-
jj
Včerejší díl byl takoví to že otkrývají to temný a bylo to dobrý už se moc těším na další dííl!!!!!!!!!!! *1* -
-
Re: jj
Já taky, ale nejvíc mě vážně překvapila Sára.... to sem netušila až co jsem si to ráno přečetla na netu. A Michael (Went) mi v tu dřívější dobu přišel hodně arogantní a namyšlený ale tedka už néé *1* *14* -
-
Re: Re: jj
Že jo....zkrátka jsme mohli vidět Michaela zase v jiné poloze než je teďko ve vězení, ale že mu to včera mimořádně slušelo? *14*
-
-
-
fotka
Jedna z těch fotek není jeho nýbrž chnninga tatuma!! *15* -
-
Re: fotka
ale ten co je v tich fotkách a nemá tam bejt je stejně hnusnej *10* -
-
Re: Re: fotka
jo to je...mu akorat kazi povest *9*
-
-
-
Omlouvám se
Já se vám všem moc omlouvám,ale já sem doma nebyla měsíc a moje mladší sestra se začala hrabat v počítači a dostala se i do mýho mailu a hnedka sem ji taky seřvala.Jak vidím tak tady udělala velikou paseku,ona je hrozně zabouchnutá do Wentwortha,má jeho plakáty všude i si s nima povídá,cokoli se ho týká tak musí mít nebo vědět.Já sem taky jeho fanynka,ale né až tak......Prosím vás mohli byste mě mezi sebe přijmout? *7* Semtam semka budu něco psát. *4* -
-
Re: Omlouvám se
jasně...v poho..hlavně že se to vysvětlilo!!Vítáme tě mezi námi *3* -
-
Re: Re: Omlouvám se
Ahoj dáji,docela tu byl fičák,to jo,ale už je to o.k.a budem rádi,když sem budeš písat *3* V pátek s Patrickem odlétáme a bude fajn,když tu bude někdo nový místo nás *4* Jen všichni písejte,koťata! *3* -
-
Re: Re: Re: Omlouvám se
Kampak odlétáte???někam na dovču jo???tééda to taky bude pěkně smutný *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Omlouvám se
Do Anglie,ale zase se vám vrátíme,doufám *3* však to tu zvládnete.Patrick teda vymejšlí jak a odkud vám napsat,má tam kámoše tak třeba od něj z pc *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Omlouvám se
No musíte písnout!....jo,na jak dlouho odlétáte? -
Mno tak to doufám že se pokusíte nějak napsat... na jak dlouho tam jedete???? -
Nebude neboj.......... *3* Já se vám pokusim nějak napsat........ *3* -
Tady bude smutnooo... *9* *9* *9*
-
-
-
-
Re: Re: Omlouvám se
jo-WELCOME!
-
-
Re: Omlouvám se
Víš.....,každý může do party,že jo?..a my jsme i rádi,že tu někdo píše:)
-
-
To už je konec!
Hej lidi, Wentík už je 5.! No to snad ne, už fakt! *16* Nějakej Zac Efron, Hilary Duff a jako Kateřina Janečková to si ze mě už fakt dělaj srandu!!! *10* Hrůza prostě děs běs, ale hlavně, že my víme, že Wentík je nejlepšííí (teda aspoň doufám xD)! Jo a hlavně jsem vás všechny chtěla poprosit, aby jste hlasovali na http://www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php pro PRISON BREAK!!! Jako se Simpsonovýma to asi moc jednoduchý mít nebude a je to dost těsný, takže moc prosiiim! =o) PB je nej a zaslouží si vyhrát!!! =o) -
-
Re: To už je konec!
ahoj holkýýý dlouho sem tu nebyla...a koukam jak vyšinutá že už je Wentík až na 5.místě *9* *9* chjoo! co stim budeme dělat? Nechápu jak jsou tyhle stránky dělaný fakt?!Hrůůůza *16* -
Re: To už je konec!
Ale klídek *4*
To neni tak hrozné ... pořád je v top 10 *1* *1* *1* (sranda)
Jak to udělat .... mno podle mně se musí hodně klikat na tuto stránku, protože např. Zac Efron má příspěvků v diskuzi 400 (myslím) a Went 1400 (myslím)
Takže klikat klikat klikat *4*
Thanx Amanda *5*
-
-
:-)
ahojky.went je fakt super,je to výbornej herec a je to fakt kusss!! *1* *15* -
-
Re: :-)
Přesně tak *3*
-
-
vyhraj 200Kč
http://ecelebrita.unas.cz/index.php ?r=pppajisek - jukněte se semka můžete se tam i přihlásit a vyhrat 200 Kč !!! *4* -
DOtaz
Hoyky lidi co si myslíte o tom, že v bulváru napsali (nevím tedka v jakym) ze Went má být gay?!? jako já vím upa nejvetsi hloupost *16* -
-
Re: DOtaz
To u je docela stará záležitost a rozhodně to není pravda! Wentworth to i sám řekl...
-
-
nenene
s tou holkou nechodi.....znam ji a nic takovyho nepovidala......akorat ze sou kamosi...a jen proto ze je vyfotej nekde v restauraci to neznamena ze spolu hned spej....chapu ze me s tim spousta lidi tady vyfakuje, ale je to pravda.... -
-
Re: nenene
a co je to vůbec za holku ?je hezká? -
-
Re: Re: nenene
jo jako je pekna.....jinak by nedelala modeling....vysoka a stihla....ale proste si nedovede predstavit ze by chodila s o tolik starsim chlapem...sice je peknej....ale chtel by uz mit rodinu a tak a na to je ona preci jen mlada..ale vzdycky kdyz leti do statu tak se snim vidi....a pokeca...
-
-
Re: nenene
jj,to máš pravdu,tá holka žije v Praze,ale jinak je Slonenka,dělá modeling ale s MILLEROM nechodí.Je to blbost.Poznají se toť vše...žádnej vztah.... *16*
-
-
sakra
hele Went je na druhym místě to se mi nelíbí musíme sem chodit častěji a udělat něco aby byl zase první on si to zaslouží!! *1* -
-
Re: sakra
no,já jsem přišla a úplně,,Cože?''no,jako a ono se to určuje kdo,kdy a jak často sem chodí jj?to sjem etda nevěděla...,ale máš pravdu!!!!!!!!jako...sere mne to *16*
-
-
=)
ahojky lidičky..prosím Vás, nemáte někdo tu úvodní znělku z nej seriálu Útěk... ? *4* jetli ano,pošlete mi ji prosím na mail..budu moc vděčná...děkuju mocínky...Dadule *3* -
-
Re: =)
jo já mám hlavní úvod z útěku z vězení:) *14*
-