Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VLASTA JE KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Je božííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííííííí
  • vlastik je nej!!!!a cesi zas jednou dokazali ze nejsou takovy rasisti jak se nekdy zda,a to je dobre!!!!!!peta byl taky dobrej ale...na vlastika nemel.ja jsem cekala ze ten vysledek bude tesnejsi...vlastik ale vyhral na cely care,se 73procentama...ON JE PROSTE NEJLEPSIIIIIII!!!!!!!!
  • Vlastík

Vlastík je naše SuperStar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SOUHLAAAAAAAAS!!!!!!!!!VLASTIK JE SUPEEEEEEERRRR(STAR)
  • frajírek

Vlasto máme tě rádi. Seš prostě nejlepší frajer a seš i docela hezkej.
  • Vlastík

Vlastík je úžasnej zpěvák,dokonce i trochu hezkej,moc jsem mu fandila a poslalamu nějakou tu SMSku
  • božský Vlastik

Vlasta je skvělej!!!!!!!ještě že to vyhrál byl 100x lepší než Bende!!!!to musíte sami uznat!!!!!!!!!!
  • Gratulace

Milý Vlastíku,jsem moc ráda že jsi naše superstar. Už od top40 jsem ti fandila. Jsi moc fajn.Přeju ti hodně úspěchů, a zůstaň takový,jaký seš. p.s jsi nejlepší.Celá moje rodina ti moc fandila. Ahoj a měj se fajn,ty naše Superstar!!!
  • Ahoj Vlastiku,fandíme ti už od začátku, moc se nám líbíš a jsme rádi, že jsi naše Superstar, moc si to zasloužíš.Doufám , že se někde setkáme.s láskou fanynky P.S. Diky za podpis

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit