Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PRO HONZU MRDA

TY BUDES O KOKI PSAT ZE JEJI PICA JE FOTOMONTAZ??? A VIDEL SI JI????KDYZ NE TAK NERIKEJ TAKOVE VECII??JASNE?RADSI SI HO VYHON, ALE POCHYBUJU!!!PORID SI LUPU A PINZETU, SNAD TI TO POMUZE!!!CURAKU
    • Re: PRO HONZU MRDA

a ty si ohol tu smradlavou chlpatou kundu
      • Re: Re: PRO HONZU MRDA

ALE NErozciluj se tak!Kdyby jsi se nerozciloval tak to neni pravda, ale jak jsi sam dokazal, mas ho malyho, jelikoz se tu rozcilujes...chudacku!!... *13* *5*
        • Re: Re: Re: PRO HONZU MRDA

máš pravdu do tví rozmrdaný kundy je moooooooooc malý
  • Nej!

Wentík!!!!Wentík!!!!Wentík!!!!We ntík!!!!Wentík!!!!Wentík!!!!Went ík!!!!Wentík!!!!Wentík!!!!Wentí k!!!!Wentík!!!!Wentík!!!!
  • Vy, co si sem chodí akorát tak ulevovat od svých komplexů se nejdříve naučte česky, když chcete prezentovat své podprůměrně inteligentní názory. Jste Češi, ale děláte si akorát ostudu...A vy, co tady tak strašně nadáváte, uvědomte si co jste dokázali vy a co jiní. A zjistíte, že jste úplný nuly zakomplexovaný. A mimochodem, už jenom to, že se nedokážete podepsat jménem (např. nick polibtemiprdel) už o něčem svědčí, zbabělci! Vážně inteligence pod bodem mrazu Farenheitovy stupnice!
    • Re:

Přesně tak, naprosto souhlasim! *4*
    • Re:

No pááááni!!!!! Skvěle napsaný!! Absolutně souhlasím!! .... paráda! *3*
  • ken

Prison Break

WENTÍK *14* JE *15* NEJLEPŠÍ *14* WENTÍK *14* JE *15* NEJLEPŠÍ *14* WENTÍK *14* JE *15* NEJLEPŠÍ *14* WENTÍK *14* JE *15* NEJLEPŠÍ *14*
    • Re: Prison Break

NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14*NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14*
    • Re: Prison Break

NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14* NEJÚŽASNĚJŠÍ *14* NEJKRÁSNĚJŠÍ *14* WENŤOUŠEK *14*
  • Pro omg

HeH, vubec me neznas!!Jezis tak se o em nezajmej!okamzite reagujes na clanek o me!VUbec me neznas tak nerikej ze jsem debill ok?chces se hadat, ok beru, ale ja s tebou ne, takze si vyliz tu prdel, chapes a nech me bejt! *5*
    • Re: Pro omg

si trapnej/ná jak schody ve výtahu...... nech ho na pokoji... *10* *10* *10* *10* *10*
    • Re: Pro omg

ale viiim *1* gggghhhh *4*
  • ach joooo...

Včera to bylo úplně skvělí,byl sexy,fakt že jo *14* seklo mu to na 100% *4* navypadal tak nevině *3* *3* *3* .Tenhle díl jsem si užila a brácha ho nazval šelmičkou *1* (rejpal).

Amando,videa super!!!!!
    • Re: ach joooo...

Moc moc děkuju *3* Moje osobní sbíírka *4*
      VÍTE CO JE NEJHORŠÍ ?? *7*
      Děda mi nahrál PB už dva minulé díly a já je ještě neviděla *9* Tak sem hrozně natěšená *14*
  • Nech toho!!Please

Kdo to říká, tomu se to opičí!!!!!!!!A něco ti řeknu, třeba si mysli, že je to buzik, ale pro nás je to Went!!!Který má právě dnes narozky a žádná Bobika nám to nezkazí *1* *4* *15* Nemusim ti říkat, abys vysmahla protoze to neudelas. Jsi jako ty ostatani blbky co se bavi urazenim nekoho jineho doufam ze tobe dojde rozum driv nez tem pred tebou *5* *4*
    • Re: Nech toho!!Please

Přesně tak Kene souhlasím s tebou

si si muzu jenom souhlasit....takovejch jak bobika tu bylo...a jak dopadly...jinak happy birthday went....a dokonce uvazuju ze mu poslu dopis...adresu mam...teda jen na jeho agenturu ale me to nejak nevadi..tak se mejte smejte *4*

Souhlas,zlato moje:)
  • tssss

Je mi z tech ubozaku tady na bliti... Stejne dementni jak typani v posilovnach co si mylsi jak na ne cumis se slinou u pusy... trapnéééé *15*
  • Narozky

Jůůůů dneska má narozky Wentíík *14* ..no tak to mu PŘEJU VŠECHNO NEJLEPŠÍ *3*
  • ahoj

ahojky lidičky tak už sem se vám vrátila opálená z Řecka. Jak to tu zvládáte?Koukala sem že dobře...nové fotky, videa atd...to se mi líbí ...ale pořád máme Wentíka na 10.místě!! *9* Myslíte si že se to někdy ještě změní??? Chyběli ste mi...pááá *3*
    • Re: ahoj

Jééé,Řecko,tam to muselo být super *1* Já jedu až koncem srpna za hranice,jako každý rok do Austrálie *4*
      • Re: Re: ahoj

Mno v Řecku to bylo fakt super, krásný počasí, hotel, bazén, bary, dízy a samozřejmě krásný řecký kluci...mno prostě paradise!!!! Austrálie jo?? wau... exotika..jaký to tam je povídej...
      • Re: Re: ahoj

Austrálie to zní taky dobře *5* máte tam příbuzný,že tam jezdíte každý rok nebo je to tam prostě prima? *3*

Řecko je nějaký poulární,ale určitě pěkný,povídej?........ *3*

Ahoj Hanisko!Jak tam bylo? *3* vítej zase tady *1* doufám že tu vydržíš *4* hodně se tu řešili cesty na prázdniny.Teď Wenta asi těžko posunem víš *9* bohužel *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit