Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro fanoušky

Narozky mám 18.října.Telefon Vám neřeknu nezlobte se (((o: Už tak mi volá plno lidí od televize a z novin, a ani teď nestíháím zvedat telefon.Pište mi sem své dotazy.Budu se snažit na všechny odpovídat Vlasta
  • Vlasta

Vlastíku, zpíváš nádherně, s citem, opravdově. Budeš určitě nový Karel Gott! Kdy vydáš CD? V pořadu o nejlepšího hokejistu jsi byl opravdová jednička. Přeji ti hodně úspěchů ve zpívání i v osobním životě. leo
  • ahoj

jseš super cukroušek ta tvoje Mandy je super ito tvoje The final countdown zpíváš líp než zpěvák co to zpívá je radost to poslouchat Měj se hezky tvoje věrná fanynka Katka.
  • Miluju tě Vlastíku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Pro vlastu!!!

Miluju Vlastíka a on je super a hezký Frajer a dobrý zpěvák!!!!!!!
  • Ahojky Vlastíku!!!Seš suuuuupeeeeer!!!Dáš mi svoje číslo???Promiň asi ne co?
  • Ses SUPER!!!!

Ahoj!!!Vlastiku ses nejlepsi!!!Mam te nejradsi z celyho SuperStar2!!!!A moc ti drzim palce,at to daleko dotahnes!!!!Pa pa Martinka!!
  • Vlastík

I love you!!!!!!!!!!
  • Vlasta je super ale je to nefér kvůli MArtině Balogový!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Vlastík je super

Vlasto,jsi skvělý,jen doufám,že tě ten dnešní příšerný svět nezmění,věřím že ne.Zůstaň pořád tak skvělý,jako jsi teď.Vítězství jsi si opravdu zasloužil,protože máš překrásný hlas.Přeji ti mnoho úspěchů........a hodně štěstí s tvojí budoucí ženou..!!!!!!§§
  • VLASTIK :-)

Jo a moje adresa je: Veronika Plisková Fibichova 11 Šumperk 787 01. Byli bysme vsichni radi kdyby si prijel do ŠUMPERKA!!! Prosim te odepis
  • VLASTIK :-))

Ahoj Vlastiku!! Ty si nej nej nej nej na svete. Jeste ze si vyhral SUPERSTAR ty!!! Mas skvelej hlas a image! Nejlepsi pisnicka co si kdy zpival byla countdown!!!!!Ta mela vzdycky uspech, a jeste ma!!A jestli by si byl tak strasne moc hodnej a poslal by si mi autogram s podpisem. Diky moc Tva faninka !!!!!
  • Mám tě ráda!

Ahoj Vlastíku.seš fakt super-milej,hodnej,skromnej...moc jsem ti v Superstar fandila a stále fandím:-)Už se moc těším,až vydáš desku.mám Tě fakt moooooc ráda!!! P.S.Kdy máš narozky?
  • jo,málem sem na to zapoměla...přeju vše nejlepší ke svatbě,hodně štěstí a lásky do společného života:-)
  • Děkuju !

Moc Vám všem děkuju za Vaše názory.Jsem rád, že jsem do SuperStar nešel úplně zbytečně a že o mě alespoň někdo stojí a je někdo, kdo by byl ochotný poslouchat moje písničky.Mám Vás moc rád a nejen Vás, ale i všechny svoje fanoušky.Pište dál, je to super, číst si, co si o mně lidi myslí-to dobré, i to zlé.
  • ! ! ! VLASTÍK JE KING ! ! !

Nechápu, jak mu někdo nemohl fandit.Stejně jako nechápu, jak někdo v minulém ročníku nemohl fandit Balogové.Jo, asi to nejspíš bude tím, že jsou oba romského původu.Někdo je možná rasista, a ani si to nepřipouští.Zavrhují romy, aniž by je vůbec poznaly.Ale i když bych třeba romy nesnášela, Vlastu budu stejně zbožňovat.Vlasta je úplně nejlepší a nikdo na něj nemá.Brány showbysnysu mu byly, jsou a budou otevřeny dokořán.Vlasta měl vítězství jistý už na začátku.Jak říkám (respektive jak píšu) tak !!! VLASTÍK JE KING !!!
  • je to ten nejhodnější člověk na světě! má charisma což takový samir fakt nemá!!! vůbec neni nafokanej a je sám sebou to je to,co z něho dělá opravdovou hvězdu!!!
  • vlasta

ahoj vlasto jsi užesný přeji tobě a tvé přítelkyni vše nejlepší k svadbě a těším se na tviji desku tvoje fanynka terka
  • super wallpapers

chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com
  • čistá duše Vlasta

JO Vlasta to je člověk, kdyby bylo více takových lidí na této planetě, hned by tu bylo lépe.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší