Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ŮžasneJ!!!

Wentworth Miller,,,je klásnej,milej,sexy chlapík,ale my ho známa jen jako Michaela Scofielda,ale newíme jaký opravdu je Wentworth :(,,ale presto MILUJU PrISon BrEAk!!a HlaVní HeRDinY!! :o* :) *4*
    • Re: ŮžasneJ!!!

ne asi *14*
      • Re: Re: ŮžasneJ!!!

Co asi ne??? :( te NeChápU! :( *9*
        • Re: Re: Re: ŮžasneJ!!!

já napsala ne asi *14* jako,že souhlasímm
  • ach jo...

Čautě koťata!Co je to tu za fňukání *9* ?Asi je nás málo...nebo byste si měli víc mezi sebou psát aby to bylo zajímavější a víc se motivovali *3* aby jsem měli chuť jít další fančinky a třeba si pokecat *4* Skrátka nefňukat klickat a písat... *4* *4* *4*

Amando co se děje? *7*
  • krutoš

Jooo_lidičky,musíme zabrat:)vymyslete ějakou diskuzi!!
  • Went

hey, Went, upe nejúžasnější a muj nejoblíbenější herec. Jeho plakáty mi visí všude. Víc k němu nemám slov. MŮJ názor.. *4*
  • uz bylo na case

no huraaaaaaa wentisek je aspon treti..... *9* *14* ale fagt ze ASPON neco ale jeci este jednou klesne tak at si mne fagticky ale fagticky nepreejou *5* *5* *5* jinac odkazy na tuto stranku wentika davam vsude mozne kde se da a koukam ze vy se taky moooc snazite a to je dobre *4* takze jen tak dal devcata *3* *1* *14* *14* *14* *14*
    • Re: uz bylo na case

teda........ *7* ja teda jako newim ale ted sem nejak mimo......pred chcili sem sla na tudlectu stranku a wentisek se mi objevil jako ze je na tretim miste a ted je porad na sestym???je toto mozne toto??? *1* *9* *1* *7* *7* *7* *7*
  • :D

ja ho milujem! :* :D hlavne ked ma v Prison Breaku ten svoj krasny smutny pohlad :*.. :D :D :D
  • kvak kvak

*1* *1* to je skobryyy piste dal at je cemu se zasmat loool *1*
    • Re: kvak kvak

že jo?to je prdel....
  • krasa

Je klasnej fakt ze jo.... *14* *14* *14*
  • Went

Went is the best *14* *14* Mě se hned went líbil !!!!!!!!! On je tak sexy a ten jeho zadek *14* *4*
  • a.ll

Wenty;)

Majkl Scofield *14* vím vím...všem se líbí..je pěknej..ale znám hezčí...popravdě to co mě na něm zaujalo je vlastně tak jak hraje ted´kon v nínějším filmíku ,,Útěk z vězení,,..a to tetování *3* ..nojo já vím..zatím se mějte *4*
    • kasnic

Re: Wenty;)

Každý má své kouzlo:)
      • Re: Re: Wenty;)

S tím 100% souhlasím *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit