Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LucieKowalewska
    Nejkrásnější herec, myslím, že je stejně tak inteligentní v soukromí jako v sérii Prison Break :-)
  • OMG

Myslíte si, že jste frajerky a frajeři????
    Tak to jste vedle!A ze pisete ze jsem zzakomplexovana?
    Tak to jste slapli hodne vedle!!!VUBEC NEJSEM

JSTE BANDA DEBILU KROME KOKI!!!!
    *9*
    NEPOCHOPIM VASE MYSLENI!!!!!!
    A jestli si myslite, ze me dokazete setrit tak to se hodne mejlite hooooooooodne!!!NIKDO!!!me nedokaze setrit NIKDO!!!CHAPETE TO?NIKDO!!!TAKZE ZADNEJ CLOVEK!
    HEJ SLOVAKIa Girl nezapomen se ozvat, ze jsme se to ucili ve skole!!NEZAPOMEN!!
    Honzo, TY IMPOTENTE!!!Ja vim, jsi na nervy kdyz jsi impotent, ale tady si zlost nevylejvej dekuji!
    Terezo, ja vim pracujes v obchode... a nemas ani zakladku, ale tady si taky nevyjvavej zlost!A jak si tu hadala zeme... to byly zeme do kterych bys chtela jet?Urcite az budes senior si aspon vyjedes mimo mesto...verim ti!
    Jinak VSECHNY BEZTE DO PLYNU!JINAM NEPATRITE!A JSEM SI VEDOMA CO TU PISU, ALE LIDI JAKO VY NEDOKAZETE POCHOPIT TO, ZE JE NAM FŮŮŮK JESTLI MA WEMTA SLECNU NEBO NE, JE TO JEHO ZIVOT!!!JA HO MAM RADA, JAK HRAJE A LIBI SE MI!JA MU PRITELKYNI PREJU!!!!!!!!!!JA NEJSEM NAKA ZAVISTIVA PICA!!!JAKO SLOVAKIA A SPOL!!!
    JINAK DRIV MI SLOVAKIA JAZYK NEVADIL, ALE TED????HNUSÍÍÍ SE MI!!!
    *8* *5* *13* *9* *3* *1*
    • pre lulu

Inak to s tým plynom je naozaj dosť úbohé,želal by som ti aby si na vlastnej koži okúsila čo je to plynová komora.....tam by ti hneď ten hrebienok spadol slečinka,na Terezu hovoríš že nemá vzelanie a ja neviem čo,smejeś sa z toho že niekto robí v obchode a podobne a to ťa má v obchoďáku obslužiť snáď krava,alebo ovca?Vidno že všetci ktorí písali že v hlave máš miesto mozgu.....mali pravdu!!!!!!!!!
    • Re: OMG

To som netušila že v ČR žijú aj taký debili ako si ty dievčatko....nadávaš na ostatných ako Wentwortovi vzťah neprajú ale asi si si nevšimla(to bude asi tým ty hus že nevieś čítať)že ty jediná máš k tomu neaké keci.MY SLOVÁCI SME HRDÍ NA TO ŽE SI VYBRAL PRÁVE SLOVAKIA GIRL(och prepáč,že som použila tvoj výraz)To si eśte nepochopila že tu minimálne 99%lezieš na nervy?
    • pre LULU

Čo si stále berieš do huby slovákov ty piča,máś neaký problém,tak sa stretnime a uvidíme kto z kohom,ženské nebijem ale ty si len odpad tak ti s chuťou tú drzú hubu preplesknem!!!!!!
    • Re: OMG

ja za sebe si myslim ze sem frajer a ostatni sou podle me tez dost dobri frajeri. yako my vime ze nechapes vubec nic thak se ani nedivim ze nechapes nase inteligenti mysleni :)) a inac nam nemusis 3x opakovat ze te NIKDO nedokaze setrit *1* ono uz te mnoho lidi hodnekrat setrelo jenze ti to jaksi nedoslo XD...no a yako my vsichni chapem ze ti je FŮŮŮK esli ma went holku. ty tady rikas uplny hovna a vsichni do tebe rypou pac je to fakt prdel hadat se S TEBOU *15*
      • Re: Re: OMG

To máš úplnú pravdu....ona si sedí na vedení,to preo jej to myslí trošku pomalšie ako ostatným *1*
      • for hitler

svatá pravda brácho,je to kunda *1*
  • copak???

ahoj zlatíčka...tady je to nějaký mrtvý nic se tu vůbec neděje...už to neni vůbec jako dřív..moc lidí sem už nechodí co?! *9* *9* *9* chjo...hrozně mě to mrzí *9* *9*
    • Re: copak???

Hani,máš pravdu.Chodím sem já,ikdyž je pravda,že to ěnkdy zanedbávám což men mrzí..pak Pedri,Ken,ty...a nikdo...štve mne to!HROZNĚ!Musíme vymyslet ňáká téma:)...
      • pedriska

Re: Re: copak???

