-
nejlepsi!!!!!!!!
nejlepší, nejhezčí, nejchytřejší a hrozně hrozně milý! jako já bych mu ani náhodou neřekla 35, jak jsem se podívala na jeho datum narození tak jsem opravdu nechápala, jak takový hezký chlap má už 35!! hádala bych mu tak deset let míň.. ale co, je nejlepší a to všechno co je na začátku!!!!!
P.S: mám celý pokoj olepený jeho plakáty ale pšš *3* *14* *14* *14*
P.P.S: blbé bude to až se začne seriál vysílat na Nově, tak se do něj všechny holky zblázněj (jako já) a už to nebude takový tajemno kolem něho a seriálu.. *9* -
-
Re: nejlepsi!!!!!!!!
no ale tomu bohužel nezabráníš,sorry ale trochu to přeháníš je to jen člověk,a navíc nejspíš(tak na 99%)ho nikdy neuvidíš,sorry ale je to tak! -
-
Re: Re: nejlepsi!!!!!!!!
jo tak to máš bohužel pravdu......
-
-
Re: nejlepsi!!!!!!!!
No tak to máš pravdu, dřív jsem se nad ním mohla rozplývat sama, nechat si ho jen pro sebe, jelikož ho nikdo neznal a teď.......Každopádně je to prostě moc úžasnej chlap!!! A hlavně žeru ty jeho NÁDHERNÝ KUKADLA!!!!!! Moc sexy!!!! ŽERU HO !!!!!!Kdybych ho někde potkala, tak se mu svalím pod nohy blahem!!!!!!! *14* a kde jsi tolik plakátů vzala??? Já za boha nemůžu žádný nikde najít????? *7* Moc bych ho chtěla mít u sebe v pokoji a každičkej den na něho koukat...... *14* *14* *14*
-
-
Wentworth
Lidi! Bavíte se tady o sobě nebo o Wentworovi?? *7* . No to je jedno. Jenom pro upozornění! Sem tu nová a Wentwortha upee zbožňuju!!! *14* *14* *14* *14* To je prostě upee neeej kluk na světě! *14* Kéééž bych se s ním někdy potkala. Heeej to bych asi nepřežila. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Wentworth
Čauky!Jak to přijde,někdy o Wentovi píšem slohovky,ale někdy prostě neni téma tak se bavíme jako parta a poznáváme se! *4* Ale všechny nás spojuje jedno"PRISON BREAK"a jejich představitele *14* Kdo by nechtěl vidět Wenta na živko *7* Všichni bysme stáli frontu *14* -
-
Re: Re: Wentworth
Maji tu docela partičku *5* a proč ne,nejde se bavit jen o Wentíkovi je už probranej skrz na skrz *8* a někdy tu maji témata,že čučim *9* ale aspoň to tu držej! -
-
Re: Re: Re: Wentworth
JJ všichni se tu snaží dělat co se dá abychom to tu udrželi , a je fakt že někdy ty témata jsou fakt hustý *1* *3* A souhlasím s Ráďou všechny nás spojuje jedno "PRISON BREAK" a jejich představitelé *14* *14* Je snad jasný že bysme stáli frontu abychom viděli Wenta na živo *14* Všechny bysme chtěli vidět na živo.*14*Lidi kdybyste si museli vybrat tři lidi který byste chtěli vidět na živo kdo by to byl? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Wentworth
Wenta, Jareda Leta a dál nevím. Prostě ještě nějakou sympatickou celebritu. -
Lidi,už je to tu zase..nic proti lindě27,ale mne už to štve..to se máme bavit jenom o Wentovi?...kdyby aspoň věděli jaká jsme "parta"lidí:)které miluju...:)já bych chtěla určo vidět Wenta,lidi z HSM,Linkini,One republic:)a spoooostu lidiček a hlavně vás!:)já viděla-Martina Maxu,Karla Voříška,Kerndlovou(řeknu byla pěkně nafrněná),Arashe....:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Wentworth
jj:D -
Též souhlasim,úplně se vším! *4* Pat je blázen když se zamiluje a vlastně je blázen furt *3* -
Děkuju ti Patricku:)přidal jsi mi sebevědomí:).....jináč s tebou souhlasím,zlato moje♥♥ -
To jsem se teda vrátil k minulému tématu...
Jinak jo,je to tu super,jsme lidi,kteří se prostě baví... *3* Went je priorita a když někdo nakousne téma nebo hodí do placu otázku k němu tak super,ale když ne,bylo by tu ticho. -
No,jo to si malinká... *3* ale to je hezký,fakt... *3* Holka nemusí být žirafa s plochým bříškem aby byla krásná.Jak jsem říkal s jednou silnější jsem chodil a měla krásný kukuč,uměla se oblíknout a byla kočka s faldíkem,kterou jsem si bránil... *3*
-
-
Tak určo by to byli: Went, Johnny Depp a asi Tom Welling. Co vy ostatní?? *14* *14* -
-
Tak Wenta,ještě víc Dominica,P.Storme,S.Stallone taky jich mám dost.Kerndlová je kráva *16* povýšená a ta Marešova Monika to je to samý.Dobrej je Suchařípa,jsem s nim mluvila a je dobrej. -
Jééééé,Danay tu bych taky rád viděl *3* ,pak R.Kneppra a H.Laurie(House)jinak jsem viděl na vlastní oči 2x I.Csákovou a byla hrozně fajnová... *3* je to kus ženský *3* klidně bych ji viděl znova a poznat bych chtěl i Y.Blanarovičovou. -
No to já bych chtěla vidět Amauryho Nolasca *14* *14* Wenta a taky Danay Garcia *3* *4* *3* -
Čauky!Těch by bylo hrozně moc *4* ale např.Went,Mark Keller,Ben Afflek,Dom Purcell,J.Depp,H.P.Baxter ze Scooter *3* atd.atd.atd. *3*
-
-
-
-
-
-
Fešák:)
Went je krásnej chlap *1* Vážně *3* Má pérko k nakousnutí *14* -
-
Re: Fešák:)
jdi se vycpat s těma tvejma kecama blbýma, jestli neumíš nic jinýho, tak jsem vůbec nechoď *15* -
-
Re: Re: Fešák:)
*1* no vážně medulienko *3* *3* má prostě pérko k nakousnutí a nic na tom nikdo nezmění *14* *14*
-
-
-
Hezký
Ted u nás budou dávat útěk z vězení a v ukáskách vypadal moc hezky přijdemi že fekt moc hezkej,ale ještě se mi moc líbí Tobey Maguire a ten je taky boží *14* *1* *1* *15* *14* -
drogy
To ako ste tu riešili tú holčinu,že chodín s Millerom a tak,možete byť spokojné.Tá momentálne lieta v takých problémoch že ju Miller ani zďaleka nezaujíma.Tá holka si pichá pervitín.Je úplne mimo,chodí o ročník nižšie ako ja.Ešte nedávno to bola asi najkrajšia baba zo školy,inteligentná,ale to čo sa s ňou deje teraz je fakt hnus.Ničí ju svet modelingu do ktorého patria drogy.A ak s ňou aj Wentworth ešte je tak veľmi rýchlo to s ňou skončí. -
-
Re: drogy
v tom případe je to skurvená feťačka,nic víc a to jako Millera vzrušovalo na níc o?Dopíchaný žíly,nebo si pichá taky?Ono se říka že na pervitínu je nejlepší sex.Se mi líbila na fotkách ale jesti je pravda že fetuje tak je to DILINA maximálni -
-
Re: Re: drogy
a jak se menuje? mi to nejak uslo -
-
Re: Re: Re: drogy
kdo?tá holka? -
-
Re: Re: Re: Re: drogy
jo, ta holka s kterou udajne went chodi
-
-
-
-
-
Srazík
Mohl by se pořádat srazík ohledně Wenta *14*
*7* -
-
Re: Srazík
Jo??tobě by to svolili rodiče??..jet někam třeba např.do Prahy,nebo já newim kam??:)mne teda ne.. *13* -
-
Re: Re: Srazík
mě jo mě to rodiče svolí no tak tohle není řešení ale zas to vem že by to špatnej nápad nebyl -
-
Re: Re: Re: Srazík
Špatný nápad by to nebyl,pravdou ale je,že někteří by měli problémy s cestováním,přeci jen jsme z různých koutů *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Srazík
Nebyl by to špatný nápad....,ale je pravda co řekla Ráda
-
-
-
-
-
Jsem překvapená...
Nevím proč,ale dnes jsem věnovala hodně času to mu abych si zde přečetla téměř všechny odkazy,vzkazy,názory atd.A jsem překvapená,jak jsou někteří neuvěřitelně vulgární *16* na druhou stranu se mi líbí i jak jsou někteří z vás"krásně"zamilovaní a věrný fanynky *4* .Je určitě krásný být platonicky zamilovaná,těšit se na další díl,být natšená z každého článku v časopise,snít před usnutím...tímhle už jsem si kdysi prošla *3* Vám co o něm píšete"hezky",slušně,i když občas šišlavě,ale na tom nesejde přeju aby vám to vydrželo a věřte,že herci by nebyly tak slavní kdyby neměli fanynky,slávu jim vlastně určujete vy.Went je člověk,který na své kariéře tvrdě pracuje a podporu fanynek bude ještě dlouho potřebovat.Je to určitě úžasný člověk ať ho osobně známe nebo neznáme a je to hezký kluk *3* s tím s vámi souhlasim.Hodně štěstí!!! *4* *4* *4* A vám co chtějí psát vulgárnosti radim,ať na tyhle stránky nechodí a svý mindráky si vyřeší jinde. -
-
Re: Jsem překvapená...
Docela jsem se nudila, tak jsem se rozhodla že si to taky pročtu.
Ale nejvíc příspěvek :
Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce.
Dobrý ne *15* *15*
Holka docela ťuklá *15* -
-
Re: Re: Jsem překvapená...
Éééj tak to je gól! xD Sorry, ale ta je fakt hodně švihlá... *1* To už rovnou můžu říct, že jsem jeho manželka, ne?! *1* -
Re: Re: Jsem překvapená...
no tak tj... trochu víc tuklá... spíš totálně švihlá... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Jsem překvapená...
Jasan *1*
-
-
-
-
PB,Went,diskuze..
Ahojky lidičky!Konečně jsem se dostavila na comp,ták chci něco napsat!:)
Chybíte mi!A to moc!Je to teď pro všechny složité,protože každý píše jen když má chviličku čas.Ale i to se cení.Went není v 10osobností,ani v 10herců..ale i tak!Pro nás je to osobnost s velkým O!:)Co?
PB.Možná,že už to někteří víte.Není to ňáká novinka,ale pro ty ,kteří to nevědí to určitě bude.PB končí 4.řadou,budou,ale 2 extra epizody k dokončení seriálu.Je to smutné.Bude mi to chybět.Je to součást života.Nevím no..:(
Kene,vím,že nemáš čas...stáhla sjem si akorát asi tak před 2měsícema bo dky to bylo ten třetí díl,ale nák sjem nestačila koukat.Jestli budeš hodný,tak ybch byla ráda,když to konečně "dokoukám" jestli by jsi mi neposkytl další díl.Ale vůbec to nespěchá a ani by mne nevadilo,kdyby to nebylo vůbec.Vím jaké máš teď starosti apod..:(..
Co WENT?Mám hrozně moc fotek,které bych Vám chtěla ukázat,ale je málo času.Budu je sem dávat po částech.Aspoň tak!Budu ráda,když je uvidíte.
V BRAVÍČKU,což taková "bulvární"časopis byla Wentova fotečka s ňákou slečnou.Prý,že ji sbalil,a ej s ní do té doby,co přiletěl z Číny.Nevím co je na tm pravdy,ale Went na té fotce byl trošku při těle.:D:DÁle slušelo mu to!:)
Diskuze....mělo by se to tu trošku rozhíbat,ale jak sjem psala na začátku,není čas.Možná kdyby sem chodili i "nové"lidi apod...jenže..HLEDAT JE?:D..to asi ne...snad to bdue lepší..
Chci Vám jen říct!Doufám,že si aspoň trošku užijete ty prázky,víkend,každou chvilku volna.....UŽIVEJTE SI!:)Mám Vás ráda
*14* -
-
Re: PB,Went,diskuze..
ahoj lásky moje tak mam chviličku tak sem zase tady...moc mě mrzí že už to tady neni jako dřív ale já sem chodim jak nejčastěji můžu...to víte škola, práce, miláček, rodina atd...nestíhám! Jinak sem vám chtěla říct že sem měla úžasný narozky...miláček byl naprosto úžasnej dostala sem od něj tandemový seskok padákem a dortíček s 20 svíčkama...no prostě skvělý *3*
A co vy ostatní? jak se máte? a jaké bylo včera výzo??povídejte...
zatim pa zase se tu objevim *3* -
-
Re: Re: PB,Went,diskuze..
Áhoojte!:)
Děkuju KENE!Moc si toho vážím:)....
Je fajn,že jsi si je PARÁDNĚ UŽILA!Já ybch se teda bála,ale co no.:D:D...Jednou za život se musí zkusit něco takového....:)Chápeme tě!My máme taky povinnosti a všechno...
Taky men to mrzí..ale nic s tím neuděláme...
Vyýzo?........
No oo....SAMÉ jedničky!:).....A co vy?...
Učitelka mi pogratulovala,ale nák to mezi náma v poslední dobou vře,nevím co s tím,je zlá.Nechápu to...co no...
Co vy?..Jak se máte?Užijte si VÍKEND!:) -
-
Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..
Tak to Kristýnko moooc gratuluji k samým jedničkám. *3* Jsi šikula. -
-
Re: Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..
Čauky, lidi, tak u já měl na vízo jednu dvojku, z čj! *1* Nemám ji rád no *14* jinak sleduji PB na nova cinema, jak o závod, *14* viděl jsem to snad už dvakrát, ale vůbec mi nevadí, když to vidim po několikáté! :-) *15* Jinak, co bude s PB které díly chcete? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PB,Went,diskuze..
Moc děkuji, Hani!Snažím se..:)
No ,Kene!Ty jsi teda parádní jednička!Chválím a klaním se ti.Úžasný!:)..Čeština je pruda...to tě chápu:)..jinak na cinemu...ani ejdnou sjem bohužel nekoukala..buď sjem už dávno spala,nebo koukala na něco jiného..co už:D...jinak myslím,že ZATÍM nové díly nemusíš..teda pokud je někdo nechce...já mám na sebe velkou zlost,protože jsem ještě neviděla ten 3DÍL!Jsem hrozná_...ale DĚKUJI!:)
-
-
-
-
-
Re: PB,Went,diskuze..
Ahojky, jasne ze ti poslu dalsi dily, jen.... rekni si, ktery protoze jsem nejak zapomel... *14* mam ted spoustu lidi, co to po chteji a pro tebe, bych klidne stahnul celou serii! *15* Preju vam vsem pekne vysvedceni!!!! *1* *14* *15*
-
-
Horalka19
Wentwortík je nej nej klučina, je hroooozněě hezounkem..... *1* *1* *14* *14* -
-
Re: Horalka19
Je jasný ne?:D -
-
Re: Re: Horalka19
jj přesně je to náš miláček krásnej *14* -
Re: Re: Horalka19
Jó,to je přece jasná věc,je to náš kocourek:-) *3*
-
-
-
ještě maličkost
*14* to jsi neměla psát,všichni co tady chodíme z toho neusnem *9* nevíš jestli má přítelkyni?kdyby nebyl homouš!mluvila jsi s ním?a jak jsi se dostala do USA?blbá otázka ale jednou bych se tam chtěla podívat tak vyzvídám a chci si psát s každým kdo tam byl tak se mi ozvi pls. *3* -
-
Re: ještě maličkost
Jo tak to máš pravdu!!! Nemůžu večer spát!!! *9* Taky by mě moc zajímalo,jaký to ve státech je. Do budoucna plánuju,že se tam zajedu podívat a pak uvidím.Jestli se mi tam bude líbit,tak tam zůstanu. *4* -
-
Re: Re: ještě maličkost
a proč by jsi tam měla zůstat? -
-
Re: Re: Re: ještě maličkost
Třeba se mi tam bude moc líbit.Nidky nevíš......... *4*
-
-
-