Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pls

Prosim lidičky nehadejte se *9*
    • Re: Pls

ani ja sa necchem hadat ale na wenta si od nejakeho trulka kydat nenecham. *13*
  • Změnte téma

Už se prosím nehádejte. Radši si pište o Wentworthovo přednostech. A to je nevyčerpatelné téma. *4*
    • Re: Změnte téma

to stebou naprosto souhlasím *14*
    • Re: Změnte téma

Souhlasííím, psát si o Wentíkovo přednostech je mnohem lepší než když tu na sebe furt štěkáte...!!! I love him *14*
      • Re: Re: Změnte téma

jo went je zatim ten nejheščí mužskej keryho sem kdy videla......no to telo je proste bozi....a zbytek rozhodne neni k zahozeni.....libilo by se mi vedet o nem vice..... *1*
  • :-(

Teda ale už mě to fakt štve, on má každej den míň! *13* *16* Jako musíme to tu rozject, ale mě nic nenapadá. *9* =(
  • Oslava

Strasne bych chtel vedet jak to tam oslavily *1* stacily by alespon fotky *15* doufam ze se nejake ukazou *3* happy birthday!!!!Uplne vsechno nej nej nej *1* *4*
    • Re: Oslava

já též,nebo aspoň muška na zdi,při jeho oslavě..aaaach
  • ty jo

Hele víte že je na kluky??? To když sem se dozvěděla tak to sem tomu nemohla uvěřit.....Ale je to kus!!! *14*
    • Re: ty jo

Ale on na kluky není a je to rok stará věc!!! Jasně bude na kluky a chodit s holkama žejo???? Proberte se! a On sám to i řekl! *10*
    • Re: ty jo

a ty tomu naozaj veris
  • Čauu

Čautee..promiňte že to nema z Wentem nic společnyho,ale kterou kriminálku máte nejradši???Prosím napište!!!Děkuji,papa:-* *4* *14*
    • Re: Čauu

Miami
  • mexx.007

4 Kristaa

tak ken nam staci ne? *1* teda aspon mijo *15*
    • ken

Re: 4 Kristaa

K čemu stačim?? *15* Co.... co se děje??? *14* Se začínám bát že tu kujete na mě nějaký pikle!!! *15* *14*
      • mexx.007

Re: Re: 4 Kristaa

My??? takove hodne ovecky? neeee :) Prece nebudeme kout pikle na jedineho chlapa tady :-D
        • ken

Re: Re: Re: 4 Kristaa

no, newim newim *15*
          • Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

*1* *1* Stačí,stačí *1*
            Si mi připomněl tu písničku z pohádky Šíleně smutná princezna:,,Kujme pikle,kujme pikle...." *1* *1*

Niky má pravdu*1*.Proč bychom něco šily na jedinýho chlapa tady? *15* *15**1*:D:D...
            • Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

Já taký! *15*
            • mexx.007

Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

No my Te taky milujem *14* *15*
            • ken

Re: Re: Re: Re: Re: 4 Kristaa

Já vás fakt všechny moooc MILUJU! *15* *14* *14*
  • on..:-*

heh..my mame ve skola uplne stejnyho kluka jako je Miller..:-P...hehec *14* *14*
    • Re: on..:-*

no to my máme klučinou kterej se menuje miller, nic proti nemo ale je to úplnej magor:-D *1* *1*
    • Re: on..:-*

fakt?!!!a nechtela bys ho treba vyfotit a poslat mi foto? *1* :))
  • wentííík :*

no dostat sem wenta to je dobrej napad *3* *3* *3* ale zase si myslim co by tady delal v taky prdeli a kdyz si vemete ze po celym svete je tolik fanklubu ktery by to chteli taky *9* i dyz jako dyby se nam to povedlo to bysme jako byli machri nejvetsi *3* *1* *1* *1* a dyztak aspon ten sraz se da udelat urco nee??? *3* *4* *4* *4*
    • Re: wentííík :*

No právě proto,že je to taková prdel a jsou tu nejkrasnější baby na světě..Právě proto by měl přijet zrovna sem..Prostě pište ať to pořád neklesá..
    • Re: wentííík :*

srazík??víš,newím jak vy,ale mne by určo rodiče nedovolili jet třeba newim kam..bydlím v Chomutově.......,a není mi ani 15!!takže...
  • Německo

Tak vás zase všechny zdravím,byla jsem pracovně v Německu a prý tam proběhlo udílení Zlatých Ottů od Bravo super show,myslím že v Mnichově *7* já tam teda nebyla asi to byla velká příležitost,ale pracovní plán byl jiný.Mimo to vám,ale můžu říct,že Went tam má též spoustu,spoustu fanynek,docela to tam Wentworthem žije *14* *14* *14* ...aspoň jsem si tam připadala jako doma *1* řekla jsem jim,že tady jsou taky super fanynky a jakou tu maji stránku *3* je jedno kde jste všude je možné otevřít téma Went *3*a většinou se chytne.
    • Re: Německo

O tom vím..četla sjme to na jedné stránce,Wentwroth dostal Zlatého Ottu:)a vypadal tm úžasně..
      • Re: Re: Německo

Já sem vždycky říkala že je šikovnej *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit