-
Wentík
To není možný...že je Ventík až třetí...a že před ním je eště Hilary Duff...newim co na ní je tak zázračnýho...dyt Ventík je stokrát hezčí...i když je to chlap...a je před ním aji Heath Ledger..jo chápu, že umřel mladej a měl před sebou velkou kariéru...ten mi ani tak nevadí...ale stejně není tak hezkej jak Ventík Miller *4* -
-
Re: Wentík
to máš pravdu hilary je jako úplně trapná.........a heath to chápu též..byla sjem na jeho profilu a četla ty komentáře neboli forum...řeknu vám..to jsou slohy:)ale já už newim jak ho dostanem na 1.,co máme dělat...když se juknete kolik má went hlasů a kolik má hilary.......no a heath..tho ako vůbec nepočítám... *7*
-
-
MŠ
Milá Lulu,nebudu tě urážet když řeknu žemáš úroveň holčičky v MŠ,to urážim tu holčičku *9* -
kavárna
tu holku taky znám,často chodí do kavárny ve Vodičkove ulici v pasáži kina Svetozor,v sobotu tam byla s nakym klukem,ale MILLER to nebyl *1* -
-
pro Crazybaby
Proč by jako mněla bejt na drogách?Hrabe ti to?Nesuď člověka kterýho neznáš! -
Re: kavárna
říká je že ta holka je na pervitínu...ale může to bejt blbost -
chudáćek Went,kdyby to tak vědel *8* -
-
Re: Re: kavárna
to co říka? -
-
Re: Re: Re: kavárna
jj *3*
-
-
-
a neni to nejaka děvoslava? *7* esli jo tak pude do pekla nah nah nah *16* *5* ...co to kidam? *7* -
-
Ja ses ní poznám i osobně,je to moc mil´´a a hezká holka a s Millerem je jen kamarátka alespoň tak to říka. -
-
Re: Re: Re: kavárna
možná Miller jen krije svou orientaci! *1*
-
-
né,podle mně to byl její kamarát,ani se nedržali za ruce,jen se bavili,osobne jí neznám ale vypadá bejt v pohodě,fakt sympoška *1*
-
-
-
Nápad...
Měli by jsme tu rozjet nějakou velkóóóu diskusi aby se ták hodně probírala až by ho to vyšlehlo hodně nahoru ;) -
-
Re: Nápad...
Super nápad , Wenty si to opravdu zaslouží je fáákt skvělej! *14* *1* -
-
Re: Re: Nápad...
Super nápad,tak dotoho!!!!!! *1* *3*
-
-
Re: Nápad...
No taky si myslim, jako Went si zaslouží být aspoň druhej (teda podle mě první, ale tak aspoň ten druhej! =o)
-
-
Kur*a!!
Hej ale lidi to fakt není nomrální......aby byl Wentworth třetí!!!! Co jsme to za fanoušky? .... Nebo spíš co je tohle za stránku že Wentworth pořád jen klesá DPC!! *16* -
............jde to mimo me chapani............
hele jako nevim jo ale trosku sem nepochopila proc to furt resite....taky se mi sice nelibi co o nem rikaj ale tim ze jim budete nadavat, rikat jim at jdou pryc a tak podobne tak tim si moc nepomuzete.......akorat jim date prilezitost si jeste trochu rejpnout........je to proste bavi....tak je nechte at se vyradej a nereste furt tyhle kraviny.......posledni dobou uz tu neni co cist....porad jen aby sem nekdo nelez a aby byl radsi ticho nebo vyroky typu ze to nekdo nekomu strka nekam.....necekam ze se to nekomu bude chtit cist a necekam ze me pochavalite....urcite si do me taky nekdo rejpne......proc ne kdyz ho to bavi..........ale lip byste udelali kdybyste to neresili a chodili sem proto ze se vam libi a nemusite psat jak moc ho zboznujete ale alespon neco co se da ČIST.. *7* -
-
Re: ............jde to mimo me chapani............
Souhlasím s Tebou !!
-
-
antifanoušci? :D
no to mě podržte,to existujou nějací antifanoušci Wenta?? *1* ach jo,kde jsem se to narodila?...wentworth je fajn ;-) taky by mě vůůbec neštvalo se narodit trochu dřív,no :D -
dementi
ste dementi si jenom nadáváte jako debilové tohle je diskuzní forum a né nadávárna!!!! *13* *13* *13* -
-
Re: dementi
kdyz uz tak sme dementi *1* ...hey ale ja myslela ze tady je sexshop a ne dizkuzni forum -
-
Re: Re: dementi
a to jako proč si myslíš že jsme sexshop seš divná a nauč se číst protože je to všude napsaný víš,ale na tohle máme moc malej mozeček -
-
Re: Re: Re: dementi
joo to je skvele ze uz ses naucila pouzivat vyraz my a ne vy :))no a yakoo na velikosti mozku nezalezi esli nevis ale to nevadii pac ironii by mohl pochopit kazdyy:)) -
-
Re: Re: Re: Re: dementi
si jako myslíš že si nejlepší nebo co se chováš jako...... nebudu sprostá ty máš asi v hlavě namatlanej nějakej trus nebo něco podobnýho ne?????? *13* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dementi
vis co ???? ty tvoje nazory moc lidi fakt nezajimaji !!!! a kazdy clovek ma svoje idoly, takze kdyz se ti proste nelibi tak si to nech pro sebe !!!!!! *13* *13* hodne lidem se namusi libit zase tvoji idolove nebo tvuj idol .... takze vysmahni jo ?! *13* *13* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
je gay
Já si stejně myslím že je gay a s tou kundou to je hrá aby se neřeklo....Jo a taky bych jí šukal....je dobrá,jen má malý kozy. *1* -
-
Re: je gay
ty si hovado *16* -
Re: je gay
Jo přesně tak, beztak to budou dva kamaradi, kteří chtěj vyvrátit to, že je gay *3* -
-
Re: Re: je gay
jj,jen mně doráží že jí 21,je hezká a vláčí se s takým buzíkem.... -
-
Re: Re: Re: je gay
Tak co by nepomohla kamaradovi. Tim hodně ztratí, když seo něm bude říkat že je gay, i kdyby opravdu byl. -
Re: Re: Re: je gay
Podle mně je s ním pro prachy a taky aby se proslavila nána! *10* -
-
Re: Re: Re: Re: je gay
Tak Ty by jsi se nechtěla proslvit vedle Wentwortha Millera?? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: je gay
né za takou cenu,jestli je opravdu gay,tak fakt ne *16*
-
-
-
-
-
-
1000 :)
este jeden prispevek a wentisek ma 1000 diskuzi *3* no sikovnej *3* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1*