Přejít na výpis diskuzí

Waldemar Matuška

OSOBNOST 31.12.2006 
156 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • u LP 8 lásek Waldemara Matušky není uvedeno že Waldu doprovází big beatová skupina MEFISTO !
  • pan W.Matuska je pro mne synonymem showbyznysoveho profesionala: zpival , s citem a vysokou profesionalitou pisne od lidovych, pres jazz, rockandroll az po tehdejsi popmusic; jo a nezalekl se ani opery - viz jeden z jeho silvestrovskych nahravek s Gottem...
  • Rád bych

Rád bych měl na CD Waldovy písničky:
    - Harfa
    - Cerná Mária
    - Barbarella
    - Vrat se mi
    - I mlčení je zbran

oficiálně však na CD nevyšly - může je někdo poskytnout?
  • ukázat se

Chci abys mě napsal a já se podívám na webkameru Florida
    west Florida
    děkuji
    Šikula Josef
    608766345
  • bez náhrady

Ať se nezlobí všichni ostatní naši zpěváci, ale nikdo z nich neumí tak něžně zpívat( Bílé..)a naopak zase burácet (Barbarela,..), zazpívat od cimbálovky po operu, s citem ,humorem a ne na EFEKT jako Walda. Lucka Bílá jeho ženská obdoba
  • Že by taky "vykuk"?

Ne, nechci pana Waldemara Matušku jakko-liv napadat, urážet, či cokoliv jiného. Jeho písničky jsou nadále v jeho podání
    velmi hezké, melodické, obsahově pěkné. Je tu však jedno ALE ... Vím, za léta co u nás v Československu žil, zřejmě i on musel platit tehdy jedinou zdravotní pojišťovnu. Zřejmě nějak "ubližován", či
    jen tak, za novými dobrodružstvími, ode-
    šel "za velkou louži". Už si i on píše svůj sedmý křížek, a bohužel, je to vel-ká škoda, i on omarodil. Opravdu je mi každého, kdo má jakékoliv zdravotní problémy, moc líto. A je tu druhé ALE. Léta žije v USA, ale vyléčit se, neboť tam by jej to přišlo na "velký dolar", přijel k nám, za podstatně menší "many".
    Žel, zákony této novodobé ČR jsou takové,
    že i jemu to je umožněno. Pane Matuško! Přeji Vám ještě dlouhé žití, úpřimně,ale co na to pan Julínek a modroptáčnická vláda ...
    • Re: Že by taky

Určitě má na to "ošetření"právo, léta u nás a pro naši republiku vydělával. Mohl by i víc, jen kdyby mohl.Vážím si ho, má svou čest.Je velmi charismatický i v těchto letech a jinak velice lidský, což dnešním "celebritám" je velmi cizí.
      Život také neměl lehký ale ustál ho. Akorát mu nerozumím s "tím kamarádstvím s p.M.Michalem. *13*
  • byl to moc dobrý spěvak a taky fajn člověk bude nám chybět.
    • Umíš češtinu? Píše se ZPĚVÁK!!!
  • první zena

muze mi nekdo napsat, kde bydlí prvni zena pana Matusky? je to byvala pritelkyne nasi babicky .Tenkrat se jmenovala pani Stankova a bydlela v Ostrove nad Ohri ,dekuji vsem pametnikum.
    • Re: první zena

Pani Stankova bohuzel nezije.Zemrela v rijnu 2005.
  • Talisman
    Jednou ( kdysi dávno ) Waldemar chtěl, abych mu zahrála svou Manon. Vzal mě do prázdného nočního Semaforu, pozorně a s radostí vyposlechl a zhlédl celou mou roli ( v Nezvalově pojetí )a byl upřímně dojat při scéně, jak Manon umírá. Dokázal se vžít do děje a bezprostředně reagovat. Takový byl.
    • A my ti to žerem!!! Prober se!
  • Waldemar Matuška

Já jsem celoživotní příznivkyní p.Waldemara.Poprvé jsem jeho sametový baryton a jeho ušlechtilou tvář slyšela a viděla v polovině ledna roku šedesátjedna!Od té doby je to moje celoživotní láska.Přeji p.Waldemarovi hodně zdraví,pohody a brzský pobyt doma.To vše ze srdce přeje rak narozený 3 dny před Vámi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit