-
krasně zpívá
Byla jsem na muzikalu Mona Lisa kde hraje i Vlasta Horváth a bylo to úúúúplněěě úžasný. Já ani nevěděla že tam zpívá a hned jak přišel na jeviště jsem ho poznala bylo to poprvé kdy jsem ho viděla naživo.......a zpíval vážně úžasně!!!!!!!!! -
Vlastíku jsi nejlepsi!!!
Vlastiku jses super clovek.Hlavne bud furt takovy,jaky jses,protoze takovyho te mame vsichni radi!!!;-))A urcite vyhrajes,protoze tvuj zpev je proste nadherny,a nikdo na tebe nema!!!Tak ti preji hodne stesti a uspechu do zivota,a at se ti dari! -
jsi super zpěvák
mám tě ráda jsi fešák ale podle mě si to stejně všechno nečteš protože na to nemáš čas ale kdyby se ti naskyt tak mi můžeš odepsat:-) jsem ráda že jsi naše superstar ale je mi i trochu líto péti ale já vím že i tobě jsi totiž moc hodnej kluk a to ti závidim papa lucka 15let -
Vlasťa
Je to pár dní co víme kdo vyhrál a myslím, že to nebylo žádné překvapení. Držela jsem mu pěsti už od začátku jen jsem ho viděla v prvním kole, kdy se rozhodovalo kdo postoupí. Jsem ráda, že to tak dopadlo a věřím, že se Vlastíkovi bude dařit i nadále nezapadne do prachu zapomnění. Vlasto drž se !!!!!!!! -
a jeste neco...
hlavne zustan takovy,jaky jsi,protoze uprimnost a skromnost dokaze delat zazraky..hodne uspechu,tesim se na CD,takze pospes:-) -
Je mi 45
Dnešní magazín MF dnes přináší rozhovor s Vlastou ,ale spíše mě dostaly jeho fotografie ,na kterých působí strašně uhrančivě .Je to zvláštní.ale jemu strašně sluší když má zamračenej nebo zádumčivej pohled.Vypadá pak strašně charismaticky.Moc jsem mu přála vitezství už od začátku . -
www.vlastimil.wz.cz zde najdete vše co vás zajímá. -
PRO ANIČKU
ANIČKO PETR BENDE NEUMI ZPIVAT A NA OBLIČEJI VYPADAL ŽE SE PŘETVAŘUJE ŽE JE ŠPATNEJ MOŽNA ASI NE UPLNE ASI SE MU OMLUVIM UVIDIM ALE RASISTA NEJSEM -
omarovi
Já na to kašlu! Tohle dohadování mě bude stát tak akorát zbytečné minuty na internetu. Tak jo, nejsi rasista... -
TU RADOST TI NEUDĚLÁM! BĚŽ SE VYCPAT! UDĚLEJ SE O PATNÍK! JEN LASKAVĚ NESTRKEJ SVŮJ HNUSNEJ ČERNEJ KSICHT NA TUHLE STRÁNKU!!!!!!!!