-
Ach jo
Tak sem zvědavá jak to vlastně všechno dopadne. Dneska sem zkoukla 4x20 a pořád mi to vrtá hlavou....Asi jsem idealista, ale po těch čtyřech sériích by si happy end zasloužil i ten hnusák T-Bag.....vlatsně všichni snad krom Generála a Christiny! Co vy na to?? *4* -
-
Re: Ach jo
Ahoj taky jsem naštvaná, že už to bude končit. mám skoro všechny serie na dvd kromě posledních pár dílů 4 *9* -
-
Re: Re: Ach jo
Je to smůla, že už končí, ale nadruhou stranu *4* z toho nebude "Nekonečný příběh!" *15* Skončí to důstojně, tak jak by měl správný seriál skončit! Jsem moc rááád že to nějak neprodlužujou, protože už teď se z toho pomalu stává něco úplně jiného, než byl útěk z vězení v prvních sériích! *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Ach jo
Mno...právě, že podle nejnovějších spoilerů se mi to nezdá jako důstojný konec:( Tohle si ti, co tim žijou co já vim, tři čtyři roky nezaslouží...
-
-
-
-
MAGOR
HEJ NORMÁLNĚ MI SE O NĚM POŘÁD ZDÁ A DOKONCE SE MI ZDÁ ŽE JSEM ON NEBO ŽE MÁM NA SOBĚ TO PARÁDNÍ TETOVÁNÍ.MAMKA MI ŘÍKÁ ŽE JSEM UŽ ÚPLNEJ MAGOR DO NĚHO A DO PRISON BREAKU. A ŘÍKALA MI ŽE KDYŽ BUDU CHTÍT TAK VŠECHNO DOKÁŽU PREJ SE SETKAT S WENTWORTHEM!!! MI TO DODALO TAKOVÝ SEBEVĚDOMÍ A TKOVOU NADĚJI...JA SE ZA NÍM DO TOHO LOS ANGELES PROSTĚ JEDNOU DOSTANU!!! -
-
Re: MAGOR
hej me se taky o nem zda a sem do neho blazen ani jednou sem nevinechala utek z vjezeni on je uplne krasny miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
No, tak ne, že bych Ti to nepřála, ale myslím, že až se tam dostaneš, jakože si myslím, že se tam nedostaneš, tak po Wentovi už nebude ani slechu... *9* -
-
Re: Re: MAGOR
proč by se tam neměla dostat?poletím tam se školou......mno byla to haluz ,ale haluze se deji furt....snad ti to vyjde *3* držím palce *4* -
proc by po nem nemelo byt slechu? *7*
-
-
hehe az se do LA dostanes, tak uz te nebude zajmat *3* -
-
jo no :D Je tolik lidi, co by se s nim chtelo setkat... myslim, ze moznost, ze ho nekdy uvidime, je uplne minimalni.. bohuzel.. :/ :)
-
-
-
SORRY
SORRY JE TO TAM DVAKRÁT!!! *9* -
Anketka/role
Tak mě napadla k tomu to tématu anketka:
V jakým filmovým žánru byste si Wenta představovali? *7*
např:komedie,romantika,akční,d etektivka,horor,fantasy atd.atd...
Amando,co to že nepíšeš????????? -
-
Re: Anketka/role
Já bych ho asi viděla v nějakym psychologickym dramatu...dobře s nádechem erotiky *1* nebo třeba i horor,nebo...romantika s detektivní zápletkou... *7* -
Tak já bych ho asi obsadila do psychologického dramatu,dobře...s nádechem erotiky *1* ,možná by mohl zkusit i horor nebo romantiku s detektivní zápletkou. -
Jedině Erotické drama *14* *1* -
já bych ho ráda viděla v nějakym romantickym nebo v komedii *3* -
všechny:),ale ráda bych ho chtěla vidět v komedii!!Jaké by to asi bylo??
-
-
..............
Hallo this Wentworth Miller is not good actor. I don't like the serial Escape out prison. It's very BAD.
Good by
Mrs. Debour *9* *9* -
-
Re: ..............
WTF your bastard ?? You´re idiot ?? dont disregard you!
So, be nice and GET FREAKY *1*
Or go away , your son´of´bitch
PRO FANYNKY ... neptejte se na překlad
*15* -
Nebojte, tohle psal čech, jsou tam chyby .... DEBILE *5* *1* -
You are so stupid...GET OFF from these web sites!!!!! *16* -
Cože??To nemyslíš vážně!!Si stupidní.Už sem nechoď....What??It's no realy!!You are stupis!You are not going to go here!!! -
-
Re: Re: ..............
you are stupid(no stupis)
-
-
-
P fotky
Co říkáte těm novým fotkám jak nafotil s klukem..ste si fakt jisti že neni gay?Mno nevim nevim -
-
Re: P fotky
ak myslis tie fotky s lukom,tak to bolo davnejsie,to nie su aktualne fotky,vela sa tu o tom hovorilo,ale o nc neslo,aj sam went poprel ze by s nim nieco mal,a povedal aj to ze neni gay len nenasiel este tu pravu. -
Re: P fotky
I kdyby byl, je to jeho věc, nezmění to nic na tom, že je to výborný herec se vším všudy:-))
-
-
plakát
Mám 2 plakáty Wentwortha,a jeden/těk z vězění. *4* pište mi na e-mail!! *4* hledám plakáty:sarah michelle gellar,freddie prinze jr.,vanessa hudgens,ashley tisdale,zac efron,scooby doo,johnny depp,karlík a továrna na čokoládu,Willy Wonka,keira knightley,orlando bloom,avril lavigne,britney spears,hillary duff,toki hotel,bill kaulitz,tom kaulitz *4* *4* -
-
Re: plakát
blazen néé to máš tolik oblíbenců?
-
-
Hlasujte všichni pro Wenta!!!
Prosííím hlasujte všichni tady - http://sandra-pink.blog.cz/0804/1-k olo-souteze-o-nej-celebku#komentar- 27347866 pro Wentíka! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Hlasujte všichni pro Wenta!!!
Teď už zas tady - http://sandra-pink.blog.cz/0804/2-k olo-souteze-o-nej-celebritu#komenta re !!! *14*
-
-
Bejbinkaaa
Nezapoměla jsem na vás *3* prdííítka *4*
Jen z mého časového vytížení (Soutěže a písemky) jsem nepsala.
Přišla jsem o něco ??
Děkuji
Amanda *5* -
-
Re: Bejbinkaaa
Já sem ted taky nějak nepísala... nemam vůbec časík sem chodit ...furt se jen učim..to víte maturita zachvili! tak se moc omlouvám.. *3* -
-
Re: Re: Bejbinkaaa
No a já nemohla psát protože jsem se sem nemohla dostat. Nejaká porucha mého připojení k netu. Ale teď je to dobrý. *4* *3* *4* *1*
-
-
Re: Bejbinkaaa
Já jsem taky teď nějak dlouho nepsala,příliš mnoho práce *9* ale jsem ráda,že už nemusim psát písemky,fuj *3*
Myslim,že jsme o moc nepřišli až na toho anglicky hovořícího experta,který pozapomněl svůj rodný jazyk nebo slovník *1* *1* *1*
Včera jsem prošvihla i PB což mě fakt mrzí,ale mám to nahraný a těšim se na to... *4* ale zatím neni čas to shlídnout *9* -
-
Re: Re: Bejbinkaaa
Lidičky,ale asi jsme zapoměli klikat..Já teda ,ano a hrozně mne to mrzí..
-
-
-
..
Musíme ho dostat na 1. místo!!!!!!!!! *3* tak pište pište ! -
-
Re: ..
jo to teda musíme je nej!!!!!!!!! *4* -
-
Re: Re: ..
Přesně tak!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-