Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlasíček

Vlastíčku,ty zpíváš nádherně.Doufám,že se dostanu zítra do Pelhřimova,kde budeš zpívat.Už se těším.Vlastíčku,s písní Mandy jsi mě totálně dostal,ale tys mě vlastně dostal s každou písničkou.U tebe bylo vidět a slyšet,že zpíváš opravdu od srdce a že nejsi nějaký namyšlený frajírek.Doufám,že se nezměníš k horšímu a budeš pořád takový úžasný a milý jako si teď.Vlasto,sem do tebe blázen a budu tě mít ráda vždycky a to neříkaám jen tak,to myslím vážně.Pa,Tvoje Míša.
  • LIDI!!!

Podívejte,vy co nesnášíte Vlastíka.Jděte někam,je to super chlap.já sem taky neměla ráda některý finalisty v SuperStar,ale to přece není důvod,abych jim takhle nadávala,ne?Každej máme svýho favorita,tak se každej zabývejme tím svým,ne?Prosím nemějte na Vlastíčka blbý keci,třeba není nejlepší,ale pro mě jo.Tak jako je pro někoho nejlepší Samer,tak pro někoho Vlastíček.Vlasto,do toho!Máme tě rádi,zůstaň co nejdýl.Mám tě moc a moc ráda ani si to nedokážeš představit,jak moc...Pa,Tvoje Míša.
  • Můj milý Vlastíčku,

Vlastíčku,jseš úplně ten nejlepší,ale to ti nemusím říkat,protože to stejně slyšíš na každým rohu.Mám tě hrozně moc ráda a vždycky když tě vidím v televizi srdíčko mi buší jako na poplach...Čím to asi je...?Zpíváš nádherně,je dobře,že ses vůbec přihlásil.Prosím tě,nezpychni a chovej se tak přirozeně jako doposud.Už se těším na tvoje cd a snad budu mít možnost tě někdy vidět osobně.Pa,Tvoje Míša.
  • No FUJ!!!

No fuj tak tohle sem už dlouho neviděl. Takovej hnusnej zpěv. Že ho pouštěj do televize. Normální lidi se ho leknou. Takovej KR**EN:-((
  • Ahoj

Zdravím vás všecky. Váš Vlasta - vaše čokoládová hvězda.
  • ahoj

jo mas opravdu srcovy superni nejlepsi hlas.
  • sar dives

ahojky moc ses tesim na tvoje nove pisne tak si dej nacas a but sam sebou. zustan takovi jaky jsi.mej se super a opastruj se.
  • pozdrav

vlastik, ziskal si si moj obdiv a som rada , ze v cechach to vyhral ten pravy. prajem vsetko dobre a dufam, ze sa objavis aj u nas
  • DEKUJU GABINO NEJŠEŠ NAHODOU AL DHABBA
  • Vlasta

Ahoj Vlasto je dobre že seš Superstar.
  • Ahoj, moc a moc ti s pritelkyni fandime a prejeme mnoho uspechu v zivote.
  • Špatný informace

Vlasta se narodil 18.10. 1977 a nenarodil se v Benešově, ale ve Vlašimi
  • je to moje hvězda
  • Vlasta

Teda,normalne by me zajimalo co na tom Vlastovi vsichni vidi.Vzdyt je to obycejnej kluk jako ja,ty no proste vsichni,akorat si vybral cestu a smer kterym by mel jit.A co se nestalo.Vlastik je SUPERSTAR! Proc musi mit vzdycky(hlavne holky)davovou psychozu,kdyz se vzdycky objevi nekdo novej na prknech co znamenaji SVET. Vlasta je sice superstar,ale hlavne je to obycejnej kluk kterej se nemusi pretvarovat.Prejme mu to a drzme mu palce na te ceste v hudbe/a nejen v hudbe/.
  • Vlastík

Ahoj Vlastíku, moc jsem ti fandila, jsi prostě zlatíčko, ani nevíš jak jsi změnil spousta lidem život k lepšímu, a to jenom tím, že tu jsi mezi námi. Moc ráda bych si s Tebou někdy popovídala,ale vím, že je to nadlidskej výkon, tak snad někdy se mi poštěstí. Je to krásný pocit mít okolo sebe spoustu dobrých lidí a cítit se s nimi fajn. I když někteří klamou a pak to moc bolí, a hlavně zůstává v srdíčku. Tak Ti přeji, aby jich bylo co nejmíň. Vlastíku měj se moc fajn a nezapomeň taky odpočívat a relaxovat. Martina Benešov
  • VLASTICKU SEM A TAM .,ABY S TE SE Z NEJ VSICHNI NEUDELALI.POSERTE SE.
  • Na Hrad s tebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ICQ Vasta Horvath

283814809
  • Vlastík

Ahoj Vlastíku, ty nejsi jenom naše pěvecká SuperStar, ty jsi i SuperStar lidských duší a pamatuj si, že nejhorší životní srážka je srážka s blbcem. Takoví lidé nestojí ani za ohlédnutí. Mnoho štěstí v další tvorbě a pohody v životě přeje Týna.
  • gratuluji a děkuji

Milý Vlasto, gratuluji k vítězství-držela palce a SMS zasílala celá rodina. Děkujeme za čestnost, slušnost a skromnost, které jsou v dnešní době vzácné jako šafrán.Držíme palce do dalších dnů i v osobním životě. Mnoho lidí je nedobrých, ale hodně jako Vy. Jsem moc ráda, že charakter pro tolik posluchačů znamená a dali to najevo navíc k obdivu k pěveckým kvalitám, které máte. Jen pilní a ještě pilnější obstojí a Vy to víte. Držíme Vám celá rodina palce. A že nás je... Krásné dny a hodně štěstí. Za celou rodinu mamka Alice/v skoro 50 vím, co říkám/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší