Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastík

Souhlasím s předchozím názorem, Vlastík je malý velký muž. Slyšela jsem tě s kapelou už dřív, když jste hráli na zábavách a vždycky jsem si říkala, že v tobě něco je. Něco navíc, co dává tvému zpěvu třetí rozměr a o tom bylo i tvé letošní vítězství, o tvé povaze, která se v tom projevuje, o té skromnosti a upřímnosti, proto se tomu, co zpíváš dá věřit a lidi to vždycky chytne za srdíčko.
  • Jsi maly velky muz
  • VLASTIK

Je fakt SUPROVEJ.A měli By udělat dětskou SUPERSTAR-vyhrála bych hvězdnou pěchotu:)
  • super wallpapers

Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!!
  • Nevim jestli to budes cist,ale i tak ti musim napsat,ze jsi to vyhral pravem a doufam,ze te budu moct poslouchat HODNE dlouho. At se ti dari!
  • vlasta

zdravim te vlastíku,a kašli na ty co te pomlouvaj.pro nás si hvězda pa
  • Snaž se

www.snazse.wz.cz
  • FITNESS TYRAN

Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN
  • uvaha

vim,že ti to píše každy,ale ještě nikdy jsem nepotkala takového člověka jako jsi ty,drž se svých zásad, lidé dokáži velice lehce ublížit a rozdrtit tvé srdíčko na sto kousků, obdivuju tvoje rozhodnutí stát si za svým a žit s Marketou i když věřim že nabídek máš spoustu,víš v dnešní době je tohle moc velká vzácnost a pokud tě tento svět nezkazí a ty dostojíš svým cílům které si uložil,změním názor na tento zkažený svět a začnu věřit tomu že ještě existují lidí hodni obdivu, petra
  • pro vyhrabanou Janinu

Teda ty si ale s prominutím totální kráva.....Jak můžeš někoho tak sprostě urážet....Chtěla bych vědět, jak vypadáš, už dlouho jsem neviděla člověka, který nemá v hlavě vůbec nic v pořádku. Dej se prosím tě dohromady a neotravuj Vlastu ani kohokoliv jiného, ty tvoje kecy jsou na úrovni IQ pod bodem mrazu.......
  • máš nádherný hlas

ahoj Vlasto, moc moc ti přeji, aby jsi byl se svou budoucí ženou moc štastny, protože si to opravdu zasloužíš. Máš opravdu nádherný hlas a jsi velký sympaták. Nedej na hloupé kecy tech, co tě nějakým způsobem uráží....ahojky
  • souhlasim je to super chlap kterej krasne zpiva
  • jasne,vlastik je super...doufam ze nezpychne a zustane takovej jakej je...
  • Pro teri

Máš pravdu Horváth fakt skvělej zpěvák.Hezky si tu rozebrala jeho talent.Tak mě napadá.Nechceš náhodou otravovat novu s tim,že bys chtěla dělat v porotě 3.ročníku týhle soutěže?Tebe tam ještě neměli.Hejma mě svými ůvahami vždycky dostal.Ale tvůj názor mě normálně vyrazil dech.
  • Horváth snad konečně

rozvíří stojaté vody našich rado by zpěváků. Určitě jsou mezi našimi zpěváky lidi, kteří něco umějí. Ale, máme nějakou výraznou osobnost? Nemusíte se mnou souhlasit, ale písničky, které zpíval od skupiny EUROPE, byly opravdu hlasově velmi blízké originálu. Ten kluk, má beze sporu opravdový talent. Pokud bude světová superstar, myslím, že se nebudeme muset stydět za to, kdo bude ČR reprezentovat. Už si tak nejsem jistá Anetou. Umí beze sporu zpívat, ale asi nikoho v té velké konkureci neohromí. Není až tak vyjímečná. Snad jen na české poměry. Ovšem Křídla motýlí opravdu nemusím. Doufám, že se opravdu zaměří na to, co je jí blízké a nebude muset zpívat sračky, které ji jsou proti srsti. Ale jak říkám, je ještě mladinká a doufám, že to někam dopracuje. Ovšem Horváthovi dávám jednoznačně přednost. Moc mě mrzí, že Balogová (a teď tuším, že se mnou nebude spousta lidí souhlasit), byla jednoznačně nejlepší z obou superstar. Ale to je jen můj subjektivní názor. Prostě, ten hlas je naprosto vyjímečný. Ta soutěž nebyla o soutěži krásy a ani intelektu(tím se jí nechci doktnout), ale především o zpěvu. Jen mě těší, že si toho všiml i pan Šporcl a začli spolu spolupracovat. Jak se říká, 100 lidí a 100 názorů. Důležité je, aby ta jeho hvězda, mu dělala radost. Doufám, že mě tady nebudete pranýřovat za to, že se mě dělá radost zpěv Martiny a Vlastíka. Tak dobrou noc všem.
  • rtzh

zdar bazr
  • Zdravím opravdovou osobnost!

Milý Vlastíku!Nechci zde psát o tom,že jsem Ti posílala své hlasy a i na své dovče jsem myslela na Tebe a doufala,že to vyhraješ!Dokonce jsem se neshodla i se svým přítelem:( Všechna ta vyumělkovanost kolem Tebe mě povzbuzovala v tom,mít Tě ráda!Nikdo Ti nekonkuroval a nechápu,jak mohl s Teb.být ve finále Bende.Jak oheň a voda! Ale ani ostatní by nevypadali vedle Tebe rovnoceně.Doufám,že budete se svou přítelkyní moc š'tastní a již nyní šetřím na Tvé CD.Jsi chlouba nejen všech Romů u nás,ale všech Čechů a kdo to neslyší je hluchý jako poleno anebo závidí.Dnes málokdo umí tak naložit s darem od Pána Boha jako ty.Držím pěsti do života,opatruj se a nedej se! Tvá sestřička-Alička.Pusu
  • ten kdo Vlastíka uráží je naprostej idiot.Konečně se tu objevil pořádnej zpěvák kterej si na nic nehraje a přesto okouzlí.tady je vidět že prostě kdo umí nemusí mít supr hadry a supr účes aby se zviditelnil.VLASTÍK JE JEDNIČKA!!!
  • pro autora bezejmeny

proc se aspon nepodepises svym jmenem,kdyz uz nekomu nadavas??to se tolik bojis???a vlasta je super!!!
  • Ani nevíš

Vlastíku,ani nevíš,co jsi pro nás ,obyčejné lidi udělal. Dokázal,že opět (aspoń někdy) platí staré heslo,že s poctivostí nejdál dojdeš. Krásně zpíváš a jsi moc milý. Hodně úspěchů,máme tě rádi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší