-
Filmíček!!
Ahoj, tak jestli jste jeste nevideli krizovatku smrti 3 s Jackie Chanem, tak tady na tehle strance si ji muzete stahnout ZADARMO!!! *1* *1*
http://www.iskladka.cz/download.php?file=1214777411_krism3-hunts.avi
Staci to jen skopirovat a vlozit do adresy! Pote se objevi iskladka.cz, pod kterou bude napsano:stahovani bude zahajeno za 10sekund. Pockate a pote uz jen vyskoci okno a vy date ulozit. *1* Neni na tom nic tezkeho:-) *14* Budu se snazit najit nejaky film, kde je Went a pak vam ho poslu *14* prozatim se nedivte, ze vam nabizim film, ktery nema s PB vubec nic spolecneho, ale nejdriv se chci presvedcit, jestli vam to vubec pujde stahnout. *1* *14* Kdyby byly jakkekoli problemy, tam mi piste na mail! *3* *14* *3* -
The best!!
Wentworth is the best men on this planet! Nejlepsi uplne nejlepsi muz!!!!! *1* *14* *15* -
4.místo
lidi tohle je hrozný!!nic proti Zacovi,ale co to je???hrůza!!!! -
-
Re: 4.místo
No, to máš pravdu. Je to HROZNÝ!!! Já Zaca úplně nesnášim a fakt neni normální, aby byl před Wentíčkem!!!
-
-
sexy man
WENTH JE TAK KRASNEJ A HROZNE TALENTOVANEJ.MALOKDY SE NAJDE TAKOVY CHLAP.UZ SE TESIM AZ BUDOU V CESKU DAVAT PRISON BREAK.MYSLIM ZE PUJDE HNED PO ZTRACENI.WENTH JE TAKY DOBREJ V KLIPECH MARIAH CAREY.LIBI SE MI JAK MA NA SOBE TEN CERNAJ OBLEK A CONVERSKY.JE SEXY.A BODKA. *5* -
-
Re: sexy man
On hraje taky v nějakým klipu??? Prosím, napiš v jakých.Chtěla bych se taky na něho podívat!!! *14* To jsem teda netušila........... *14*
-
-
sexy prOste!!!
Cusky fanynky...tág sem tu abych podporila Wentíka!!!:o*** je ploste ze všéch néééj!!klásnější,atddd....:) )) nu ale už se blíží durhá série ke konci...a treti asi hned vysilat nebudou:((( a co teprve 4??to bude doba,než to budou vysilat v čr...:( njn...písejte!ráda vas poznam!!!=) *14* *14* -
Went je na Charitu !!
Nedávno jsem o5 četla na novém zahraničním webíku o tom, že Went je součástí projektu UNICEF, projekt pro asi ochranu dětí.Tento projekt by měl zabezpečí dětská zázemí ....Budou na to pořádáné sbírky ...
Fanoušci ho mohou nominovat.
(Bylo to docela těžké překládat, tzohle je ,,schrnutí,,
Wenty go go *14*
(Stahla jsem si jeho komentář k projektu tak si ho přeložím a potom ho sem dám)
Thanx Amanda *5* -
-
Re: Went je na Charitu !!
Prstě dokonalej *14*
-
-
went
Holky copak vy to nechapete? Je absolutne nezajima WENT, je rajcuji vase reakce. A od chlapku, ktery maji tezce dostudovanou zakladni skolu (soudim dle vyrazu, ktere pouzivaji), v ruce nejcasteji drzi lopatu a krumpac, mozna i svacu od sve obtloustle manzelky ci pritelkyne, nikdy nepricichli k pekne babe, ani v autobuse a jejich odreagovanim je popijeni zvetralych pivsonu na zabave a ocumovani zpocenych vesnickych slecinek a samozrejme obhrouble komentovani na chatu....no mit takovy zivot, tak jsem asi taky nasrana na kazdyho krasnyho kolouska, kteryho obdivuji davy zenskych od 12-40let jojo holt kdyz nekdo ma na to si vybirat,tak druhej musi ZAVIDET no ne?? *3* *5* -
-
Re: went
mí slova.... úplně souhlasím.... *4* *14* -
Re: went
*1* *1* *1* tak tohle je vtip dne fakt mas smysl pro humor *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: went
jojo nekdo kdo uz newi co rict a vi ze to co se o nem napise je pravda ,radsi rekne :to je dobrej vtip......obvykla reakce ...ale nemyslis ze se tady nikdo nesmal????? *7* *7* *7* proste a jednoduse vse co je napsano od ,,aaau,, je pravda *3*
-
-
-
přispějte!!
lidi,já ž taky newm co mám říkat..8.????to je trašný,a ještě PRISON BREAK též klesly......no lidi,hlasujte..www.souboj-serialu.c z!!!!!!a ten WENT!!budeme si stěžovat ž jako!!! *9* -
Pubertaci
JA vubec nechapu proc sem vy kluci lezete a kazite nam diskuzi. Went si zaslouzi pochvalu a slune chovani,protoze neco dokazal.Vy jste naproti nemu nuly!Podezirate ho ze zoofilie a ruznych jinych veci.Jak jste na to vubec prisli?Ze se nestydite.Az neco poradnyho dokazete a budete na prvnim miste zebricku svetovych top osobnosti,dejte mi vedet. *9* *4* *1* -
-
Re: Pubertaci
Jo přesně tak máš uplnou pravdu a ve všem s tebou souhlasím!Fááákt si to hezky napsala! *4*
-
-
Wentworth..
to sand nejni možný....fakt musíme něco dělat......stačilo by to 2.místo.....ptž Heath ten si to zaslouří....sice podle mého názoru víc Wentworth ale newadí....Hilary je fakt trapná..:(