Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dfdf

dva se hadaj a triti se smeje *1* ...prosimvas,co kravíte tady?..tohle je diskuzni forum pro fanousky,ne pro paka,co ho chcou kritizovat *9* *9* *13*
    • Re: dfdf

přesně tak, tohle je diskuzní forum a to znamená, že tady má každej vyjádřit svůj názor a ne že se tady na něj musej skládat ody
      • Re: Re: dfdf

joo kazdej tu muze vyjadrit svuj nazor takze: chovate se jak vymrdane stareny co se snazi prevychovat vsecky decka planety svym postizenym kazanim!! XDXDXDXD mam z vas dost
        • Re: Re: Re: dfdf

Pro autora : huh

To je slovník co! *1* *1* *1*
          Myslím,že právě ty se chováš jak popisuješ,už jen tím vyjadřováním, použij mozek *9* *3* *1* *1* *1* pokud tedy nějaký vlastníš "zlato" *7*
          • Re: Re: Re: Re: dfdf

tahni do plynu ty zide. nejsem zadne zlato, mozek ma kazdejl,(krom rostlin a...kdybys naahodou nevedelaX) pokud nevis a dokonce i ty-takova mrdka retardovana *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dfdf

hm a ja bych ti prokopla hlavu...hele me to bavi takze zalez
            • Re: Re: Re: Re: Re: dfdf

radsi drz hubu nez prez ni dostanes!!.....za tyhle slova bych ti narezala na prdel!!........jinak myslim ze se muze vyjadrit nazor.......ale to ze se hadate a nadavate si neni nazor...
  • Went alias Michael :--))

Went je výborný herec s úžasným charisma, podmanivým hlasem, zkrátka je to super chlápek, kterýho jen tak nikde nepotkáte. Btw. dnes večer se určitě budu na Prison Break dívat, i když jsem samozřejmě druhou řadu viděla v origoš, ale kvůli němu se musím dívat *3*
  • Wentworth

Wentworth je ten nejkreásnější a nejlepší herec a chlap, škoda že tady v ČR není takovej chlap jako je WENTWORTH MILLER !!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    Já si nemuži pomoc on je tak krásnej ja bych ho celiho zlíbala od hohou až k hlavě *1* *14* *14*
  • Klásnej!

Wentík je NEJJJJ!!! :o*
    Ale proč je až třetí??? :( Musíme ho dostat zpátky nahoru :))) *4*
  • Hey!

Lidi piste séém netso!!!:) *15*
  • Wentworth

je to snad nejkrásnější chlap co jsem kdy viděla! Ten jeho pohled a úsměv je prostě fantastickej...je prostě celej k sežrání!!!! *14*
    • Re: Wentworth

JJ naprosto s tebou souhlasim *14* *14* ty jeho očička!!! No prostě se v jeho pohledu ztrácím *1* *14* a jeho zadek je taky božskej *1* *1* *1*
      • Re: Re: Wentworth

holky taky si myslim ze je zajimavy a uz se me libil i v tom serialu Dinotopie..ale nevim jak to dopadlo .nevite to nekdo??? *14* muj kluk je mu podobny i kdyz to nerad slysi *14* *1* *4*
  • HAPPY BIRTHDAY, WENT!!!

Dnes je veeelký den! Náš úúúžasný, milovaný a prostě nejlepší Wentík slaví svoje 36. narozeniny a proto mu chci popřát strašně moc zdravíčka, štěstíčka, lásky a úspěchů jak v pracovním, tak v osobním životě a ať se mu splní všechno, co si přeje!!! On si to zaslouží!!! I love you, Wenty!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hmm

(NO NIC, RADĚJI JDU PRYČ A ZAMYSLETE SE VŠICHNI NAD SEBOU, JAKÝ NESKUTEČNÝ SPROSŤÁRNY TU PÍŠETE, TO SI ŘÍKÁTE SLUŠNÝ LIDI? TOHLE KDYBY SI CHUDÁK WENT PREČETL, TAK HO VEZOU.. )

RE:Kdyby si to precetl Went tak by mu to bylo u prdele co tu rikaj nějaky trapny puberťačky jak ste vy..kdyz tady nekdo rekne krivy slovo je to jeho nazor a vy na ne ze to neni "slusny clovek" a ze je teplous a uplny debil...jedine vy ste trapky *5*
    • Re: Hmm

ty máš tak co říkat kravko..jestli seš v pořádku a máš dobře poskládaný kolečka v hlavě(což ty určitě nemáš) tak bys nebyla taková pič.. a vě+děla že wentík je nejhezčí chlap na světě.a navíc nevim proč by sem lezl..
    • Re: Hmm

vies,dost zalezi aj na tom ako svoj nazor odprezentujes,ked sa niekomu went nepaci,nemusi ho hned urazat.
  • Podoba

podobá se mojemu sousedovi,fakt kus *14*
    • Re: Podoba

to yako faakt?!a kolik ma soused? podle me je went jedinecny a nejak mi nesedi ze by se nekomu moh podobat
      • Re: Re: Podoba

jeho oči nemá nikdo!........
    • Re: Podoba

nechceš svího souseda vyfotit aby sme se pokochaly jo a já mám zase bratrance a ten mi příde že se mu taky podobá!!! *1* *1*
      • Re: Re: Podoba

a kdyz se kouknu na svoji prdel... mno to jsou uplny dvojcata *1* *1* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Podoba

noo to sme se zasmali *9*...ale jestli sis nevsimla tak ho spis urazis bo podle me mas celkem hnusnou prdel*9*...prej: bat nemiluju ho XD :D-to neumis ric ani jednoduchou vetu but i don´t love him??? trapaaaaas *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: Podoba

videl/a si moji prdel?hmm ne, takl zalez okéj? a ja si muzu psát jak chci. a pro me to vubec není zadnej trapas!
            spis pro tebe,,, naka chytra moc co? *13* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Podoba

moc chytra...vis co je hecker? asi ne no to je jendo ale ver ze sem tvou prdel videla *1* a inac-taky si muzu psat jak chci tak se zrychtuj
          • Re: Re: Re: Re: Podoba

jeezis marja vidim ze cekej narod zná "humo" *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Podoba

yo yooo cekej narod zna humo *1* *1* teda nevim co an tom bylo vtipnyho *9* *9* *1*
        • Re: Re: Re: Podoba

Blelel, jinak je wwenta ten nejvic CUTE a SEXY chlap on the world, but nemiluju ho *13* to jje picovina ho milovat, jenom je to můj IDOL *14* *14* *14* *14* *14* SEXÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, hrísne sexy, ze koki? *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • JSEM HO VIDELA

MNO to vite, ja se znam se vsema, takze jsëm si psala s wentou a on rekl at prijedu, tak jsem jela mno a byla jsem u neho doma... proste upe supa fajne clovek *15* *3* ja se proste mam
    • Re: JSEM HO VIDELA

ja ho sice nevidela,ale musim uznat ze kdyby neco takovyho jako je on zilo nekde pobliz urco zapojim vsechny svy zensky zbrane.. je to presnej ideal.. plesatej, namakanej a pritom nezne vypadajici.. spojit to s depem a vinem dieselem je to muj ideal :D
    • Re: JSEM HO VIDELA

Jo, a já jsem jeho žena a mám s ním 2 děti!!!! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit