Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omil

Tenhle kluk nikdy nechrál v Seabiscuitovi tak ať to někdo spraví ju.Dikes
  • prostě "bůh"

souhlasím se sweet.honey,je k sežrání(teda hlavně v Prison Break;-)),a stál by za hřích ale o něm si můžeme nechat jen zdát:-( *15* *5* *9* *16*
  • Zdarec

Je pravda že tu moc nikdo nepíše.Ráda Vás všechny zůčastněné poznám *4*
    Kdyžtak pište nějaké anketky *3*
  • Podvod

Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *5* *5* *5* *5* *10* *10* *5* *16* *16*
  • the final break

Ahojky, prosím vás kde se dá sttáhnout The Final break s CZ titulkama? nikde to nemůžu najít..díky moc *9*
  • to je fajn

Tak to je fajn ted už je Wentworth na žebříčku osobností první dneska se mi kámoška smála že je první Hylary Daff ,ale ted už ne a to je super jupííííííí *1* *1* *14* *14*
  • redakce

Ken tady není.....,ale psal šéfíkovi této stránky-teda asi:D,ale já jsem našla náký e šéfra,který tohle dělá koupy@osobnosti.cz,to je jeho...mohla bych mu napsat nebo klidně někdo z vás,na jakém principu zadávají žebříček.....
  • katuska162

Inzerát

Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes, stmívání, harry potter a spoustu dalších. Jsou hlavně z brava top dívky popkornu a tak...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka
    *3*
  • fuj LULU

kdo si myslí že lulu a koki jsou nány nech pošle obrázek....
    • Re: fuj LULU

*14*
      • Re: Re: fuj LULU

*3* *9* *13*
        • Re: Re: Re: fuj LULU

*5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9*
          • Re: Re: Re: Re: fuj LULU

já taky *1*
    • Re: fuj LULU

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: fuj LULU

*7* hahahhaahahha
  • Wentworth miller

tak to je upne uzasnej kluk mno spis chlap je moc krasnej a hraje dobrou roly v útěk z vězení je k sezrani *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit