-
went
Went je ten nej nej nej krasnejsi klucina je moooooooooc klasny.Jsem jeho fanyneka a budu mu zavidet.Krasavec ten nej nej nej.Juknete i na muj blog at ti co ho nemají vlasce se polepsí a budou fandit a drzet palecky,at mu vsechno vyjde.ketyy.pise.cz *3* -
Forum
achojik.... jestli chcete, muzete jit na forum o Wentovi na: www.forum.lide.cz .... podle me je to tam lepsi....:-) *1* -
K sežrání ??
K sežrání .? samozřejmě .. Je úžasnej samozřejmě ... Miluju ho ??? no Jasně :D *14* *14* *14* *14* Prostě jenom nechápu jak někdo může vypadat takhle !! Stál by za všechny hříchy světa !!! ... *4* *4* *4* *14* -
Bláá
Tak teď tu večer píšu, těsně před spaním.Dlouho jsem tu nebyla, vlastně ani moc na internetu, protože nebyl čáásek *9* *9*
Co se tu odehrálo nového ?? *4*
Co bych mu dala k narozkám ?? U mně je to jasné -SEBE *1* *5* -
-
Re: Bláá
Čautě Amando...!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Bláá
Ahuuuj Ráďo .... koukám že je tady spoiustu nových lidí *1* -
-
Re: Re: Re: Bláá
Jo,docela to tu žije a těch témat *5* docela fičák... *1* a jak se máš?Tebe znám tak nějak asi nejlíp a nejdýl,je s tebou super pokec.
-
-
-
-
smutné a hlúpe
Mala by si sa nad sebou zamyslieť LULU,je úbohé ako tu urážaš slovákov,o čo si ty lepšia,aký je rozdiel medzi čechom a slovákom?Žiadny ale vieš aky je rozdiel medzi mnou a tebou?Taký že ty si hlúpučká a nevyzretá slečinka,ktorá si myslí že pojedla všetkú múdrosť sveta a ja som normlna ženská ktorej sa WEntwort páći či už s prieteľkou alebo bez nej....
Ak s tým dievčaťom zo Slovenska je držím im palčeky a%z sú šťastý a ak nie tak aby si našiel tú pravú lásku.... *4* -
-
Re:
Stejně je nejlepší a nejkrásnější!!! *1* *14* -
Re: smutné a hlúpe
Konećně inteligentné slová... -
-
Re: Re: smutné a hlúpe
Ahojda.Vidím že tu došlo k fakt trpný hádce...a důvod?To že Wentworth s někým je.A proč by nebyl?Má na to plné právo,je svobodnej,nemá závazky.To že má holku je pravda.Taky jsem to četla.Fotky tam byli,nevím jestli ta fotka tady v galerii je nebo není montáž ale ta holka byla tí na fotce tady hrozne podobná.Je ze Slovenska,má 21,5 let dělá modelku,potkali se v Paríži.Wentworth v rozhovoru síce tvrdil že jsou pouze kamaráti ale na fotkách vypadali dosť zamilovaně takže fakt nevím. *14* -
-
Re: Re: Re: smutné a hlúpe
Ja si myslím že máš úplnú pravdu,každý má pravo na svlastné súkromie,aj slávny ľudia.Je to pekný,charizmatický herec a neprestanem ho obdivovať len preto,že s niekym chodí.Som rada že si vybral slečnu zo Slovenska.Je to pre nás Európanov obrovská česť. *4*
-
-
-
-
Anketka
Koho máme rádi a kdo se nám líbí je jasná věc,napište tři postavy který naopak vůbec nemusíte:
začnu:Na prvním nemusim Belicka,japončíka a asi Kellermana...
Naopak nejvíc:Michaela(taky bych mu řekla tak 27let),Sucre a Nicka(který už tam neni *9* )ale těšim se na Alexe *7*
Jinak Went je fakt kotě,vypadá mladě,někteří už maji v jeho věku mimčo,ale jeho si s kočárkem představit neumim *1* *7* *4* -
-
Re: Anketka
takže nejradši mám:Michaela Scofielda,asi Lincolna a Sucre
a nejmín oblíbený mám:Bellicka,japonce a kellerman ale těch co nesnášim je víc
no a co je TAK MEZI TAK TO JE T.bAG no a vlastně zbitek -
Se taky zapojím aktivně *1*
Moji NEJOBLÍBENĚJŠÍ : Michael,Mahony,T-bag,Abruzzi (BYL *9* )
Nemusíím : Šikmook *1* ,Prezidentka
Jinak je mám nějak ráda, nějak se mi zaryli do srdíčka *3* .
Thanx Amanda *5* -
Neoblíbený:Belick,japončík a prezidentka,ani Luncův otec mi nesedí... *7*
Oblíbený:tady se budu lišit,Linc,Michael,Abruzzi *9* už tam taky neni...
Kotě?spíš kocourek *1* -
Nejvíc se mi líbí: Michael (to je jasný), LJ a Sucre
A naopak nelíbí: T-bag, Bellick a Kellerman!!!
páááško *3*
-
-
for Lennie
Lennie kde jseš? Proč se hned nasíráš *9* Bez tebe to tu není ono, Went je moc krásnej chlap s krásnou prdelkou a s pérkem k nakousnutí *14* *14* *14* -
WENTWORTH MILLER
*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER *14* *14* *14* -
bitch
Cut the crab-ty kurvo vymrštená -
morda
to je mordáááá..hej..:Dmilujeme ho všichni..djem s eprát