Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plakat

Dneska v Bravu je plakat wenta...je uplne k sezrani *14* *14* *14*
  • Pravda nebo lež?

Ahoj!!! Chci se zeptat jestli je wentworth miller gay já tedy věřím že asi nebude ale jestli to někdo ví tak at mi prosím odpoví dik! *7*
    • Re: Pravda nebo lež?

Takže holčiny...asi po stopadesáté to tady píšeme... Wentík gay NENÍ!!!!Je to pouze bulvár a fámy... neni ženatej proto, protože nenašel ještě tu pravou, a to že jde po ulici s nějakym chlapem nebo tak něco tak nemusí být ´přeci hned gay ne?!
      • Re: Re: Pravda nebo lež?

Přesně, Hani!
        • Re: Re: Re: Pravda nebo lež?

Přesně tak holky! *3* Wentíík není gay!!!
          • Re: Re: Re: Re: Pravda nebo lež?

Přesně, každáý chlap chodí s kámošem ven! Jenže Went je teď slavnej a tak si něm média myslí bůhví co! Co je na tom si vyjít ven s klukem. Když ještě nebyl herec, určitě chodil s klukama ven a nikdo ho nepodezíral, že je gay. *4* *14* *3* *3*
    • Re: Pravda nebo lež?

Ahoj slyšela jseem i jsem to četla v někých nnovináchbže pry je gay..ale jestli je tak je toho šoda *9*
  • teddy-girl

Happy Birthday!!!

Všechno nejlšpsí k 37. narozeninám Wentie! Hodně štěstí, zdraví a další mega úspěchy v kariéře!! *14* *14*
  • Wentworth Miller

Ahoj mám plakát Wentworth Miller a kdo bych chtěl tak vyměním za fotku s podpisem Sarah Michelle Gellar kdo chce at napise na email a poslu i fotku plakatu kdyby ho uz mel...diky *3* *4* zatím pa
    • Re: Wentworth Miller

ahoji ten podpis mám pošleš mi rposimtě emailem ten plakát at vím jestli ho mám nebo ne díkes papík
  • fotky

ty fotky u Wentwortha jsou uplně jiné *5* (je na nich někdo jiný).... *16* je na nich Chaning Tatum *14* *14*
  • Hurá

Hurá, a mám po všech písemkách.Takže teď tu budu (nejmíń) každý den *15*

Pamatuje si mně ještě vůbec někdo *4* *7*
    • Re: Hurá

Ou, tak to mně popravdě potěšilo *14* Děkuju jste zlatíčka *4*
      Tak škola super, pokud to vyjde bude jenom jedna 2 *4* A to jsem v 8.třídě *15* Ale, nezískala jsem si to ani tolik učením, jako snahou *5* .

Podle mně o prázkách Went hodně klesne, prtže všichni budou určo lítat po světě, nebo aspoň jako já, venku .... *15*
      • Re: Re: Hurá

A kam vyrazíš ty na prázdniny ven?Já letim do Anglie v úterý,ale v neděli jsem zase tady,pak tam poletim s Patrickem a poletíme i do Itálie,pak navštívim taky sousedy Slovencko a koncem srpna možná na Mallorku nebo někam... *7*

Jinak ve škole jsi šikovná,fakt super! *3* Čím chceš být po škole?Budeš mít na všechno *5* Já měla v osmičce čtyři dvojky.
        • Re: Re: Re: Hurá

Týjo, tak nabité prázky *1*
          Já pojedu do jížních čechv tak na 14dní, potom mi taťka slíbil týden ve westernové vesničce (koně koně koně *14* ) a nakonec možná pojedu do Itošky :o).Ale tak je to tak 40% mno *9*

Jdu na gympl, a chci dělat : Buďto se zvířaty,nebo s lidmi, nebo u kriminálky ... ale zatím si nejsem vůbec jistá, proto volím gympl *5*
          Už od mala mám sen ... a to je že budu mít koně ... a jezdit v kanadské přírodě *14* Potrhlé ? Ano, taková já jsem *15* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Hurá

Ty jo,to bude výzo.... *3* U kriminálky,zajímaví na holku????? *3* Tak šup na policejní akademii.....
          • Re: Re: Re: Re: Hurá

To je náhodou super,ať ti to vyjde! *4* *4* *3* Přes prázdniny mám v práci volněji,ale jinak makat musim.V Anglii se budem s Patrickem učit anglicky,já půjdu asi na nějaký kurz a Pat tam má kamaráda tak že s nim chce dělat v práci číšníka,tak uvidíme, *5* těšim se.Máš hezký přání co se práce týče,já chtěla být barmankou... *9*

Mno vidíš to ted už bude jen pohodička...já už tu pohodičku mam od začátku června...sem doma a flákám se...!!!Budu vás tu muset opustit dnes v noci odlítám do řecka... tak sem hezky písejte at mam pak co číst až se vrátim!pá

Ahoj Amando!Jsem ráda,že si tady,fakt si(alespoň mě)chyběla.Mám radost! *15* A co,už bude konec školy ne,tak bude pohoda?Já plánuju brzy cestu do Anglie za Marcy. *3*
  • l.e.n.u.l.k.a

Birthday

*5* *14* Wše neeeeeej k narozeninám *14* *5* *14* *14*
  • Někdo má narozeniny...

Asi jsem mezi posledními,ale vzpomněla sjme si na dnešní den se spojenectvím jeho narození hned ráno!:)...

....Tákže:HODNĚ STĚSTÍ,LÁSKY,ROLÍ,PENĚZ,RADOST I,POŘÁDNOU ŽENSKOU,SEXU a PLNO FANOUŠKŮ.

*15* *15*
    -->Love you. *14*
    • ken

Re: Někdo má narozeniny...

Přesně, nápodobně! *15* *14* *14*
  • mikel

MILUJU WENTÍKA

Prosííím přidejte se do fanklubu Wentwortha ať má víc fanoušků než Avril a Hilary *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: MILUJU WENTÍKA

My tam jsme......
  • Otázka

Už mu tady některá z vás napsala do Států o autogram? *7*
    • Re: Otázka

Kdybych uměla anglicky tak neváhám ani vteřinu, že jo... *9* *9* *9*
      • Re: Re: Otázka

Já bych si vzala klidně k ruce slovník. Jenže já nevím proč, ale už asi měsíc váhám, co mu mám napsat a kolik bude stát známka a takový ty blbosti. *9*
        • Re: Re: Re: Otázka

No jasný to jo, ale já to prostě nedokážu sestavit dohromady si myslim... *9* Jako stopro mu chci napsat, ale někdo mi s tim asi bude muset pomoct, protože s tou mojí ájinou... No nevim. =) *9*
          • Re: Re: Re: Re: Otázka

On tě určitě omluví. *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Otázka

Tak víš co, aby aspoň něčemu vůbec rozuměl! xD *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit