Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • went v praze?

Tak co? Vůbec nic nechapu, co je teda s wentem prijede nebo ne? Mam verit aprilu nebo pravde? *7* *7* *14* *1*
  • JO JO

Wentworth je super herec a prison.. je skělý seriál.

Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc.....http://ostrava-torr.myminic ity.com
    *3* *3*
    • Re: JO JO

Sorry je tam málá chybička v té adrese
      http://ostrava-torr.myminic ity.com
      • Re: Re: JO JO

http://ostrava-torr.myminicity.com

Ted je to dobre
  • jo!!

jo holky a ve šťastný 13je taky plakát Wenta_ouh božííí!!ne,že bych si kupovala třináctku pořád,úplně trapnej časák,ale jen kvůli němuuu!!!ouh...klásnej..jo a holky pořád nejsme druzí!§tk co??
  • klikat:)

Ráďo,kdy budeme zase klikat??já sjem předtím klikala,ale newím ejstli dobře..mám klikat mnohokrát na jeho profil???asi sjem debil:D
    • Re: klikat:)

Já sem taky klikala ale nevim jestli dobře...prostě jen na jeho profil ne?! holky asi to nějak nezabírá nebo já nevim *7*
      • Re: Re: klikat:)

no,já právě taky newím...musíme se zeptat Ráďi....no:)
    • Re: klikat:)

Přidávám se *5*
  • herec

Sára už porodila?????????????Nebo ne?Něco jsem o tom četla,ale skoro nic tam o ní nepsali. *9* Opravdu se pb přesouvá na čtvrtek *7* *7*
    • Re: herec

jo uz v zari.. :)
  • Wentworth

Má jen jedinou chybu-je na nás moc starej.jinak je moooooooooc hezkej,krásnej a sexy!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Wentworth

Tak pro mě teda starej není, co to je 11 let rozdílu:-))
  • pokoloko

lidi jestli ho milujet tak si pustte klip od mariah carey, tam hraje, čuuus
    • Re: pokoloko

A jak se ten klip jmenuje dik
      • Re: Re: pokoloko

we belong together.
  • Videl ste nekdo pb s3e9?

Ahoj, videli ste nekdo uz 9 dil ze treti serie? Nekde sem cetla, ze uz ho nekdo videl, ale nikde sem ho nenasla ke stazeni, jenom naky ukazky a tak, videli ste to nekdo? *7* *7*
    • Re: Videl ste nekdo pb s3e9?

myslim že to není možný..eště ho neodvysílali ani na foxu *3*
  • W

He's very clever men, clever men. He's very beautiful beautiful beautiful went. *4* *5*
  • Jupííí!

Dneska budou dávat rovnou dva závěrečné díly 1řady tak se nezapoměn te koukat!! *1* *3*
    • Re: Jupííí!

teda ja vam reknu ty dva vcerejsi dily ...to bylo maso *1* *1* *1* a ta ruka .....brrrrrrrrrr *1* *9* *9* *9* *9*
      • Re: Re: Jupííí!

to teda jo ta ruka to bylo fakt doost hustý!!!! *16*
        • Re: Re: Re: Jupííí!

no co hlavně že to nebyla ruka wenta ne?
          • Re: Re: Re: Re: Jupííí!

to je dobře že to neebyla ruka Wenta,ale stejně to bylo hnusný jak ta ruka vedle něj ležela!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit