-
LIDI!!!
Podívejte,vy co nesnášíte Vlastíka.Jděte někam,je to super chlap.já sem taky neměla ráda některý finalisty v SuperStar,ale to přece není důvod,abych jim takhle nadávala,ne?Každej máme svýho favorita,tak se každej zabývejme tím svým,ne?Prosím nemějte na Vlastíčka blbý keci,třeba není nejlepší,ale pro mě jo.Tak jako je pro někoho nejlepší Samer,tak pro někoho Vlastíček.Vlasto,do toho!Máme tě rádi,zůstaň co nejdýl.Mám tě moc a moc ráda ani si to nedokážeš představit,jak moc...Pa,Tvoje Míša. -
Vlasíček
Vlastíčku,ty zpíváš nádherně.Doufám,že se dostanu zítra do Pelhřimova,kde budeš zpívat.Už se těším.Vlastíčku,s písní Mandy jsi mě totálně dostal,ale tys mě vlastně dostal s každou písničkou.U tebe bylo vidět a slyšet,že zpíváš opravdu od srdce a že nejsi nějaký namyšlený frajírek.Doufám,že se nezměníš k horšímu a budeš pořád takový úžasný a milý jako si teď.Vlasto,sem do tebe blázen a budu tě mít ráda vždycky a to neříkaám jen tak,to myslím vážně.Pa,Tvoje Míša. -
Ani nevíš
Vlastíku,ani nevíš,co jsi pro nás ,obyčejné lidi udělal. Dokázal,že opět (aspoń někdy) platí staré heslo,že s poctivostí nejdál dojdeš. Krásně zpíváš a jsi moc milý. Hodně úspěchů,máme tě rádi. -
pro autora bezejmeny
proc se aspon nepodepises svym jmenem,kdyz uz nekomu nadavas??to se tolik bojis???a vlasta je super!!! -
Pro teri
Máš pravdu Horváth fakt skvělej zpěvák.Hezky si tu rozebrala jeho talent.Tak mě napadá.Nechceš náhodou otravovat novu s tim,že bys chtěla dělat v porotě 3.ročníku týhle soutěže?Tebe tam ještě neměli.Hejma mě svými ůvahami vždycky dostal.Ale tvůj názor mě normálně vyrazil dech. -
jasne,vlastik je super...doufam ze nezpychne a zustane takovej jakej je...
-
Nevim jestli to budes cist,ale i tak ti musim napsat,ze jsi to vyhral pravem a doufam,ze te budu moct poslouchat HODNE dlouho. At se ti dari!
-
super wallpapers
Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!! -
VLASTIK
Je fakt SUPROVEJ.A měli By udělat dětskou SUPERSTAR-vyhrála bych hvězdnou pěchotu:) -
Jsi maly velky muz