-
Waldemar Matuška
Čtu o Waldovi samé zprávy .Je mi ho moc líto.I pozůstalí Olinka jeho žena,
Syn Miroslav z prvního manželství
a s Olinkou syna Waldíka a že už
přistálo letadlo z Floridy do
do Prahy s jeho ostatky.Je mi
líto Olinky se synem,co teď
prožívají.Čekat na pohřeb až
do 18.6.2009.To je přímo
drásající.Ještě jednou hlubokou,
upřímnou soustrast.
Opatrujte se!
Waldíku SBOHEM!
Zůstaneš v našich srdcích.
NEZAPOMENEME!!! -
-
Re: Waldemar Matuška
Vazena pani Sadilkova,AHA,BLESK a jine bulvary nejsou stred sveta.A kdyz je clovek necte,tak zije mnohem prijemneji.
Nenechte se temi hloupostmi ovlivnit a drzte si pana Matusku ve sve pametitak,jak jste ho znala Vy.
Dekuji za Vas pripisek,
s uctou Mirek.M.
-
-
Waldemar Matuška
Je mi líto,že se nemohou účastnit
Na Waldovi pohřbu na Žofíně
ostatní kolegové,kamarádi,kteří
neobdr želi pozvání.Pan Martin
Michal i když je to právník a
a pořádá organizaci tohoto
pohřbu.To jeho chování je
nemorální.Heleny Vondráčkové
je mi dost líto,s kým se zahazuje.
Tohle si snad Walda nezaslouží.
Velká poklona Waldo!
Sbohem!NEZAPOMENEME!
Zůst aneš hluboko v našich srdcích
I Tvoje písničky budeme slýchat nadále. -
Děkuji Waldo
Neexistují slova jimiž by se dala vyjádřit bolest nad ztrátou takového člověka,jako byl Walda.Bohužel jsem se nemohla osobně zúčastnit posledního rozloučení , ale onu žlutou růži s úctou položím na Váš hrob , kdykoliv budu moci.Váš hlas mne od malička provázel a dával mi vždy sílu.
Děkuji Vám Waldo.
Rodině upřímnou soustrast a spoustu sil. -
Ve čtvrtek 30. 5. 2013 to budou už 4 roky,
co v tichu nekonečna dozněly jeho kroky.
Ale jeho nezapomenutelný magický hlas,
ten přece nikdy neodnese čas ... -
ve filmografii chybí Kam slunce nechodí
-
-
Spát.Chmmm
-
-
To byl aspon zpevak!!!
Walda, noo, to byl aspon zpevak, ne jak dneska ty tintitka..! Milovala jsem ho jako miminko i jako mala, jen me mrzi, ze mi nekdo ukradl vsecky jeho desky, co jsem mela jeste z dob jeho zacatku..hm:(( *9* -
-
Re: To byl aspon zpevak!!!
Ahoj, navazaju zcela mimo. Kdysi jsem měla knihu O Waldovi, a pravděpodobně se jmenovala....To věšechno odnes čas. Kniha měla modročernou obálku a byla o životě Waldy. Někdy z roku 1970?? fakt si nejsem jistá. Nicméně ji shuním a nevím kam se obrátuit. Za každou radu¨budu ráda. Díky Jana
-
-
videoklip
zdravím všechny příznivce Waldemara Matušky.Marně pátrám po videu kde Waldemar Matuška stoupá po žebříku a zpívá píseň (do nedávna jsem myslel že "Takový schody do nebe").Vím že tuto píseň nazpíval Karel Kopecký. Video se natáčelo ve Velké Chuchli na závodišti a já jako malý kluk se na natáčení díval. Moc děkuji za jakékoli info. -
zlute ruze
Myslím.že už nikdy nenazpívá nekdo takovou pecku jako jsou písničky Zluté růže z Texasu a Sbohem lásko,nech mě jít.Waldemare děkuji za ně. -
Shanim pisnicku
... je snad mene znama, text zacina slovy: "Maestro zahrajte mi tus - a hrajte o tom ze se uz - jen motam jako vrak, ze noc je cerna jako tuz - a smutna jako federpus - co nosi funebrak".....
Ma ji nekdo a mohl by mi ji poskytnout jako MP3 nebo WAV ? Mohu nabidnout Waldovy lidove pisne z celeho sveta, starsi francouzske sansony, napiste o co mate zajem, snad se sejdeme. Dekuji! Jirka -
Waldemar je opravdu nezapomenutelný jako člověk i jako interpret. Byl vždy zcela přirozený, nezdolný temperament, divoký, ale ohleduplný, dokázal se prosadit, byl však skromný a na penězích mu moc nezáleželo. Zkrátka byl svůj. Znala jsem ho osobně od roku 1959.
-
-
Waldemar byl jistě velká a jiskrná osobnost, že by mu však nezáleželo na penězích, to bych neřekl. Vím, že má známá redaktorka z rozhlasu, když jej chtěla obsadit, musela mu dát mimořádný honorář bez ohledu na tabulku, jinak by se s ní nebavil. Byl tím pověstný. O tom, že uměl peníze pustit při veselých mejdanech, je už jiná věc.
-