No jo holky máte pravdu , je tu mooc veliký ticho.souhlasím Kristýnko že by bylo fajn vymyslet nějaká témata . . . a taky se omlouvám že to někdy zanedbávám , ale né vždy mi výjde čas . . *9*
        • Re: Re: Re: copak???

No...jenže jaké?:D
          • ken

Re: Re: Re: Re: copak???

Čauky!!! *1* Souhlasím, mrtvé to tu je, ale to jen proto, že není téma!!! *15* Já mám ale otázku, chtěli byste pátou řadu PB a nebo dva díly navíc!!! *14* Já jsem tedy spíš pro 2navíc!! *4* Aby to potom nebylo jako (ztraceni) nic proti těm, kteří to sledujou, *3* ale už to maj strašně dlouhý!!! *4* Já bych PB nějak hezky zakončil s Miklem a Sárou a ukončil bych to!!! *15* Doufám, že mu dají nějakou nabídku třeba na film a tak... *14* V Lidské skvrně je úplně super!!! *15* No, tak pište, jsem zvědavej!!! Jinak jsem byl dnes na vánočních trzích v Německu, Norimberku a fakt supér!!! *15* Mám nakoupeno až až *14* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: copak???

No téma tu není..až teď *15*

Tákže.....já myslím,že by byly super ty 2díly navíc..ale vůbec si neumím představit,že by mělo PB skončit *9* ..nevím:D.......
              Went by mohl dostat nákej ten džob,aby jsme se měli konečně na co koukat(myslím na něho :D)ne...,ale zase nechci,aby to byl nákej HAPPYEND...to by bylo fakt trapný....,ale M a S by mohli být šťastně spolu a třebas mimčo?:D....To by bylo fakt dobré:D
  • Cože?

Bravo girl??? musím kupit *14* ale nevím jak ležím doma a jsem nemocná *10* *9* *9* ...
    • Re: Cože?

Ten plakat už mám taky je fantasticky a naprosto good!!!! vypadá tam mladě!!! *1*
  • super díl

Tak včera ten díl stál za to!!!!!!!! *1* Went a Sára,to byla těžká romantika,co? *3* *14* *14* pěkný... *4* Lincovi to taky docela slušelo *7* viděla jsem na nějakých stránkách jeho tetování,moc mě nenadchlo,pointa dobrá,ale nevim no? *5* Snad už lepší Michaelovi plány,cesty atd...to mu to seklo víc. *3* Každopádně,super díleček! *3* *3* *3*
    • Re: super díl

Jj, přesně, to byl úplně božííí díl, jako vždycky!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* :)

jj tenhle díl byl fakt super... uplně sem se viděla na Sáry místě jak se tam líbali...záviděla sem jí to normálně fakt že jo!!!Slušelo mu to jako dycky samozřejmě *3*
      • Re: Re: super díl

Přesně..jeho rty...a ta sast,bože..aaaaaach *14*

Krásnej..nojo..:)
  • ..

hej on je naprosto úúúúúžasnej a chtěla bych bejt na místě té Sáry *14* *14*
    • Re: ..

jej to ja bych chtela taky..... a jaaaaaaaak.... *1* skoda no ze sme z takovy ,,prdele,,a nemuzem se snim ani potkat... nebo ho aspon videt nazivo nebo tak *9* *1* (tu ,,prdel neberte doslova vazne *1* *3* )
      • Re: Re: ..

A kdo by nechtěl být na jejím míistě, že?? Já být na jejím místě, tak ze sebe nevydám ani hlásku:-))
  • joo

joo to neni od nich vubec hezke*9* ...jako kdyby to aspon byla pravda, jenze takhle podrazdit fanousky se snad jeste nikomu nepovedlo... *10*
  • Oj oj

Ok, uznavam umite VY SLOVAKIA POEPLE dobre prekrucovat veci, ale uz vam nejak nepomuizu....Hej ty slovakia girl mas s tim psychiatrem nejake zkusenosti??hmm ze ho doporucujes....
    TO JE MOJE VEC KAM PISU!NEMYSLIS??A ZE TU NECO NAPISU A DELAM SI SRANDU SE POSERE CELEJ SVET!!!NJN VY SLOVACI SE NEJAK MOC RYCHLE MNOZITE, NEMYSLITE??BOZE... BLÉ *5*
    • Re: Oj oj

Myslíś si že ma može uraziť niekto tak hlúpy a prízemný ako si ty?To si a omyle dievčatko.Toho psychiatra ti váźne odporúčam,mám pocit že trpíš schyizofreniu vieš moja?Osobné skúsenosti bohužiaľ nemám takže ti ani nemožem poradiť...ale jedného fajn poznám aje to moj profesor takže len toľko....papapapa
  • cobra11

miami

Wentworth je skvělej. *14* *14*
    • Re: miami

Souhlasim *3*
  • Went nej muz na svete

ON je tak moc sexy , uzasnej Went a hlavne krasnej proste chlap presne podle mych prestav a na ten svuj vek vubec nevypada.Kdyz sem ho jeste neznala tak bych ho klidne tipla na 25
    • Re: Went nej muz na svete

Já ho taky tipovala na 25, on má takový klukovský kukuč:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit