-
Milý/á I.S. Filip je dobrej.Znám ho a musím uznat, že máš dobrej vkus ((-: Jinak Ti moc děkuju za podporu. Vlasta
-
Autogramiáda
Na stránkách www.vlastimil-horvath.cz máš číslo na agenturu plus email. -
dopis
Ahoj Vlastíku.Moc ti fandím, protože nádherně zpíváš a jsi dobrý člověk.Tvoje CD je nádherné.Přeji ti velké úspěchy a štěstí v manželství.Narodila jsem se stejný den jako ty tak ještě dodatečně vše nej k 28.narozeninám. -
Bicí a dlouhé vlasy
Ahoj! Nehrál si Vlasto na bicí tak před 8 lety? Na Maturitním plese 1999-2000? Měl si dlouhý vlasy. Že je to tak?! *4* -
Vlastíček
Horvy je ten nejupřímnější zpěvák na světě.Má super hlas a je strašně hezkej. Jestli nebude Vlastík Superstar tak se zastřelim.VÁŠ DASTYŠ -
Vlastík je nejlepší no i Michal Hudček ale FANDÍM JÍM OBOUM.VLASTA JE SKVĚLEJ ZPĚVÁK A PĚKNEJ NO UVIDÍME SNAD HO NEVYHODÍ K VŮLI TOMU ŽE JE ROM JAKO MARTINA BALOGOVÁ,BYLA TAKY NEJLEPŠÍ ROMOVÉ NA ZPĚV MAJÍ ONO TO MAJ V KRVI.ČUS JARKA.
-
nejsem rasista
-
Vlastíček
Zdá se mi o tobě, těší mě, že existuje tak skvělý člověk. Zasloužíš si Vlastíčku v životě jen to nejlepší. -
gratuluji a děkuji
Milý Vlasto, gratuluji k vítězství-držela palce a SMS zasílala celá rodina. Děkujeme za čestnost, slušnost a skromnost, které jsou v dnešní době vzácné jako šafrán.Držíme palce do dalších dnů i v osobním životě. Mnoho lidí je nedobrých, ale hodně jako Vy. Jsem moc ráda, že charakter pro tolik posluchačů znamená a dali to najevo navíc k obdivu k pěveckým kvalitám, které máte. Jen pilní a ještě pilnější obstojí a Vy to víte. Držíme Vám celá rodina palce. A že nás je... Krásné dny a hodně štěstí. Za celou rodinu mamka Alice/v skoro 50 vím, co říkám/ -
Zdravím opravdovou osobnost!
Milý Vlastíku!Nechci zde psát o tom,že jsem Ti posílala své hlasy a i na své dovče jsem myslela na Tebe a doufala,že to vyhraješ!Dokonce jsem se neshodla i se svým přítelem:( Všechna ta vyumělkovanost kolem Tebe mě povzbuzovala v tom,mít Tě ráda!Nikdo Ti nekonkuroval a nechápu,jak mohl s Teb.být ve finále Bende.Jak oheň a voda! Ale ani ostatní by nevypadali vedle Tebe rovnoceně.Doufám,že budete se svou přítelkyní moc š'tastní a již nyní šetřím na Tvé CD.Jsi chlouba nejen všech Romů u nás,ale všech Čechů a kdo to neslyší je hluchý jako poleno anebo závidí.Dnes málokdo umí tak naložit s darem od Pána Boha jako ty.Držím pěsti do života,opatruj se a nedej se! Tvá sestřička-Alička.Pusu