší mě, že existuje tak skvělý člověk. Zasloužíš si Vlastíčku v životě jen to nejlepší. -
Vlastíček
Vlastíčku,si ak pěknej,skromnej a nádherně zpíváš.Si nejnejnej zpěvák jakýho sem kdy viděla a slyšela.Kdy ti vyjde nová deska už se moc těším.Přeju hodně úspěchů ať se ti daří. -
Vlastík je ten nejlepší kluk,kterýho sem kdy viděla a navíc překrásně zpívá.
-
Díky
Ahoj Vlastíku,jsem ráda že jsi vyhrál.Moc se mi líbí tvůj zpěv,věřím,že s ním budeš bořit divadla i stadiony.Ale mnohem víc se mi líbí Tvoje milé a skromné chování a vztah s Tvojí láskou.Zůstaň pořád stejný,proto Tě máme rádi.Přeju Ti moc úspěchů a štěstí s Markétkou. Díky -
Vlastíku,
Vlastíku buď pořád tak skromný,jako doposavad.Peníze ve velkém kazí člověka,věřím,že Tebe né..... a hezky Nám zpívej a uvidíš,že budeš spokojen s přítelkyni. -
Vlasta Horvát
Mili Vlastiku seš dobrej jsem ráda že aspon ty si to výhrál stal se zazrak ze vybrali roma ale stoho si nic nedělej si fakt super!!tak zatím tvúj fanoušek Ivanka...................... -
Vlasta Horvát
Vlasto jsi skvělej na to že si rom a nechceš si to přiznat!!! -
vlasta
Ahojky Vlasto,si dobrý jsme tvoji fanoušci moc se nám líbíš pa pa pa -
Bende je lepí
Bende a Hudček u mne bodujou nejvíc -
Fandim ti.
Fandim ti. -
Čau Vlasto
Jsi skvělej a to ne jen na povrchu ale i uvnitř :-) -
Vlastik je nejlepsi chlap, co znam, ta uprimnost a nezkazenost me uplne zahriva u srdce, preji mu hodne stesti v manzelstvi a at mu vyjde vse, co si preje
-
Milý Vlastíku
Milý Vlastíku, tak jako vetsina vasich fanouskui já jsem vám uz od zacátku drzela palce aposílala SMS a mela jsem velkou radost ze slov pana Horácka, který kdyz hodnotil vasi osobnost po télidské stránce-jako by mi mluvil z duse, mela jsem z vás stejný pocit, jste krásný clovek, zustat takový i v tom co na vás ceká bude asi hosne tezké. Preji vám abyste to zvládl. Gratuliji i vasim rodicum, mohou hrdí na takového syna, který má uprímnou dusi a velký talent, kterým muze potesit mnoho lidí. Verte, ze jsem jeste zádnému zpevákovi nenapsala a to uz na svete dost dlouho. Budu setesit na vase uspechy. Fíbí -
čauky vlasto!moc jsem ti fandila, fandím a budu fandit!eso dnes dobrý,těším se v neděli na koncert!jen tak dál
-
Vlastík
Vlasta si podle mě vítězství zasloužil! Dokázel nám, že jeho hlas je dokonalý a že s ním umí zacházet! Děkujeme za něj!!!!!!!!!!!!! -
jasne ze je vlasta skvelej...u nej mi vubec nevadi ze je rom protoze je jeden z mala z nich,kterej je slusnej a sympatickej k tomu jeste umi krasne,uprimne zpivat...co vic dodat,snad jenom...vlastiku,jen tak dal!!!