-
Pro lulu
Baví tě to ty malá kundička? *1* *1* -
-
Re: Pro lulu
ty ses takovej curak...takovej debil a jestli si myslis,ze nekoho setres s tim,ze mu napises ze je kumdicka tak to se trochu pletes....a videla jsem pravou fotku kde je wentworth u auta a fakt tam nejaka holka neni....pozor terezo..rychle mi musis napsat ze zavidim *13* a slovenky se museji ozvat..takze rychle odepisujte nejaky vase inteligentni nazory *13* *13*
-
-
Je krásnej a ete k tomu talenotvanej herec, to se nepotkáva tak často! *14*
-
Kokoti!
Takze frajer ci frajerka...Nekdo psal za me, to vam musi bejt jasny, ale pochybuji, nedokazete zapnout to cemu se rika mozek!!!
Tak za prvi nepisu Lulu,... ale debil co to psal by to nepochopil, klidne si piste za me... tohle dela jenom debil.. co je zretardovanej... *9* *1* -
-
Re: Kokoti!
jako ty
-
-
pre bruta..
vazne..tak ja ti serem na tvojho petra pana a tvoj nazor ma vobec nezaujma -
-
Re: pre bruta..
hm tak si to užij, me tvuj taky ne a na nic sem se te neptala, ale asi si hodne zazobana dyz hned reagujes a myslis si ze ze to nekoho zajima... -
-
Re: Re: pre bruta..
nepytala si sa,ale zazobana si tu asi jedine ty.toto je forum o wentovi,a ked zeres nejakeho petra pana tak si chod na forum o nom.
-
-
-
:-(
Zajímalo by mě, kdby se tu já nevim 2-3 dny nic nedělo...jestli by Went postoupil, páč se mi zdá že čím víc se to tu rozjíždí tak tím on klesá *16* -
Je stráááááášně sexy že jo???
je užasnej nádhernej je to můj hrdina *4* *4* *4* -
-
Re: Je stráááááášně sexy že jo???
*14* *15* -
-
Re: Re: Je stráááááášně sexy že jo???
je naprosto k sezrani *14* *14* *14*
-
-
-
Každý den se odečítají hlasy
Program je opravdu OK
Každý den se odečítají hlasy a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *3* *3* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13* *13* *15* *15* *16* *8* *8* -
brejlicky :)
nu a fcera jak mnel v uteku ty cerny brejle ty mu fagt jako sekly *14* *14* *14* ale co by jemu nesluselo ,ze??? *1* *14* *14* *14* -
-
Re: brejlicky :)
Souhlasim *3* hlavně se mi líbí další utváření Michaela jako osobnosti,těšim se,že to nebude už jen hodný klučina,který se snaží vyřešit všechno bez újmy na zdraví a s klidem,ale že jeho role přitvrdí,bude více podezřívaví,impulsivní... *5* *4* a v těch brejlích vypadal opravdu zajímavě *3* -
-
Re: Re: brejlicky :)
Taky jsem koukala *14* Moc mu slušely, vypadal chytřejší ještě než je *5* -
-
Re: Re: Re: brejlicky :)
Ale mě se líbí Went více ve sportovním, to působí uvolněně *3* V společenském taky moc, ale působí trochu upjatě *7*
-
-
-
-
LIDI
WOW.... MUSI BEJT PRVNI A NE ZAC...ZAC JE DRZKA A UZ WENTU DOHAAAAAAANIIIIIIIIIIIIII *9* *9* *9* -
nějakej film by to chtělo :)
mohl by se začít točit nějakej pořádnej film s Wentworthem jako lhavní postavou ne? *1* nebo se něco chystá a já sem jenom pod obraz? *4* -
-
Re: nějakej film by to chtělo :)
Řekl bych,že je spíš seriáloví typ.....na víc tam ho můžete vidět častěji,díl co díl........ *3* -
-
Re: Re: nějakej film by to chtělo :)
To jo,ale zase tk 2-hodinový film...ááách *14*
-
-