-
VLASTA HORVÁT
Vlasto bez urážky ale Bende byl lepší! -
VLASTO TY HOVADO
-
Ahoj Vlastíku, děkujeme mockrát za podpisy z veletrhu z Prahy, které nám taťka dneska přinesl. Moc nás to potěšilo, máme z toho velkou radost. Škoda, že jsme Tě neviděli my. Přejeme Ti všechno nej, nej, nej v práci i v životě. *3*
-
Vlastík
Vlasta je nejlepší! -
for Edida
Tak promiň,to sem napsala jako názor,sem myslela,že se tady diskutuje o vlastovi,kdo chce pomlouvat nebo kecat o Michalovi,ať si zadá michala a říká to tam...se nezlob nemyslela sem to špatně=) -
for edita
No doufejme...ale kdo by sakra odolal poslat hlas takovymu "skritkovi"=)=)...je silene roztomilej a zpiva nadherne,i kdyz....no tady se vlastne o nikom jinym nemluvi=) -
Vlastík
Ať to dopadne jakkoliv, tak Superstar je už teď jasná.Je to tenhle človíček s nádherným, čistým hlasem a stejně nádhernou a čistou dušičkou, který mě odzbrojil svou skromností a přirozeností.Ano, jak řekl pan Horáček, Vlastík je prostě PAN zpěvák, a zasloužil by si titul SS nejvíce ze všech.Moc mu fandím a doufám, že je u nás objektivních a rozumných lidí více, než střelených a posedlých fanynek, které si pletou tuto soutěž se soutěží krásy.Vlastíku drž se, a hlavně zůstaň tím, čím jsi.To je poloviční výhra !!! A když ne v soutěži, tak v životě 100% !!! Jestliže nevyhraješ ty, ale jeden z těch dvou " usměvavých rádoby zpěváků", není to tvá prohra, ale prohra NAŠE !!! -
Nazdar Vlasto, musim říct, že nejdřív nic moc , ale teď z tebe dělaj fakt výstavní kousek.Poslední 2 kola jsi vážně prokouknul. Držim palce i dál ted už můžeš být v nejhorším "jen" 3 . Tak držíma palce :-)
-
Vlasta
Držíme Ti palce, zpíváš báječně! Jsem češka, která si vzala Roma. Jsme z Hradce Králové,kde je i založená hudební skupina Terne Čhave. Všichni sledujeme SuperStar a fandíme jen Tobě. -
Vlastík
Ahojky,pro mě jsi byl už od začátku super.Strašně jsem ti fandil v předchozích kolech.Zpíváš moc pěkně a že jsi postoupil do finále ti rozhodně patří.Měj se moc pěkně a prosím vydrž to tam držím ti palečky a někdy mi odepiš.Budu moc vděčná.Je pravda že ty jsi strašně upřímný a prožíváš ty písně a já ti klidně řekne že i když nevyhraješ superstar pro mě jí budeš i nadále. Měk se opravdu krásně.a věř mi ty jsi žádný večer zpíváním nezkazil.Jsi upřímný a to na tobě cením.Já sice mám rozbitý mobil ale uvidíš že já si něco seženu a teh hlas ti v klidu pošlu.Papapapapa a musíš si věřit Míša