-
pro vyhrabanou Janinu
Teda ty si ale s prominutím totální kráva.....Jak můžeš někoho tak sprostě urážet....Chtěla bych vědět, jak vypadáš, už dlouho jsem neviděla člověka, který nemá v hlavě vůbec nic v pořádku. Dej se prosím tě dohromady a neotravuj Vlastu ani kohokoliv jiného, ty tvoje kecy jsou na úrovni IQ pod bodem mrazu....... -
FITNESS TYRAN
Dobrý den ! Chtěli bychom Vám nabídnout trochu relaxu a aktivního odpočinku v našem novém sportovním wellness centru ,,FITNESS TYRAN", v centru města BEROUN. Nabízíme komplexní služby na špičkové úrovni v atraktivním prostředí s moderním vybavením, klid a osobní přístup a zasvětíme Vás do oblasti WELLNESS. Máteli o naše služby zájem neváhejte nás kontaktovat! Více info na www.tyran.cz, nebo tel. 602 33 05 05, Pavel Vrána. Děkujeme a mějte se krásně ! Přeje team FITNESS TYRAN -
čistá duše Vlasta
JO Vlasta to je člověk, kdyby bylo více takových lidí na této planetě, hned by tu bylo lépe..... -
vlasta
ahoj vlasto jsi užesný přeji tobě a tvé přítelkyni vše nejlepší k svadbě a těším se na tviji desku tvoje fanynka terka -
vlasta
A ještě když jsi na těchto stránkách. Proč něco nenapíšeš na oficiálních stránkách. Jinak dobrou -
pro Vlastu
Ahoj Vlasto jsi moc prima kluk a máš nějakou oblíbenou knížku? -
Díky za odpověď, přeji pěkný a úspěšný den.
-
Pro fanoušky
Moc se omlouvám,v poslední době jsem neměl přístup na internet a volného času mám teď ještě míň, protože se musím věnovat svému albu a taky Markétě.Mimochodem, reality show nesleduji.Nejenom že mě na tom nic nepřitahuje, ale hlavně na sledování televize nemám čas.A tímto vás prosím, abyste mi dotazy psali na mé oficiální stránky.Také neslibuji, že tam budu každý den, ale na ně si ještě chvilku času udělám.Všem vám děkuji za vaši přízeň a mám vás rád ! -
Vlasta
Ahoj Vlasto po celou dobu soutěže jsem ti fandila,jsi skvělý člověk a moc sis to zasloužil.Přeji aby se ti dařilo a aby jsi zůstal takový jaký jsi.Loučí se tvá fanynka Martina -
Jses nejlepsi ze vsech co tam jste!Ty to dotahnes mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc daleko!!!!!