Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • moc mladá

Ahojky holki.
    Já to taky četla,že Went má holku.Byli spolu vyfoceni jak vycházají z restaurace.Myslím ale že ta holka je k němu moc mladá,jí je 21,no a Wentworth má 35.Holka je to podle fotek v časáku hezká. *14*
    • Re: moc mladá

Taky tam jěšte bylo,že Wentworth a ta holka jsou jej kamaráti a nic intimního mezi nima není.Takže možno zase blafy bulváru.taky tam bylo že mněla hrát Niku Volok,která hrá v Prison Breaku manželku Michaela Scofielda,ale vzali se tam jen proto aby získala zelenou kartu,tá Nika v seriálu hraje striptérku která pochází z Česskoslovenka.No a tuhle roli ta modelka odmítla.
      • Re: Re: moc mladá

tak to je hustý,já bych tam hrála i bez nároku na honorář *1*
    • Re: moc mladá

tiež si myslím,ale vek nehrá rolu pokial s amajú radi a čo jena tom že je o pár rokov starší?Starší muži sú oveľa charizmatickejší ako mladý.A hlavne WEntworth vyzerá na fotkách veľmi mlado. *14*
      • Re: Re: moc mladá

Jej jestli také ve kutečnosti....na živo může být ble....
        • Re: Re: Re: moc mladá

*1* myslíš že je live hnusák?
  • Trapas...

Ani v pubertě jsem nijak netrpěla psaním svých platonických miláčků na ruku,ale dnes jsem to udělala prostě něco ulítlího,byla jsem v práci poslední tak jsem si napsala na ruku Scofield a kochala se *1* *14* *1* jen že pak za mnou přišel sám pan šéf *5* a všiml si mé ručky *8* usmál se a řekl"myslím že se tu někdo dívá na Útěk z vězení,ale nejste sama"a odešel *5* chtěla jsem se propadnout *8* .Tak že vám dovolím se zasmát na můj účet *15* *15* *15*

Neni to škoda vědět dopředu co bude dál?Já se ráda nechám překvapit i když něco málo vim *4*

Jo,a chybí mi ten zastřelený detektiv Nick,toho byla taky škoda... *9*

Škoda,že je tu tak málo pisatelčiček,snad vydržíš aspoň ty Amando *4* *5* *4* Tak zítra?
  • HRŮZA

to je úplně strašný...!!!!!CHOĎTE SEM LIDI!!!!!
  • hlúpe husy

Vy ste ale hlúpučké...dali by ste aj život za chlapa ktorého stretnete leda tak vo sne.
    Keby čítal príspevk v tejto diskusii asi by len skonštatoval,že viac blbcov po kope nevidel...ach jo,čo vy vlastne riešite jeho súkromie hm?????To nemáte vlastné?No vyzerá to tak že nie. *13*
    • Re: hlúpe husy

a ešte odkaz pre LULU a KOKI....dievčatká,myslíte si že s tým drsným slovníkom ste fakt frajerky?Alebo dokonca dámi?Omyl,nie ste,ja mám už 32 ale o podobných vulgárnostiach sa mi ani nesníva...slovníkom pripomínate skor neakých špinavých chlapov zo stavby a nie slečny.Možete sa hambiť,keby to čítali vaše mami,hambili by sa aké majú dcéry.
      • Re: Re: hlúpe husy

vsichni pisou sproste pac si pripadaj drsni vite jak a na to ze mate 32 tak mate dost senilni kecy kteryma se babicky a dedeckove snazi prevychovat sve zkazene vnoucata lol! XD *1* *1*
        • Re: Re: Re: hlúpe husy

co máš za problém KURVO ?

hahahahha,ja sentimentálne a ty a školkara
      • Re: Re: hlúpe husy

Tak to máš úplnou pravdu...ty holki mají fakt slovník jak ukarajinský dělníci.Fuj

NO JO NO HLAVNI JE ZE TY JSI CHYTREJ HOLKI S MEKYM I!INTELIGENCE *9*
          • Re: Re: Re: Re: hlúpe husy

vítej slepice........
  • xxxkatuskaxxx

:)

Jak já před xx lety Michaela zbožňovala :)
    Nevíte jesi to někde (nova, prima, prima cool...) dávaj..? :)
    • Teď dávaj od III. řady to dávaj na nově každý den o půlnoci :)
  • wentííík

Jo musíme ho dostat na vítěznou jedničku *1* *1* je fakt užasnej *15* *14*
  • boze, boze.....

kdybyste tak dokázali resit svoje problémy jako tady......hadate se jak hloupi nany a vlastne o nic....z tech sprostaren se mi obcas docela dela zle..co si o sobe vubec myslite?? takle by ste taky mluvili s wentem kdyby ste ho potkali?...nebo se svoji matkou takle mluvite?jinak si neumim predstavit kde ste tohle videli......... *16*
    • Re: boze, boze.....

Keby tieto príspevky Wentworth čítal,tak by si o slovákoch a čechoch spravil peknú mienku...veď je to otrasné takto sa hádať vlastne koli ničomu no nie?
    • Re: boze, boze.....

"intelektualum" se to jinak vysvetlit neda, kdyz nepochopej ironii...jinak je to moje vec jak mluvim a za druhy.. to s matkama si nech pro sebe!!!! *13* *5* *9*
      • Re: Re: boze, boze.....

to s matkama si nemuzu nechat pro sebe..a to ze dvou duvodu.....za prvi...neumim si prestavit kde jinde si to videla nez doma takle se chovat...a za druhy jak ty sama rikas:to co rikam je moje vec...tak se nad sebou a temi svymi trapnymi keci trochu zamysli a prestan tu prudit! *4*
      • Re: Re: boze, boze.....

ty si ale nána drzá...pár facek by si si zasloužila holka *16*
        • Re: Re: Re: boze, boze.....

Tak pojd! *15* *15* *15* *16* *16* *16*
  • luluvamp

klásnej

Je krásnej *14*
    Jsem z něj hotová.... *14* *1* *14*
  • All about Adam

Wentík je fakt ¨senzační herev. *1* Koukněte se na www.youtube.com na seriál All about Adam.... *1* Je to fakt SUPER!!!! Tam se projevuje jeho herecká stránka!! Naprosto jedinečný!!!!! *1* *14*
  • Hm...

Doufala jsem,že ANKETKA pomůže nebo něja tak.Ale zřejmě sem se dosti mýlila.

Co dál??...........
    • Re: Hm...

No já si myslim že už nepomůže nic... už to prostě jako dřív nebude no...musíme se stim smířit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit