-
Pro Vlastu!
Ahoj Vlasto. Moc a moc Tě zdravím! Jsi úžasný a jsem Tvá velká faninka. Chtěla jsem se Tě zeptat kdy budeš vystupovat v Brně? Určitě tam přijedu. Předem děkuji za odpověď!Měj se krásně!!! -
Vlastovi!!!!!
Nazdar Vlasto. Jak se vede a jak zvládáš Tvou popularitu? Jak se tak dívám máš hodně fanoušků..... A co svatba? -
Koncert
Kdy a jestli vůbec budu mít koncert v Brně zatím není jisté, ale já doufám že ano.Zatím budu mít 24. 9. koncert v Praze, ale pokusím se vyhovět.Mám Tě rád Tvůj Vlasta -
SuperStar
Čau! Jsi opravdu bezvadný zpěvák a i když jsem na holky musím uznat, že jsi fakt skvělí!!!!!!!!!!!! Moc Ti fandím. Jen aby ses nezměnil k horšímu. Prosím, odepiš něco. -
Milý Tome.Nemusíš se bát.K horšímu se nezměním, protože zůstávám sám sebou a sláva to nijak nezmění.Díky za podporu Vlasta
-
Cikán
Ty padouchu! Co tady máš co dělat? Do soutěže Česko hledá SuperStar tě neměli ani přijmout!!! Si debil a všem tvým fanouškům vzkazuji, že jsou posedlí blázni! To Sámer, to je aspoň zpěvák jak má být. A ne jako ty!!! -
Ty padouchu! Co tady máš co dělat? Do soutěže Česko hledá SuperStar tě neměli ani přijmout!!! Si debil a všem tvým fanouškům vzkazuji, že jsou posedlí blázni! To Sámer, to je aspoň zpěvák jak má být. A ne jako ty!!! Milý Horale. Když jsem při rozhovoru s jedním novinářem řekl, že češi nejsou rasisti, tak jsem se asi spletl.Já ale nečekám, že budu mít jen samé příznivce a tvůj názor respektuju.
-
Vlasta
Zdravím Vás Vlasto a přeju Vám ať se máte dobře a zpíváte pořád tak krásně jako doposud. -
Proč si do svýho vzkazu napsal to, co sem ti napsal já, myslím, když jsi mi odepisoval ?
-
Petr je lepší !
Musím uznat, že zpíváš dobře, ale kdyby bylo po mým vyhrál by Péťa.Nezlob se, ale byl lepší...