Přejít na výpis diskuzí

Vlastimil Horváth

OSOBNOST 31.12.2006 
308 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastík

Ahoj Vlastíku, moc jsem ti fandila, jsi prostě zlatíčko, ani nevíš jak jsi změnil spousta lidem život k lepšímu, a to jenom tím, že tu jsi mezi námi. Moc ráda bych si s Tebou někdy popovídala,ale vím, že je to nadlidskej výkon, tak snad někdy se mi poštěstí. Je to krásný pocit mít okolo sebe spoustu dobrých lidí a cítit se s nimi fajn. I když někteří klamou a pak to moc bolí, a hlavně zůstává v srdíčku. Tak Ti přeji, aby jich bylo co nejmíň. Vlastíku měj se moc fajn a nezapomeň taky odpočívat a relaxovat. Martina Benešov
  • ten kdo Vlastíka uráží je naprostej idiot.Konečně se tu objevil pořádnej zpěvák kterej si na nic nehraje a přesto okouzlí.tady je vidět že prostě kdo umí nemusí mít supr hadry a supr účes aby se zviditelnil.VLASTÍK JE JEDNIČKA!!!
  • máš nádherný hlas

ahoj Vlasto, moc moc ti přeji, aby jsi byl se svou budoucí ženou moc štastny, protože si to opravdu zasloužíš. Máš opravdu nádherný hlas a jsi velký sympaták. Nedej na hloupé kecy tech, co tě nějakým způsobem uráží....ahojky
  • Snaž se

www.snazse.wz.cz
  • Vlastík

Souhlasím s předchozím názorem, Vlastík je malý velký muž. Slyšela jsem tě s kapelou už dřív, když jste hráli na zábavách a vždycky jsem si říkala, že v tobě něco je. Něco navíc, co dává tvému zpěvu třetí rozměr a o tom bylo i tvé letošní vítězství, o tvé povaze, která se v tom projevuje, o té skromnosti a upřímnosti, proto se tomu, co zpíváš dá věřit a lidi to vždycky chytne za srdíčko.
  • super wallpapers

chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com
  • Ahojky Vlastíku!!!Seš suuuuupeeeeer!!!Dáš mi svoje číslo???Promiň asi ne co?
  • Vlasta

Zdravím Tě Vlasto. Musím uznat, že opravdu nádherně zpíváš a máš skvělou povahu a i když mám o něco víc ráda Filipa, stejně jsem ráda že jsi vyhrál!!!!!!! Zasloužil sis to právem. Jen tak dál. Zdarec
  • Děkuju.Ty se měj taky moc dobře. Tvůj Vlasta
  • Ivanko, jestli jseš má opravdová fanynka, měla bys mi důvěřovat a nepotřebovat k tomu žádné důkazy.A taky si myslím že by se Markétě nelíbilo, že zveřejňuju její osobní věci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit